}

04 Φεβρουαρίου, 2015

ΓΓ ΝΑΤΟ: "Θα θέλαμε να δούμε τις ελληνικές ΕΔ στην Ουκρανία"! - Π.Καμμένος και Α/ΓΕΕΘΑ: "Η απειλή για την Ελλάδα είναι η Τουρκία και όχι η Ρωσία"



Να στείλει η Ελλάδα στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία ζήτησε εμμέσως ο Γ.Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιανς Στόλτενμπεργκ από την ελληνική αντιπροσωπεία υπό τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα και είχε συνάντηση τις Βρυξέλλες με τον ΝΑΤΟϊκό αξιωματούχο!

Κακόβουλο λογισμικό διαδίδεται μέσω facebook . Πως θα προστατευθείτε.

Προειδοποίηση για τη διάδοση κακόβουλου λογισμικού για την διάδοση ενός κακόβουλου λογισμικού (Backdoor Trojan), που εξαπλώνεται με την εμφάνιση ανάρτησης με πορνογραφικό βίντεο, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook»απευθύνει η διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Συγκεκριμένα, η επίμαχη ανάρτηση εμφανίζεται να έχει κοινοποιηθεί από κάποιον φίλο του χρήστη στο «Facebook» ​ και να έχουν επισημανθεί σε αυτήν ​με ετικέτα (tag) μέχρι ​ και 20 φίλοι ​ του.

Washington Post: «Σώστε την Ευρώπη από την τρέλα της»

Washington Post: «Σώστε την Ευρώπη από την τρέλα της»

«Για το καλό της Ευρώπης, η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα συμφωνία («new deal»)», αναφέρεται σε άρθρο που δημοσιεύεται στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post.

«Μην πιστεύετε στις χαζομάρες σχετικά με την κρίση στην Ευρώπη. Με την εκλογή του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, ο ελληνικός λαός προσφέρει ελπίδα στην Ευρώπη», όπως επισημαίνεται και σημειώνεται ότι «πρόκειται για την ευκαιρία της Ευρώπης στην καταστροφική λιτότητα η οποία βύθισε τον Νότο στην ύφεση και τον Βορρά στον αποπληθωρισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ένα "new deal" όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη».

Μη αποδεκτές οι προτάσεις του Βερολίνου, απαντάει το Μαξίμου

Μη αποδεκτές οι προτάσεις του Βερολίνου, απαντάει το Μαξίμου
Μη αποδεκτές οι προτάσεις του Βερολίνου, απαντάει το Μαξίμου
«Η Γερμανία θέλει η νέα αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας να υπαναχωρήσει στις αντι-μνημονιακές υποσχέσεις που έδωσε κατά τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησής της», σύμφωνα με έγγραφο της γερμανικής κυβέρνησης που δημοσιεύει το Reuters.

Έρχεται σημαντική μείωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Έκθεση ΡΑΕ: Δυνατή μια μείωΈρχεται σημαντική μείωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ
Έρχεται σημαντική μείωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Δυνατότητα άμεσης μείωσης του κόστους ηλεκτροπαραγωγής κατά 20 - 40 %, με ανάλογη επίπτωση στα τιμολόγια τόσο για τους οικιακούς καταναλωτές όσο και για τις επιχειρήσεις προκύπτει από μελέτη της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας που παρουσιάστηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης με τη διοίκηση της Αρχής, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη συνάντηση.

Κοινωνικό Μέρισμα: Εκτυπώστε το κουπόνι για δωρεάν λαπτοπ ή tablet

Εκτυπώστε το κουπόνι για δωρεάν λαπτοπ ή tablet από το Κοινωνικό Μέρισμα
Εκτυπώστε το κουπόνι για δωρεάν λαπτοπ ή tablet από το Κοινωνικό Μέρισμα

Σήμερα αναρτούνται τα κουπόνια για τους 290.000 δικαιούχους που έλαβαν το Κοινωνικο Μέρισμα σύμφωνα με την προκήρυξη που εκδόθηκε από το ΤΕΕ που υλοποιεί το πρόγραμμα Ψηφιακή Αλληλεγγύη για δωρεάν λαπτοπ ή tablet και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο για 12 μήνες.
Το πρόγραμμα, καθώς αφορά δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, αφορά κατοίκους των Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας‐Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης.

Συνάντηση Σουλτς - Τσίπρα: Δεν έχουμε συμφωνήσει αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. "Έχουμε τη θέληση να βρούμε μια κοινή συμφωνία" είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός (Vid)

Η Ελλάδα δέχεται την τελική επίθεση: Ο αγώνας μέχρι τη νίκη είναι η μόνη επιλογή.

Η Ελλάδα Υπό Επίθεση

syntagma2011O νέος υπουργός Οικονομικών, με βλέμμα, ανάστημα, ετοιμολογία και ενδυματικές προτιμήσεις που δεν λυγίζουν ενώπιον ευρω-ενωσιακών εξοχοτήτων, εξάπτει, ως πρωτοφανής  ελληνική υπουργική  εκδοχή, το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών φακών, αποσταθεροποιεί την πόζα υπεροψίας  βλοσυρών ευρω-μανδαρίνων και διευρύνει με γεωμετρική καθημερινά πρόοδο  τον μεγάλο κύκλο δημοτικότητας που τον περιέβαλε ήδη στον ακαδημαϊκό κόσμο –στο εξωτερικό.

«Το Μέτωπο Λιτότητας γίνεται κομμάτια» ομολογούν Γερμανοί

Στην Ευρώπη 
πέφτουν τα σύνορα μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς όταν πρόκειται να στραφούν χώρες εναντίον της πολιτικής του Βερολίνου

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Εξαιρετικά βαρυσήμαντο το άρθρο χιλιάδων λέξεων που δημοσιεύθηκε στη σκληρή δεξιά γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ».

IKANΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ρωσία: "Μπορεί να δώσουμε στην Ελλάδα και τους S-400"! (vid)



Η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο να προμηθεύσει την Ελλάδα με τα Α/Α συστήματα S-400 εάν συνεχιστεί η πολιτική προσέγγισης των δύο χωρών από τη νέα κυβέρνηση.

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Tου ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΗ 
Συνάντηση με την Πρέσβη του Ισραήλ είχε χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος, ύστερα από την οποία δήλωσε ότι η συνεργασία της Ελλάδος με το Ισραήλ θα συνεχιστεί και σε πολιτικό επίπεδο αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο. 

Financial Times: Ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης έχουν δίκιο.


Την καταστροφική διάσταση μιας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, δίνει σε άρθρο της η εφημερίδα Financial Times η οποία αναφέρει ότι θα πρέπει να θυμόμαστε τι συνέβη με την Lehman Brothers.

Παράλληλα, ο αρθρογράφος Βόλφγκανγκ Μουνχάου τάσσεται υπέρ μιας διεθνούς διάσκεψης για το χρέος, όπως ζητά η κυβέρνηση Τσίπρα.

Die Zeit: «Οι Έλληνες ιδρύουν αυτή τη στιγμή την Ευρώπη. Θέλει δεν θέλει, ο Σόιμπλε θα υποχωρήσει».


«Οι Έλληνες ιδρύουν αυτή τη στιγμή την Ευρώπη. Θέλει δεν θέλει, ο κ.Σόιμπλε θα υποχωρήσει»! αναφέρει ο αρθρογράφος Χάνες Γκρασέκερ της γερμανικής εφημερίδας «Die Zeit» προσθέτοντας πως: «Ο εκβιασμός του Τσίπρα γίνεται έτσι η γενετήσια πράξη της γνήσιας Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τι ζήτησε ο Καμμένος από ΗΠΑ και Ρωσία!


Ελικόπτερα, S-300 και TOR στην ατζέντα του 

Γράφει ο Λουκάς Λιγουριώτης 

Με δυο διαδοχικές -όχι τυχαία φανταζόμαστε- ο νέος Υπουργός Άμυνας κ Πάνος Καμμένος προχώρησε σήμερα σε άνοιγμα και σε ΗΠΑ και σε Ρωσία, ενώ ανακοίνωσε ότι αύριο πάει να δει εθιμοτυπικά τον Γεν Γραμματέα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες Παράλληλα δημοσιοποίησε ότι η σχέση με το Ισραήλ -μετά την χθεσινή συνάντηση με την πρέσβειρα του Ισραήλ- συνεχίζεται ομαλά και ο ίδιος ο κ. Καμμένος θα επισκεφθεί το Τελ Αβίβ σύντομα.

Spiegel: Εχει έρθει η ώρα για αμοιβαίες παραχωρήσεις στο χρέος της Ελλάδας

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα καθιστά περισσότερο ξεκάθαρη από ποτέ την ανάγκη για μια νέα προσέγγιση στην Ευρώπη» γράφει σε άρθρο του το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, υπογραμμίζοντας ότι η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πρέπει να δείξει ευελιξία στις διεργασίες αναζήτησης ενός συμβιβασμού με τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αν δεν καταφέρουν να συμφωνήσουν, υποστηρίζει το δημοσίευμα, η Ευρώπη θα έχει πρόβλημα.

Aποφασιστικός Π.Καμμένος: Σφραγίζει και υλοποιεί όλες τις αμυντικές συμφωνίες με ΗΠΑ και Ρωσία


Άμεση υλοποίηση του προγράμματος της εκ βάθρων αναβάθμισης των ΑΝΦ και υλοποιηση της διακρατικής συμφωνίας-πλαίσιο με την Ρωσία που περιλαμβάνει την υπογραφή σύμβασης υποστήριξης για τα Α/Α μεγάλου βεληνεκούς S300 PMU1, των αερόστρωμνων ZUBR, αλλά και την απρόσκοπτη υλοποίηση υποστήριξη των SHORAD TOR-M1 θα προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος.

ΑΝΟΙΞΕ Η "ΟΡΕΞΗ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Ρωσία: "Έχει δίκιο η ελληνική κυβέρνηση - Θα ζητήσουμε κι εμείς αποζημιώσεις από την Γερμανία για τα εγκλήματα του Β' ΠΠ" (vid)




Η Ρωσία θα ζητήσει αποζημιώσεις από την Γερμανία για τα όσα έκαναν οι Ναζί κατά την εισβολή στην επικράτεια της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως κατά την διάρκεια του Β'ΠΠ.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ