}

06 Μαΐου, 2015

Tom Hanks vs Σταύρος Θεοδωράκης : Έλληνες και Γραικύλοι

Tom Hanks:  Νιώθω 110% Έλληνας ! Νιώθω πιο Έλληνας από Έλληνα. Το να έχεις παντρευτεί μια Ελληνίδα είναι υπέροχο !!!



Αντιγράφουμε από :  http://olympia.gr/2015/05/05

Ο εθνικός φελλός, θέλει να καταργηθεί ο επιτάφιος στον Εχίνο. Ο επιτάφιος που βγαίνει μέχρι και στην Τεχεράνη ή το Ναϊρόμπι.

Κατηγόρησε λοιπόν ο εθνικός φελλός τον Πάνο Καμμένο, επειδή έβγαλε – λέει – τον επιτάφιο σε χωριό της Ελλάδας, στο οποίο κατοικούν και Έλληνες μουσουλμάνοι. Ποιός; Ο επιτάφιος που βγαίνει ακόμα και στην μαρτυρική Δαμασκό ή στην μαστιζόμενη Νιγηρία. Εκτός βεβαίως από τις περιοχές που ελέγχουν αντίστοιχα η ISIS, η Μπόκο Χαράμ και άλλες «ανθρωπιστικές» οργανώσεις.
Δηλαδή οι τζιχαντιστές βρήκαν στην Ελλάδα τον εκφραστή τους. Τον Σταύρο Θεοδωράκη. Θα του προτείναμε μάλιστα να μετονομάσει το «Ποτάμι» Μπόμπο(λα) Χαράμ(οφάη).


Με την ευκαιρία αντιγράφω από την πομακική εφημερίδα Ζαγάλισα:

ΡΙΤΑ ΓΟΥΙΛΣΟΝ: ΜΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΜΑΚΑ!

Όταν η Ρίτα Γουίλσον εμφανίστηκε στην Ξάνθη, στις 3 Δεκεμβρίου 2011, κάποιοι δήλωσαν έκπληκτοι και έπεσαν από τα σύννεφα! Η Γουίλσον κατέφθασε με αμερικανικό τηλεοπτικό συνεργείο -ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της- και διέμεινε στο Καζίνο Ξάνθης. Στόχος της να συναντήσει τους συγγενείς του πατέρα της. Το καινούριο στοιχείο που μάθαμε όλοι μας, είναι ότι οι Πομάκοι πρόγονοί της, από την πλευρά του πατέρα της, είναι από το Πομακοχώρι της Ξάνθης, Ωραίον. Έτσι, η Ρίτα Γουίλσον ανέβηκε στα Πομακοχώρια και επισκέφτηκε τα χωριά Ρεύμα και Ωραίον όπου βρήκε το σπίτι των προγόνων της, ενώ συνομίλησε με τους συγγενείς της. Φυσικά οι τοπικοί άρχοντες της Περιφέρειας την αγνόησαν επιδεικτικά, για να μήν εκτεθούν στο Τουρκικό Προξενείο.

ΡΙΤΑ ΓΟΥΙΛΣΟΝ: Ντοκιμαντέρ της Αμερικανικής τηλεόρασης. Νέος άθλος του Ελληνικού ΥΠΕΞ !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ