}

25 Φεβρουαρίου, 2015

Οι Πομάκοι της Θράκης καταγγέλουν τους "Γκρίζους Λύκους" του ΣΥΡΙΖΑ!

Είναι η πρώτη φορά που τόσο έντονα οι Πομάκοι διαφοροποιούνται από τους τουρκογενείς της Θράκης και τις δαγκάνες του τουρκικού προξενείου και τονίζουν τα πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά τους.
Η συγκεκριμένη καταγγελία του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων κατά της ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος τους, από τον βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ καταγράφει τη θετική στάση τους απέναντι στην απόφαση του υπουργού κ. Πανούση για πρόσληψη Πομάκων και Ρομά ως αστυνομικών.

Η ΚΡΙΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΙΚΗ Εσπασε ο τουρκικός τσαμπουκάς: Επιστρέφει άπρακτο το OGS Explora μετά την ελληνική απειλή...

Ανέκρουσε πρύμνα και επιστρέφει στην Ιταλία το ιταλικό σκάφος OGS Explora το οποίο πόντιζε καλώδιο οπτικών ινών, όντας εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας νότια της Κρήτης, με κατεύθυνση το Μαρμαρά στις τουρκικές ακτές και έχοντας ζητήσει άδεια για διέλευση επικράτειά μας από την ... Τουρκία!

Τι ισχύει με το επίδομα παραμεθορίου στις Ένοπλες Δυνάμεις

Τι ισχύει με το επίδομα παραμεθορίου στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ασαφής παραμένει ο τρόπος επαναφοράς του επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για το οποίο έχει δεσμευθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ Ν.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ Β.ΠΟΥΤΙΝ Επεσαν οι υπογραφές: Ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο και πακτωλός ρωσικών επενδύσεων στο νησί



Η Ρωσία εγκαθίσταται πλέον επίσημα με στρατιωτικές δυνάμεις στο ελληνικό εθνικό έδαφος, καθώς σε σειρά συμφωνιών που υπογράφηκε μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ, προβλέπει την εγκατάσταση μικτών στρατιωτικών κλιμακίων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην αεροπορική βάση "Ανδρέας Παπανδρέου" στην Πάφο και στους κύριους λιμένες της Κύπρου προς εξυπηρέτηση των ρωσικών αεροναυτικών δυνάμεων! 

ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ - ΑΥΞΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ Απόφαση της ρωσικής Δούμα για το δάνειο της Κύπρου "πιλότος" για την δανειοδότηση της Ελλάδας (vid)

Η ρωσική Δούμα επικύρωσε την αναδιάρθρωση του δανείου της Ρωσίας προς την Κύπρο, ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, ύστερα από σχετική πρόταση που κατέθεσε η ρωσική κυβέρνηση, μία απόφαση που στην ρωσική πρωτεύουσα θεωρείται "πιλότος" για πιθανή χρηματοδότηση της Ελλάδας τον Ιούνιο.

"ΜΙΛΗΣΑΝ ΤΑ CD" Από 17 καταθέτες δέσμευσαν 404 εκατ.!!!

Η εντολή από το γραφείο εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, με την οποία ζητείται να διενεργηθεί έρευνα για φυσικό πρόσωπο, προκειμένου να διακριβωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και τ

Το πρώτο αποφασιστικό βήμα στον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής, που έχουν εξαπολύσει οι οικονομικοί εισαγγελείς Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης, κατ' εντολή του υπουργού Επικρατείας για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη, είχε ως αποτέλεσμα να μπουν στο στόχαστρο -μέχρι τώρα- 50 μεγαλοκαταθέτες, ως ελεγχόμενοι για μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ Κυβέρνηση: «Μας είχαν στήσει παγίδα θανάτου εγχώριες και ξένες δυνάμεις»

Κυβέρνηση: «Μας είχαν στήσει παγίδα θανάτου εγχώριες και ξένες δυνάμεις»

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, βάζει μια αναφορά της κυβέρνησης η οποία σε ανεπίσημο κείμενό της τονίζει ότι εγχώρια και ντόπια συμφέροντας είχαν στήσει στην κυβέρνηση της Αριστεράς «ενέδρα θανάτου». Οπως υποστηρίζει το Μαξίμου, κάποιοι ήθελαν την πολιτική εξόντωση του αριστερού παραδείγματος.

Την συγκρότηση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους εξήγγειλε η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Την συγκρότηση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους, την επανασυγκρότηση της επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και την δρομολόγηση έρευνας για το πώς η χώρα οδηγήθηκε στο μνημόνιο, εξήγγειλε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκη Ομήρου.

Διεθνή ΜΜΕ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Ελλάδα

Oι αρθρογράφοι την επομένη της συμφωνίας στο Eurogroup για την Ελλάδα. Αστερίσκοι από ΔΝΤ, ΕΚΤ, η προσπάθεια Τσίπρα να πείσει και η οργή της Bild...
diethni-mme-twra-arxizoun-ta-duskola-gia-tin-ellada

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Αυτό επισημαίνουν όλοι οι αρθρογράφοι στα ξένα ΜΜΕ την επομένη της συμφωνίας στο Eurogroup για την Ελλάδα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ