}

07 Φεβρουαρίου, 2015

Πώς θα προσληφθείτε σε Δημόσιο, ΟΤΑ ως «προστατευόμενος» – Όλη η διαδικασία και οι προθεσμίες μέσω ΟΑΕΔ (ΦΕΚ)

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015,  η νέα προθεσμία για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στις 14 αρμόδιες Επιτροπές του ΟΑΕΔ Πανελλαδικά, η οποία λήγει την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015.

Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ ανακοίνωσε ο Π. Καμμένος. "Υποχρεωτική" θητεία για όλους στον Έβρο

Τι δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές και ειδικότερα στα Λαγυνά και τον Πόρο.
Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) ανακοίνωσε από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές και ειδικότερα στα Λαγυνά και τον Πόρο.

ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ "ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ" Επιχείρηση "καθαρά χέρια" στο Πεντάγωνο - Π.Καμμένος: "Ξεσκεπάστε τα πάντα" - Έρχονται Εξεταστικές Επιτροπές

Τη διάλυση της επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις που έφτιαξε η κυβέρνηση των Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου και την επανασύσταση της, καθώς επίσης και το άνοιγμα όλων των δικαστικών υποθέσεων που έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή από την Δικαιοσύνη χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει καμία εξ αυτών, ανακοίνωσε η νέα πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Για ποιό ακριβώς πράγμα μας εκβιάζει ο Σόιμπλε;

Για συντομία ας πάρω την θέση του 4ου Reich.Μόνοι μας δανειστήκαμε, δηλαδή μπαίναμε κρυφά βράδυ στην ΕΚΤ τυπώναμε Ευρώ και το πρωί τα περνούσαμε από τα σύνορα σε καμιόνια με Γερμανικό Wurst.

Απολογισμό των επιπτώσεων της κρίσης στην Πολεμική Αεροπορία έκανε ο Α/ΓΕΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην οικονομική κρίση και το πως επηρεάζει τις ένοπλες δυνάμεις και την Πολεμική Αεροπορία ειδικότερα αναφέρθηκε σε ομιλία του στο 3ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ( ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ σημείωσε πως «η Χώρα μας αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια τη μεγαλύτερη οικονομική ύφεση μεταπολεμικά, με αποτέλεσμα διαθρωτικές αλλαγές και περικοπές στις λειτουργικές δαπάνες, οι οποίες έχουν αντίκτυπο στη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων και βεβαίως της Πολεμικής μας Αεροπορίας»

Αποκάλυψη Τώρα: Βγαίνουν ονόματα Γερμανών και συνεργατών τους!

 apocalypse-now-arena
Γράφει ο Ζαχαρίας Λουδάρος
Στην «Τέχνη του Πολέμου» ο Σουν Τσου λέει: «η γραμμή ανεφοδιασμού είναι ζωτικής σημασίας, όσο η καρδιά για τη ζωή του ανθρώπου». Το σημειώνω πρώτο καθώς έχει συμβολική αλλά και ουσιαστική σημασία το γεγονός πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εδρεύει στην Φραγκφούρτη. Το «ευρωπαϊκό χρήμα» είναι υπό τον πλήρη γερμανικό έλεγχο, υπακούει μόνον σε γερμανικές εντολές και θα χρησιμοποιηθεί ως «πάντσερ» στη γερμανική «αντεπίθεση» που έχει ξεκινήσει να εκδηλώνεται τις τελευταίες 72 ώρες.

Οι 5 πιο σημαντικές ελληνικές αρχαιότητες που βρίσκονται σε μουσεία στο εξωτερικό (είκονες)

 Η Αρχαία Ελλάδα αποτελεί πυξίδα πολιτισμού για όλους τους λαούς του κόσμου και τα αρχαία εκθέματα προσελκύουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο στην Ελλάδα, όμως χιλιάδες είναι τα παραδείγματα αρχαιοελληνικής τέχνης που μπορεί κανείς να βρει σε μουσεία του εξωτερικού. 5 αρχαιότητες που βρίσκονται σε μουσεία στο εξωτερικό αναδεικνύονται, βάσει της δημοφιλίας τους ως τα κορυφαία εκθέματα των συγκεκριμένων μουσείων. 

Ούτε βήμα πίσω

Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος 
Για πρώτη φορά στα χρόνια της κρίσης Ελληνας υπουργός Οικονομικών συναντά τον Γερμανό ομόλογό του Σόιμπλε στο Βερολίνο, χωρίς να προβεί σε πραγματικό, ή, το κυριότερο, συμβολικό λύγισμα της πλάτης.

Αυτό συνέβη χθες στο Βερολίνο με τον Γιάννη Βαρουφάκη κι αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε αν μη τι άλλο να ευχαριστεί όλους τους Ελληνες μετά από τις χιλιάδες αδιέξοδες υποκλίσεις που έχουν προηγηθεί...

Ο Ρωσικός Άσσος

Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος  

Θα μπορούσε η κυβέρνηση, χωρίς να ρωτήσει καθόλου την κ. Merkel, να επιβάλλει όλες τις προεκλογικές της υποσχέσεις: το τέλος της Τρόικας, τη διαγραφή χρέους, ένα καινούργιο πρόγραμμα χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας κλπ. 

Ποιοί χρωστάνε στο Ελληνικό κράτος που... βούλιαξε στα χρέη

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 
Την ίδια ώρα που η χώρα απειλείται με χρεοκοπία, την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε κατάσταση πτώχευσης μετά από μια πενταετή μνημονιακή λεηλασία, ιδού ποιοι έχουν «κατασπαράξει» με τα χρέη τους το ελληνικό δημόσιο, φυσικά με την συνένοχη των μνημονιακών κυβερνήσεων που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να ξεζουμίσουν τον ελληνικό λαό αλλά μην τυχόν και ενοχλήσουν όλους αυτούς.
Η λίστα με τα ονόματα είναι οι εξής:

Οι λαοί να μάθουν…

wpid-20150206081755.jpg
Γνωρίζει η Ελληνική κυβέρνηση πως είναι δύσκολο να πείσει τις κυβερνήσεις των άλλων κρατών – εταίρων, να δεχθούν τις προτάσεις της για αλλαγή των καταστροφικών μέτρων που επέβαλε στη χώρα μας η Γερμανία όχι γιατί δεν είναι πειστικά τα επιχειρήματά της αλλά γιατί οι ξένοι πολιτικοί, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι υποταγμένοι στη Γερμανική μπότα.

Η απόφαση του ΓΕΑ και του Πάνου Καμένου που ραγίζει καρδιές

Η απόφαση του ΓΕΑ και του Πάνου Καμένου που ραγίζει καρδιές
Ως υπάλληλοι της Πολεμικής Αεροπορίας θα προσληφθούν οι σύζυγοι των δύο πιλότων, Σμηναγών (Ι) Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανασίου Ζάγκα, οι οποίοι στις...
26 Ιανουαρίου έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια διατεταγμένης εκπαιδευτικής αποστολής στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ στην Ισπανία.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ