}

18 Φεβρουαρίου, 2015

Είναι μεγάλη τύχη για τους ηγέτες που οι λαοί δεν σκέπτονται!

Γράφει ο Δημήτριος Κ. Φίλιππας 
κατά κόσμον Διογένης ο Κυνικός 

Με δύσκολα αποφθέγματα αρχίσαμε σήμερα… «Είναι μεγάλη τύχη για τους ηγέτες που οι λαοί δεν σκέπτονται»… Πόσο αλήθεια είναι αυτό θα σκέπτεται ο κύριος Σόιμπλε, η κυρία Μέρκελ και οι συν αυτώ… Και ανάθεμα την ώρα για τους συγκεκριμένους αυτούς πολιτικούς που βρέθηκε και πάλι μπροστά τους αυτό το μικρό Γαλατικό χωριό, η Ελλάδα, και οι κάτοικοι του που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές τον «Αστερίξ» για να αναλάβει τις τύχες της χώρας και να αντισταθεί στις ορέξεις της Γερμανίας! Και κάτι σημαντικό πριν προχωρήσουμε στα υπόλοιπα θέματα που θα αναλύσουμε… Το περίφημο αυτό απόφθεγμα είναι του Αδόλφου Χίτλερ… 

Τα 3 κορυφαία ρωσικά όπλα του εικοστού πρώτου αιώνα

Η Ρωσία, η οποία στη διάρκεια της ιστορίας της, βίωσε αρκετούς πολέμους, φημίζεται για την κατασκευή όπλων. Παρουσιάζουμε τα τρία πιο προηγμένα οπλικά συστήματα τα οποία είναι αντιπροσωπευτικά της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας στο πρώτο ήμισυ του 21ου αιώνα. 

11.000 νέες προσλήψεις το 2015 με ανοικτούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

11.000 νέες προσλήψεις το 2015 με ανοικτούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Στις 11.000 θα φθάσουν οι νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα πραγματοποιηθούν το 2015 με διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, ανοικτούς σε όλους όσοι έχουν τα προσόντα για τις ζητούμενες ειδικότητες.

Ο αριθμός αυτός προκύπτει από τις δηλώσεις του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιώργου Κατρούγκαλου, που βασίζονται στον προϋπολογισμό του 2015 και δεν απέχουν πολύ και από τις προβλέψεις του μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2014-2019.

Το τελεσίγραφο του έπεσε απ' τα χέρια

Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες από την αποκάλυψη ότι η μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια των λαών δεν έχει ισότιμα μέλη αλλά κάτι εκβιαστές πατερούληδες που αναγκάζουν τα παιδιά τους να ζητιανεύουν στα φανάρια υπό την απειλή ότι θα τα αφήσουν νηστικά.

Δημοσίευμα του CNBC για τον Αλέξη Τσίπρα : «Θα σώσει το ελληνικό έθνος από τη χρεοκοπία ο αντάρτης ηγέτης;»


TSIPRAS1

Τον τίτλο - ερώτηση «αν μπορεί ο αντάρτης ηγέτης της Ελλάδας να διασώσει το Έθνος από την χρεοκοπία;» θέτει δημοσίευμα - ανάλυση στην ιστοσελίδα του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNBC, το οποίο υπογράφει η Ελληνοαμερικανίδα Ντόντι Τσιαντάρ, δημοσιογράφος και καθηγήτρια στις Σχολές Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Κολούμπια και του Δημοτικού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (CUNY).

Ανακοινώνεται σήμερα: Ποιοι μπορούν να ενταχθούν στη νέα ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη

lixiprothesmaxrei
Ανακοινώνεται σήμερα από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης το πρώτο νομοσχέδιο το οποίο θα περιλαμβάνει τη νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις με μείωση των προσαυξήσεων κατά 50% και διαγραφή αυτών εφόσον η οφειλή καταβληθεί εφάπαξ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ. - Κλείνει συμφωνία παράτασης της δανειακής σύμβασης μέχρι το τέλος Αυγούστου – Καταθέτει αίτηση αύριο η Αθήνα

Αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης καταθέτει σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters αύριο η κυβέρνηση. Η συμφωνία πρόκειται να επεκτείνει το υπάρχον πρόγραμμα πάνω όμως στο κείμενο Μοσκοβισί.
Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε και η συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με τον επίτροπο Μοσκοβισί την Τρίτη, όπου συζήτησαν το θέμα των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους εταίρους της.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ