}

18 Δεκεμβρίου, 2014

Με μισή ντουζίνα μαχητικά γυροφέρνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο…και Πάντα Οπλισμένοι !

iZJ9dmmΠάντα οπλισμένοι συνηθίζουν να βγαίνουν τελευταία  οι Τούρκοι στον Ουρανό του Αιγαίο ! Ένας σχηματισμός αποτελούμενος απο (6 )έξ μαχητικά  εκ των οποίων τα δύο οπλισμένα !

ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ! Ακρίτα:Είσαι υπάλληλος του Άκη-Βερύκιος:Ήσουν γκόμενα του Αντρέα

Ηδονή όταν ξεκατινιάζονται μεταξύ τους ΣΥΡΙΖΑίοι για τον Άκη και το ποιος ήταν πιο ΠΑΣΟΚος.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην Έλενα Ακρίτα κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής του εμφάνισης στην εκπομπή “Καρντάσιανς” του Antenna, η Έλενα Ακρίτα με κείμενό της απάντησε, θέτοντας ερώτημα για τις επαφές που είχε ο Βερύκιος με τον Άκη Τσοχαζόπουλο υπονοώντας ότι τ΄άρπαζε. Κι αυτός απάντησε... υπονοώντας ότι ήταν γκόμενα του Αντρέα και για τις δουλειές της πληρωνόταν μέσω εταιριών στο εξωτερικό.

Διαβάστε την “κόντρα” που έχει πάρει διαστάσεις: 

Bloomberg προς Ευρωπαίους: «Αναδιαρθρώστε το χρέος και δώστε τέλος στο ελληνικό δράμα - Ανοησίες όσα υπόσχεται ο Τσίπρας»

Bloomberg προς Ευρωπαίους: «Αναδιαρθρώστε το χρέος και δώστε τέλος στο ελληνικό δράμα - Ανοησίες όσα υπόσχεται ο Τσίπρας»

Κρίνοντας το αποτέλεσμα της χθεσινής πρώτης ψηφοφορίας στην ελληνική Βουλή, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς ίσως να μην λάβει τελικά την εντολή που θέλει για να διατηρήσει τα οικονομικά μέτρα που έχουν τεθεί και να αποφύγει μία στάση πληρωμών, εκτιμά το σε άρθρο του το Bloomberg, καλώντας τους Ευρωπαίους να δώσουν τώρα «τέλος στο ελληνικό δράμα».

Τι ισχυρίζεται ο Δένδιας για τις περικοπές μισθών στους Στρατιωτικούς

δενδιας Στρατιωτικοι
Ως δικηγόρος είναι άριστος χειριστής του λόγου. Ως πολιτικός γνωρίζει από ελιγμούς. Ως υπουργός Εθνικής Άμυνας πρέπει να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Ο Νίκος Δένδιας τα συνδύασε όλα για να απαντήσει στην ερώτηση που του τέθηκε για την άρνηση της κυβέρνησης να εφαρμόσει την απόφαση της Δικαιοσύνης και να επιστρέψει στους στρατιωτικούς οσα παράνομα τους πήρε.

“Που θα βρείτε τα λεφτά;” Δωράκι 22 δισ. + 60 δισ. χρέος στον επόμενο Πρωθυπουργό!

netakias


Δωράκι 22 δισ. + 60 δισ. χρέος
στον επόμενο Πρωθυπουργό!  

Οταν το 2010 (πότε πέρασαν 4 χρόνια;) γράφαμε όλοι εδώ στο blog , ότι το μνημόνιο είναι πλιάτσικο για να σώσει τους πάντες εκτός από τους Ελληνες και την Ελλάδα ήμασταν «καταστροφολόγοι» 
Τα 100δις που μας «χάριζαν» τότε ήταν μια παράταση ώστε να απορροφήσουν όλο το ρευστό και τον πλούτο και μετά να μας χρεοκοπήσουν όπως στην Αργεντινή.

Αυτό και εάν είναι..."SUCCESS STORY": Το 40% των παιδιών στην Ελλάδα απειλούνται από την πείνα!

Ανησυχητικά είναι τα ευρήματα της καταγραφής που έχει ξεκινήσει ο Συνήγορος για τα δικαιώματα του Παιδιού και που δείχνει ότι ολοένα και περισσότερες οικογένειες αναζητούν καταφύγιο σε ιδρυματικές δομές για τη σίτιση των παιδιών τους.

Για τα στοιχεία αυτά ενημέρωσε την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ο Γιώργος Μόσχος, βοηθός Συνήγορος του Πολίτη (κύκλος δικαιωμάτων του παιδιού). Το φαινόμενο της παιδικής φτώχειας στην Ελλάδα χαρακτηρίστηκε απειλητικό, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο αριθμός των παιδιών που απειλούνται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό προσεγγίζει το 40%.

Να κάτσει επιτέλους ο Βενιζέλος στο σκαμνί ( VIDEO )

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης για την κατοχή της λίστας Λαγκάρντ από τον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά την περίοδο που δεν ήταν υπουργός Οικονομικών. Καθώς το βούλευμα  του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου για την παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου επιβεβαιώνει πως η συγκεκριμένη λίστα είναι δημόσιο έγγραφο που παραδόθηκε επίσημα στο ελληνικό κράτος από τις γαλλικές αρχές και δεδομένου πως  ο κ. Βενιζέλος είχε στην κατοχή του το έγγραφο αυτό για σημαντικό χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν ήταν υπουργός, ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρει ευθύνη για υπεξαγωγή δημοσίου εγγράφου και κατοχή κι ενδεχομένως επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που προστατεύονται από το τραπεζικό απόρρητο.

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος από το γαϊτανάκι του πολιτικού διασυρμού

Μόνο 160 ψήφοι για τον Σταύρο Δήμα… 

Με αναμενόμενο αποτέλεσμα, αλλά με υψηλές προσδοκίες περαιτέρω διασυρμού της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Η γελοιότητα αναμενόμενη, αλλά η έκπληξη των δηλώσεων του κ. Μελά (που δεν ψήφισε τον Σταύρο Δήμα, αλλά υποσχέθηκε πως θα τον ψηφίσει τις δύο επόμενες φορές, επειδή άκουσε κακοήθειες εις βάρος του), αποτέλεσε την κορυφή του παγόβουνου της πολιτικής υποκρισίας, των "κρυμμένων χαρτιών", του Σαμαρά, ο οποίος θέλοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις εκθέτει (πολιτικά) ανεπανόρθωτα όσους

Την Πέμπτη η 4η δόση των οικογενειακών επιδομάτων για 727.788 δικαιούχους

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 καταβάλλεται η 4η δόση των Οικογενειακών Επιδομάτων του 2014 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) και οικογενειακά επιδόματα που αφορούν αναδρομικά το έτος 2013, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) ο οποίος διαχειρίζεται τα σχετικά κονδύλια. 
Η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 184.907.889 ευρώ. 
Ειδικότερα η πληρωμή αυτή αφορά σε 727.788 δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων: 

Αριστεροί, αριστερούληδες, εαυτούληδες

View image on Twitter
Γιώργος Καρελιάς

 Σε μια κρίσιμη ψηφοφορία, όπως είναι αυτές  για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, ο βουλευτής έχει δύο πράγματα να κάνει. Πρώτον, να πει τι θα ψηφίσει. Και, δεύτερον, να εξηγήσει γιατί το κάνει. Όσοι θεωρούν ότι οι εκλογές θα προκαλέσουν ζημιά στην οικονομία ψηφίζουν «ναι» στον Πρόεδρο. Οσοι, αντίθετα, πιστεύουν ότι οι εκλογές θα λύσουν το πρόβλημα της χώρας ψηφίζουν «όχι». Λογική η στάση και των δύο κατηγοριών. Συνέπεια λόγων και πράξεων.
Αυτός θα έπρεπε να είναι ο κανόνας. Αμ δε.

Ο «σοφός» κ. Μελάς...

Γιάννης Παντελάκης 

photo: Menelaos Myrillas / SOOC
Π. Μελάς είναι ένας... σοφός άνθρωπος. Μέχρι χθες, είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα. Χθες καταψήφισε, αλλά αυτό που τον κάνει... σοφό, είναι το σκεπτικό αυτής της καταψήφισης: «Είχα πει πως κατά 80% θα ψηφίσω Πρόεδρο. Σήμερα ήμουν στο 20%. Παραμένω προς θετική κατεύθυνση». Και πρόσθεσε ουσιαστικά πως στις επόμενες ψηφοφορίες θα πάει με το 80% και θα ψηφίσει τον Δήμα!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ