}

24 Φεβρουαρίου, 2015

Η παρανόηση της λαϊκής ετυμηγορίας


Αποτέλεσμα εικόνας για ελλάδα ευρώ εικόνα

Οι Ελληνες ψήφισαν παραμονή στο ευρώ με αξιοπρέπεια και βιοτικό επίπεδο ευρωπαϊκής χώρας. Δεν προτίμησαν ούτε τον ραγιαδισμό των «ναι» σε όλες τις παρανοϊκές και απάνθρωπες αξιώσεις της Γερμανίας ούτε προσπάθησαν να φέρουν τα Εξάρχεια στην εξουσία. 
Οι εκλογείς ενέκριναν τα βασικά σημεία των προεκλογικών δεσμεύσεων της παρούσας κυβέρνησης. Αυτό είναι δύσκολο να το αποδεχτούν ορισμένοι.

Άλλο δυσφορία, κι άλλο έλλειψη μνήμης!..


     Άσχετα απ' το ποιοί και πόσοι είναι ευχαριστημένοι ή απογοητευμένοι από           την συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές-τοκογλύφους,
     ..οφείλουμε να ομολογήσουμε πως δεν έχει καμία σχέση με τα e-mail του ΒεληΓκίκα, και οπωσδήποτε με τις ''διαπραγματεύσεις'' της προηγούμενης δωσιλογικής κυβέρνησης.

Απέτυχε η γερμανική Ευρώπη: Ο Τσίπρας δεν κατήγαγε νίκη, όμως, κέρδισε πολλά !!!

Απέτυχε η γερμανική Ευρώπη: Ο Τσίπρας δεν κατήγαγε νίκη, όμως, κέρδισε πολλά
Του Κώστα Βενιζέλου
 
Μια συμφωνία, όπως αυτή που επιτεύχθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Γιούρογκρουπ για την Ελλάδα, μπορεί ασφαλώς να τύχει πολλών αναγνώσεων. Εξαρτάται από την οπτική γωνία που βλέπει κανείς το περιεχόμενο της και ασφαλώς τούτο δεν είναι ανεξάρτητο από τις προσεγγίσεις που έχει ο καθένας έναντι της τρόικας και της εξάρτησης από τα μνημόνια.

Δεν είναι τυχαία όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και την Κύπρο… Ο βρώμικος ρόλος Βερολίνου και Λονδίνου


Δεν είναι τυχαία όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και την Κύπρο… Ο βρώμικος ρόλος Βερολίνου και Λονδίνου


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ


Eχουμε να λέμε στην Κύπρο ότι τα προβλήματα του νησιού, όχι μόνο τα πολιτικά, πηγάζουν και εκπορεύονται από το Λονδίνο. Η Βρετανία είναι η κατ’ εξοχήν εχθρική χώρα της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία σε όλα τα διεθνή φόρα βρίσκεται απέναντι της δημιουργώντας μύρια προβλήματα. Και δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι στις πλείστες των περιπτώσεων, οι Εγγλέζοι καταλήγουν να ξεπερνούν και τους Αττίλες. Το μίσος τους για οτιδήποτε το κυπριακό είναι απύθμενο και τα παραδείγματα είναι άπειρα.

Τους έλιωσαν οι Γερμανοί!

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 
Υπόδουλοι στο Δ΄ Ράιχ θα παραμείνουν οι Έλληνες και με την κυβέρνηση Τσίπρα – και μάλιστα χωρίς να πάρουν ούτε καν ανάσα ανακούφισης στο αστικό πλαίσιο που εκπροσωπούσαν οι προεκλογικές υποσχέσεις του Προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι το συμπέρασμα της παράδοσης άνευ όρων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην ευρωομάδα τη νύχτα της Παρασκευής. Μέχρι και να νομοθετούν οποιοδήποτε φιλολαϊκό μέτρο τους απαγόρευσαν οι Γερμανοί και οι του ΣΥΡΙΖΑ το αποδέχθηκαν! Ούτε ένα μήνα δεν κατόρθωσαν να αντισταθεί η κυβέρνηση στις πιέσεις του Βερολίνου!

Γλέζος, αυτός ο άτιμος

Της Κατερίνας Γκαράνη 

Η κυβερνητική απάντηση στην επιστολή Γλέζου αποδεικνύει ότι όποιος τολμά να μιλήσει εναντίον, τότε τα "κίτρινα μελάνια" παίρνουν φωτιά διά χειρός και στόματος. Τόλμησαν χωρίς καμία ντροπή να χαρακτηρίσουν έναν άνθρωπο που ασχολείται μάχιμα με την πολιτική από το 1939 ότι δεν είναι καλά πληροφορημένος για τις διαπραγματεύσεις που έγιναν με τους δανειστές. "Είναι πιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται. Διαπραγμάτευση για την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού".

Συνεχίστε να μαζεύετε αποδείξεις για την φορολογική δήλωση λέει η Βαλαβάνη


Συνεχίστε να μαζεύετε αποδείξεις για την φορολογική δήλωση λέει η ΒαλαβάνηΣυνεχίστε να μαζεύετε αποδείξεις για την φορολογική δήλωση λέει η Βαλαβάνη.

Η νέα ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο είναι και η τελευταία ευνοϊκή ευκαιρία που δίνεται στους οφειλέτες, διαμήνυσε μέσω του ΣΚΑΪ η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη.

Bild: Ποιος λέει ψέματα, ο Τσίπρας ή ο Σόιμπλε;

Τσίπρας και Σόιμπλε εμφανίζονται νικητές στο πόκερ για το ελληνικό χρέος. Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;

bild-poios-leei-psemata
Ποιος λέει ψέματα; Το ερώτημα θέτει η Bild αναφερόμενη στα αποτελέσματα του Eurogroup και στις δηλώσεις Τσίπρα και Σόιμπλε που ακολούθησαν όπου και οι δύο εμφανίστηκαν νικητές στο πόκερ για το ελληνικό χρέος που διεξάγεται στην Ε.Ε.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ "ΔΕΛΤΑ" ΕΚΤΑΚΤΟ: Αιφνιδιαστικά μεγάλη άσκηση Ειδικών Δυνάμεων από τον Έβρο μέχρι τα Δωδεκάνησα


Αποτέλεσμα εικόνας για εΙΔΙΚΈς ΔΥΝΆΜΕΙς ΕΙΚΌΝΕςΑιφνιδιαστικά πριν από λίγη ώρα δόθηκε εντολή από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για την πραγματοποίηση μεγάλης κλίμακας άσκησης (ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 1/15) των Ένοπλων Δυνάμεων και ειδικότερα των Ειδικών Δυνάμεων από τον Έβρο και τον Αργοσαρωνικό μέχρι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ Κατ' αρχήν "ναι" της Κομισιόν στη λίστα Βαρουφάκη - Ποια τα μέτρα και τι σημαίνουν για τους πολίτες


Αποτέλεσμα εικόνας για κΟΜΙΣΙΌΝ ΕΙΚΌΝΕς

Η κυβέρνηση επιχειρεί μέσα από το λίστα των μεταρρυθμίσεων να εφαρμόσει όσο περισσότερα μέτρα έχει εξαγγείλει με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να κατευνάσει τα πνεύματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Πριν απ’ όλα όμως θα πρέπει να πείσει τους θεσμούς και να εξασφαλίσει το «πράσινο φως» από τους δανειστές.

Κ.Ήσυχος: "«Ξεσκόνισμα» όλων των συμβάσεων για τα εξοπλιστικά και τις προμήθειες - Κρύβονται δισεκατομμύρια"


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΕΙΚΟΝΕΣ

Λεπτομερές «ξεσκόνισμα» όλων των συμβάσεων για τα εξοπλιστικά και τις προμήθειες που έχει συνάψει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προανήγγειλε το πρωί της Τρίτης ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος.
Συγκεκριμένα, είπε πως «θέλουμε να ξαναδιαβάσουμε αναλυτικά τις ουρές όλων αυτών των συμβάσεων», καθώς σε αυτές τις υποθέσεις «κρύβονται δισεκατομμύρια».

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ