}

14 Ιανουαρίου, 2015

Τσίπρας: Εμείς δεν παίρναμε προμήθειες και δεν μας έχει κανένας στο τσεπάκι του.


Στο Μέγαρο Μουσικής της Κομοτηνής μίλησε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και δηλώνοντας σίγουρος για εκλογική νίκη του κόμματός του.

Η μεγάλη απειλή για τη χώρα έχει σίγουρα όνομα: Ασχετοσύνη

Η Ευρώπη έχει plan B για την Ελλάδα. Οι Γερμανοί ξέρουν ακριβώς τι θα απαντήσουν όταν οι δικοί μας θα ζητάνε κούρεμα του χρέους, αποπληρωμή με ρήτρα ανάπτυξης και άλλα τέτοια. Θα «απαιτήσουν» ό,τι ακριβώς ζητούσαν και με το plan A: Να εφαρμόσουμε τα συμφωνηθέντα. Το ερώτημα είναι αν οι δικοί μας θα έχουν τότε plan B. Να μην σας κουράζουμε! Η Ευρώπη έχει τιμολογήσει τις επιπτώσεις μιας κρίσης στην Ελλάδα. Τα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία; 

«Δεν είν' εύκολες οι θύρες εάν η χρεία τες κουρταλή»

Πλησιάζουμε στις εκλογές, και μέσα από ένα κλίμα πόλωσης, ιδιαίτερα μεταξύ των του δίπολου Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ποιοι θα αναλάβουν να διοικήσουν τη χώρα από την 26η Ιανουαρίου…

Το καταδρομικό πνεύμα του Ελληνισμού

Νίκος Λυγερός: Το καταδρομικό πνεύμα του Ελληνισμού - Η ΑΟΖ ως εργαλείο απελευθέρωσης - Δημιουργοί Μέλλοντος.

Του Νίκου Λυγερού
Το καταδρομικό πνεύμα δεν ανήκει μόνο στο στρατιωτικό πλαίσιο, αλλά πρώτα από όλα στο πολιτικό. Και το ερώτημα που πρέπει να θέσουμε σε όλους τους υποψήφιους, είναι απλώς αν το κατέχουν.

Εκλογές: Η συντριβή και των δημοσκοπικών ανδρεικέλων

dimoskopiseis
Αυτές οι εκλογές δεν θα αποτελέσουν μόνο τη συντριβή της κυβερνητικής συμμορίας, αλλά και τη συντριβή της δημοσκοπικής πορνεί@ς…

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ: Χρήματα μοιράζει ο ΟΑΕΔ σε ανέργους! Δείτε τι απαιτείται…

Επιδοτήσεις εως και 40.000 ευρώ και σε ποσοστό 100% της επένδυσης θα λάβουν περίπου 1.250 άνεργοι του ΟΑΕΔ ώστε να…ανοίξουν την δική τους επιχείρηση και να βγουν απο τον »γολγοθά» της ανεργίας βάζοντας σε τροχιά υλοποίησης την δική τους επιχειρηματική ιδέα.

Πότε αρέσουν οι Ελληνες

«Αλέξανδρος και Λεωνίδας σπάνε ταμεία στον Καναδά» τιτλοφορούνταν άρθρο της «δημοκρατίας», το οποίο αναφερόταν στη μεγάλη επιτυχία της εκθέσεως ελληνικών αρχαιοτήτων στο Μόντρεαλ του Καναδά. Η έκθεση έχει τον γενικό τίτλο «Οι Ελληνες: από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο».

Η τιμή του πετρελαίου "γκρεμίζεται" διεθνώς, αλλά λόγω φόρων οι Έλληνες πληρώνουν πανάκριβα τα καύσιμα

Η κατρακύλα του πετρελαίου διεθνώς δεν έχει τέλος, αλλά οι Έλληνες πληρώνουν "χρυσή" τη βενζίνη και το πετρέλαιο ελέω των φόρων που έχερι επιβάλει η κυβέρνηση. Οι μειώσεις στις τιμές θα έπρεπε να είναι ακόμη μεγαλύτερες όμως στη χώρα μας ούτε το 40% δεν εξαρτάται από την αγορά καθώς ένα ποσοστό άνω του 60% είναι φόροι.

Το άρθρο του Μακαριστού Χριστόδουλου με τίτλο "Η ΘΥΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ"

Ο Χριστόδουλος το 1984, ως μητροπολίτης Δημητριάδος, είχε αρθρογραφήσει στις εφημερίδες της εποχής, προβλέποντας τα δεινά που έρχονται….
Το άρθρο με τίτλο «Η ΘΥΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ»… έκανε λόγο για διχασμό των Ελλήνων, λόγω του κομματισμού που διάβρωνε όλη την Ελληνική κοινωνία. Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον τορπιλισμό της εθνικής ομοψυχίας και – 30 χρόνια πριν- έλεγε πως όταν έρθουν τα χειρότερα κάποιοι που έχουν ευθύνες θα «νίπτουν τας χείρας τους.

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - Με ποιο ποσοστό ένα κόμμα σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση

Με ποιο ποσοστό ένα κόμμα σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση
Ακόμη και με ποσοστό 33% είναι δυνατόν το πρώτο κόμμα να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές. Σε ποιες περιπτώσεις είναι αυτό δυνατό.

Τι ισχύει για όσους κληθούν για εφορευτική επιτροπή στις εκλογές και δεν παρουσιαστούν. - ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ

Φωτογραφία: EurokinissiΚάποιοι ψηφοφόροι που δεν θα χρειαστεί να πάνε στα εκλογικά κέντρα απλώς για να ασκήσουν τα εκλογικά τους καθήκοντα στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλά για να συμμετέχουν και στην ομαλή διεξαγωγή τους, καθώς θα έχουν κληθεί να συμμετέχουν στην εφορευτική επιτροπή.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΓ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Πως μπορούν τα μπλοκάκια να έχουν αφορολόγητο όριο αλλά και μειωμένο συντελεστή φορολόγησης

 Πως μπορούν τα μπλοκάκια να έχουν αφορολόγητο όριο αλλά και μειωμένο συντελεστή φορολόγησης
Ανάσα σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που αμείβονται με μπλοκάκι θα δώσει η απόφαση της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων σύμφωνα με την οποία μπορούν να έχουν αφορολόγητο 9.550 ευρώ και συντελεστή φορολόγησης 22%, να θεωρηθούν δηλαδή μισθωτοί, εάν μέχρι στις 20 Φεβρουαρίου σπεύσουν να δηλώσουν αλλαγή έδρας στην εφορία τους και δηλώσουν ως έδρα το σπίτι τους.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ