}

06 Φεβρουαρίου, 2015

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Νίκος Τόσκας: Νέο σκάνδαλο με μίζες εξοπλιστικών ύψους 62 εκατ. ευρώ - Εμπλέκονται Γερμανοί και Ελληνες


toskas_nikos708

Νέα υπόθεση με μίζες σε εξοπλιστικά προγράμματα, ύψους 62 εκατ. Ευρώ, με εμπλεκόμενους Γερμανούς και Ελληνες, απασχολεί το υπουργείο Αμυνας, όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Νίκος Τόσκας.

Σε συνέντευξή του (ρ/σ Στο Κόκκινο) ο κ. Τόσκας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει δικαστικό έγγραφο το οποίο ερευνά η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπ. Αμυνας που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αφορά μίζες 62 εκατομμυρίων ευρώ από εξοπλιστικά προγράμματα γερμανικών εταιρειών, με άμεσα εμπλεκόμενους 12 Γερμανούς και αριθμό Ελλήνων.

Β.ΠΟΥΤΙΝ: "ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ" Όλος ο διάλογος του Α.Τσίπρα με τον Β.Πούτιν: "Καλησπέρα σύντροφε"



Στα ελληνικά προσφώνησε ο Β.Πούτιν τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα όταν του είπε επί λέξη «Καλησπερα Συντροφε» και ο Έλληνας ηγέτης του απάντησε επίσης στα ελληνικά «καλησπερα φίλε συντροφε» στη μεταξύ τους τηλεφωνική συνομιλία την Πέμπτη το μεσημέρι.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ KI EKΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ - Η ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Β.ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ "Αυτοκτόνησαν" τον Γερμανό πρωταγωνιστή των "λαδωμάτων" της Siemens σε πολιτικούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!


Νεκρός σε ηλικία 62 ετών βρέθηκε στο σπίτι του στο Μόναχο ο πρώην επικεφαλής οικονομικών υπηρεσιών της Siemens Heinz-Joachim Neubuerger, πρωταγωνιστής του σκανδάλου δωροδοκιών της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα. Ο θάνατος του αποδίδεται σε "αυτοκτονία".

Καρτέλ, μαυραγορίτες και λαθρέμποροι έκαναν πάρτι στην Ελλάδα – Ο Μπαρόζο και η παρέα του τα είχαν βρει με το “σύστημα”

juncker

Η εφημερίδα New Europe με ένα άρθρο - καταγγελία αναφέρεται στις παρεκτροπές της εφαρμογής του προγράμματος του μνημονίου στην Ελλάδα και προτείνει στον Γιούνκερ σχέδιο σωτηρίας της χώρας χωρίς ένα ευρώ.

Κύριε Σόιμπλε ξαναδιαβάστε τον Γκέτε

Την ώρα των μεγάλων διεκδικήσεων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να είναι στην πρώτη γραμμή.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Είμαστε στην αντίστροφη μέτρηση πριν την ανακοίνωση του ονόματος που θα προταθεί από την κυβέρνηση για την θέση του ΠτΔ.

Μία θέση που στα χρόνια του μνημονίου είχε απαξιωθεί, όπως άλλωστε και το ίδιο το πολίτευμα. Ήταν μία θέση «βιτρίνα», ώστε να μην αποτελεί «πρόβλημα» στις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, στην διακυβέρνηση με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, στην αδιάλειπτη συνέχεια μίας θεσμοκτόνου κανονικότητας.

«Είμαστε όλοι μαζί της». Επιστολή 300 διανοούμενων από όλο τον κόσμο υπέρ της Ελλάδας

Επιστολή 300 διανοούμενων από όλο τον κόσμο υπέρ της ΕλλάδαςΠαρίσι, Γαλλία
Επιστολή υπέρ της Ελλάδας και της Ευρώπης συνυπογράφουν 300 διανοούμενοι από όλες τις χώρες του κόσμου.
Την επιστολή δημοσιεύει η ιστοσελίδα mediapart.fr, συνιδρυτής της οποίας είναι ο πρώην διευθυντής του Monde, Έντι Πλενέλ.

Οι Ναζί αποκαλύπτονται και απειλούν !!

Ρωτάμε: Όταν η πατρίδα δέχεται αυτή την πρωτοφανή μαφιόζικη και ανήθικη επίθεση, από τους υποτιθέμενους «εταίρους και συμμάχους της», και οι μέχρι πρότινος ηγέτες της, αντί να βγουν μπροστά και να καταδικάσουν απερίφραστα αυτή τη βρωμιά, επιλέγουν τη σιωπή και την αφάνεια, αυτό δεν είναι εσχάτη προδοσία; Φιλοπατρία είναι;... 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!Ο δίκαιος «εκβιασμός» του Κωνσταντίνου Καραμανλή στους Γερμανούς.

7a4eb2d071e62544c86099cea5875638_47745
«Πως γίνεται ….η Γερμανία που ματοκύλισε την Eυρώπη δυο φορές να είναι στην EOK και η Ελλάδα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού, να μην είναι;» 
Κωνσταντίνος Καραμανλής  

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αφήγηση της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ η οποία     ήταν στενή φίλη του Κωνσταντίνου Kαραμανλή.

Οι Τούρκοι σκέφτονται μίνι θερμό επεισόδιο στην Κύπρο

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου 
Δημοσιογράφος, συγγραφέας 

Περίοδοι μεγάλων πολιτικών αλλαγών και ανόδου νέων δυνάμεων στην Ελλάδα υπήρξαν συνήθως και περίοδοι αστάθειας στα ελληνοτουρκικά, με την Άγκυρα συχνά να «τεστάρει» τις νέες ηγεσίες των Αθηνών. Το πιο κλασικό σχετικό παράδειγμα ήταν η κρίση των Ιμίων,

Συνελήφθη Υποπτέραρχος ε.α. που κατηγορείται για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος


syllipsiΣυνελήφθη στο Διόνυσο Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 65χρονος, Υποπτέραρχος ε.α., σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή. Ο συλληφθείς κατηγορείται για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα.

Η ερώτηση για Siemens και Χριστοφοράκο που δεν απάντησε ποτέ ο Σόιμπλε. Σόιμπλε για σκάνδαλο siemens: Δεν άκουσα, πως είπατε, ορίστε;



Στο σημείο που έχασε τα λόγια του ο κος Σόιμπλε ήταν όταν ο δημοσιογράφος του Mega και της Εφημερίδας των Συντακτών, Παντελής Βαλασόπουλος,  έθεσε το ζήτημα της γερμανικής εμπλοκής στη διαφθορά, φέροντας ως παράδειγμα τη Siemens και το Μιχάλη Χριστοφοράκο (στο 31ο λεπτό του βίντεο).  Ο κος Βαλασόπουλος, έκανε την παρακάτω ερώτηση: «…στο θέμα της διαφθοράς, στο 90% των περιπτώσεων είναι πίσω μια γερμανική εταιρεία! Για ποιόν λόγο ο Χριστοφοράκος κυκλοφορεί ελεύθερος;»

"Θα σώσει η Ρωσία την Ελλάδα;" αναρωτιέται η Deutsche Welle

Άρθρο για τον ρόλο που ενδέχεται να διαδραματίσει η Ρωσία στην ελληνική κρίση, δημοσιεύει η Deutsche Welle, το οποίο φέρει τον τίτλο «Will Russia bail out Greece?».

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Διπλό "χαστούκι" στην Α.Μέρκελ από Β.Πούτιν και Μ.Ομπάμα για την Ελλάδα


Διπλό χαστούκι «τρώει» η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ από ΗΠΑ και Ρωσία για το ελληνικό θέμα για διαφορετικούς ασφαλώς λόγους. Τα μηνύματα που τις στέλνουν είναι βρείτε λύση στην υπόθεση χρέους της Ελλάδας, οι μεν Αμερικανοί γιατί θεωρούν πώς η αστάθεια στην Ευρωπαική Ένωση πλήττει τις ΗΠΑ, οι μεν Ρώσοι γιατί στην Αθήνα βρήκαν έναν συμπαραστάτη όσον αφορά στις κυρώσεις λόγω Ουκρανίας.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ STRATFOR MHΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ. Το εξώφυλλο της δεκαετίας από το The Week: «Η επανάσταση της Ελλάδας»

Εντυπωσιακό δημοσίευμα του αμερικανικού The Week που κάνει λόγο για την επανάσταση της Ελλάδας και απεικονίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα σαν τον Προμηθέα που σπάει τις αλυσίδες του ντυμένο με την ελληνική Σημαία. Αν μη τι άλλο προκαλεί αίσθηση η αποδοχή από τους Αμερικανούς της ελληνικής "επανάστασης"

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ