}

06 Ιανουαρίου, 2015

Παρέμβαση της Μόσχας στις ελληνικές εκλογές με μήνυμα στο Βερολίνο: «Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ χάθηκε η ΕΕ»…

PuskovAlexeiL
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΟΥΜΑΣ



Με μεγάλη προσοχή παρακολουθεί η Μόσχα την προεκλογική διαδικασία στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ο ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας και πιθανόν και ο σχηματισμός κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ιστορία δεν θα μας περιμένει!!

rounded_corners

Πόσο καιρό παίρνει σε μια χώρα που απειλείται να φτιάξει στρατό; Οι ΗΠΑ κάποτε είχαν τον 14ο στρατό στον πλανήτη (ανάμεσα σε Βέλγιο και Βουλγαρία). Έφτιαξαν 6 εκατομμύρια στρατιώτες σε 3 χρόνια. Πόσος χρόνος απαιτείται για μια μικρή δύναμη; Μια φτωχή χώρα; Μια πολιτικά άστατη, διεφθαρμένη και παραδομένη στην απάθεια χώρα; Προ τριετίας η Κύπρος βρήκε φυσικό αέριο.

«Το κούρεμα του ελληνικού χρέους θα κόστιζε 40 δισ. στη Γερμανία - Το Grexit... 76 δισ. ευρώ»!!

«Το κούρεμα του ελληνικού χρέους θα κόστιζε 40 δισ. στη Γερμανία - Το Grexit... 76 δισ. ευρώ»

Περί τα 40 δισεκατομμύρια ευρώ θα κόστιζε στην Γερμανία ένα «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, ποσό μικρότερο από όσο θα κόστιζε στην Γερμανία μια ελληνική στάση πληρωμών ή ένα «Grexit», σύμφωνα με την Frankfurter Allegmeine Zeitung, η οποία επικαλείται την εκτίμηση του οικονομολόγου του Ινστιτούτου για την Παγκόσμια Οικονομία (IfW) Γιενς Μπόιζεν-Χογκρέφε. 

Η ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΗ ΠΟΜΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Η ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ: ΡΙΤΑ ΓΟΥΙΛΣΟΝ! Σύζυγος του Τομ Χανκς που δηλώνει περήφανη Ελληνίδα

Οι "σωτήρες", το κόμμα Παπανδρέου, οι εκλογές κι οι Έλληνες ψηφοφόροι

Σκίτσο του αείμνηστου Τίτου Πετράκη
Είναι αποδεδειγμένο ;oτι σε βάθος χρόνου η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πότε νωρίτερα πότε αργότερα, τα γεγονότα επανέρχονται. Όπως τώρα, ο «μέγιστος» πολιτικός άνδρας της χώρας που ακούει στ' όνομα Γιώργος Παπανδρέου.

ΤΟ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ: ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ;


Σε όλους μας είναι γνωστή η ιστορία του Χρυσού Κριαριού που έσωσε τον Φρίξο και την Έλλη, τα παιδιά του Αθάμα και της Νεφέλης. Η Νεφέλη ήταν η πρώτη γυναίκα του Αθάμα και η Ινώ η δεύτερη. Η Ινώ όντας μητριά του Φρίξου και της Έλλης (και μητέρα του Λέαρχου και του Μελικέρτη), αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τα παιδιά της Νεφέλης. 
Συμβουλεύει μοχθηρά τις γυναίκες του τόπου να καβουρδίσουν τους σπόρους πριν τη σπορά. Η Γη δε δίνει βέβαια καρπούς και ο Αθάμας στέλνει ανθρώπους στο μαντείο των Δελφών. Όμως αυτοί δωροδοκούνται από την Ινώ και φέρνουν ψευδή χρησμό, πως για να περάσει ο λιμός πρέπει να θυσιαστεί ο Φρίξος.

Εάν επανεκλεγούν οι προσκυνημένοι στα Μνημόνια, θα συνεχίσουν να αλωνίζουν οι ψευτοπροοδευτικοί το σύντριμμα της Παιδείας.


Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
δάσκαλος, Κιλκίς

Σε σχολικό βιβλίο: «ποια σύμβολα του sex θα χρησιμοποιούσατε για διαφήμιση…;»
«Γιατί να δίνωμε στα παιδιά πράγματα κακορίζικα, μικρά, στενά, ξέψυχα, μίζερα; Γιατί άψυχα, ανούσια, που προκαλούν ναυτία; Γιατί χωρισμένα, σχιζοφρενικά, αντιμαχόμενα, διαλυμένα σαν κομμένο γάλα;…

Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι…

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής 

Εάν υπήρχε ελάχιστη σοβαρότητα στην πολιτική σκηνή της χώρας, οι πρωταγωνιστές της καταστροφής, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, θα αποχωρούσαν σιωπηλά και οικειοθελώς από την πολιτική σκηνή. Θα μάζευαν τα κομμάτια τους και δεν θα συμμετείχαν σε δημόσιες πολιτικές διεργασίες για τα επόμενα δέκα χρόνια, μέσα στα οποία θα προχωρούσαν σε μία ολοκληρωτική κάθαρση και επαναχάραξη των πολιτικών τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ!!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!


Ιωάννης  Αθ. Μπαλτζώης*

Στις 25 Ιανουαρίου 2015,  οι Έλληνες ψηφίζουν για την νέα κυβέρνηση της χώρας. Αλλά επειδή σαν λαός ξεχνάμε τόσο εύκολα, καλό είναι να θυμόμαστε τι μας έλεγαν και τι έκαναν και να κρίνουμε αν θα πρέπει να τους εμπιστευτούμε ξανά. Όταν είδα ένα  βίντεο, με αποσπάσματα λόγων,
δηλώσεων, υποσχέσεων, κριτική κλπ της συγκυβέρνησης και των τριών κομμάτων που την αποτελούσαν,   όχι μόνο θυμήθηκα αυτά που είχα ακούσει, αλλά ταυτόχρονα οργίστηκα γιατί κατάλαβα πως μας βλέπουν.

ΑΥΤΟΙ είναι οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ- Δηλαδή να ΜΗΝ ΔΟΘΟΥΝ οι Γερμανικές ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!

666666



ΣΥΡΙΖΑ (ΝΑΙ)
Μανώλης Γλέζος, Σοφία Σακοράφα, Δημήτρης Παπαδημούλης, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Γιώργος Κατρούγκαλος, Κωνσταντίνος Χρυσόγονος

« ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ »

Ένα τεράστιο ψέμα  υιοθετήθηκε και εφαρμόστηκε με κατανυκτική ευλάβεια απ’ όλους ανεξαίρετα τους Έλληνες πρωθυπουργούς και τα μέλη των κυβερνήσεων τους από την 16η  Ιανουαρίου 1996 και μετά. Η παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου από την πρωθυπουργία σήμανε την απαρχή της νέας προδοσίας κατά του Ελληνικού λαού, που αίφνης και χωρίς να ερωτηθεί από κανένα, είδε να χάνει όλα τα δικαιώματά του έναντι της Γερμανίας που είχε αποκτήσει νόμιμα δια της συνθήκης των Παρισίων του 1946 ως αντίβαρο της ναζιστικής βαρβαρότητας την οποία υπέστη την περίοδο του 1940-44.

Διαρκής ο εξευτελισμός των ΗΠΑ από ένα κράτος μπορντέλο

Η Τουρκία έχει ανάγκη τις ΗΠΑ, αλλά οι Αμερικανοί απλά κοιμούνται… 

Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου 

Το τελευταίο διάστημα επικρατεί μία «εκκωφαντική» σιωπή για τις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Τουρκίας. Από την επίσκεψη του αντιπροέδρου Τζόζεφ Μπάιντεν στην Κωνσταντινούπολη, το Νοέμβριο, και την τετράωρη συνάντησή του με τον Ταγίπ Ερντογάν, οι σχέσεις έχουν επιδεινωθεί.

Ο χυδαίος Πεταλωτης προκαλεί με την ανοχή του Σαμαρά: «Ο Καραμανλης μας εβαλε στο μνημονιο και ο Τσιπρας τον καλύπτει!!!»


Ο Σαμαρας που εχει μετατρέψει τη ΝΔ σε γιάφκα υβριστών του Καραμανλή, απλως απολαμβάνει. Το φασιστικό μόρφωμα του Παπανδρεου, ειναι δικό του μαγαζί.

Να μας τρελάνει προσπαθεί ο κηπουρός του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής. Ο κ Πεταλωτής υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν φταέι ο ΓΑΠ που η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο!

Die Welt: Η Ελλάδα βρίσκεται σε θέση ισχύος.

«Οι Έλληνες βρίσκονται σε θέση ισχύος», είναι ο τίτλος σχολίου που αναρτάται στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt», με θέμα το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, το οποίο ανέκυψε εκ νέου μετά το χθεσινοβραδινό δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel», σύμφωνα με το οποίο η γερμανική κυβέρνηση έχει αλλάξει θέση και θεωρεί πλέον μια έξοδο της χώρας από το ευρώ ως διαχειρίσιμη.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους, πολιτική



Αφιερώνεται στα αμετάπειστα θύματα της ηλιθιώδους προπαγάνδας των δωσίλογων, που με την ψήφο τους στα γαλαζοπράσινα ανδράποδα, έστειλαν την Ελλάδα στον γκρεμό της οικονομικής και ηθικής εξαθλίωσης και τα παιδιά τους στην κόλαση της ανεργίας και της μετανάστευσης.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ