}

28 Φεβρουαρίου, 2015

Αυτόματα και η θεώρηση βιβλιαρίου πρώην ΟΠΑΔ για το 2015

Αυτόματα και η θεώρηση βιβλιαρίου πρώην ΟΠΑΔ για το 2015

Να μην προσέλθουν άσκοπα στις υπηρεσίες του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, ενημερώνει η διοίκηση του ταμείου τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του τέως Οργανισμού Περίθαλψης Ασφάλισης Δημοσίου (ΟΠΑΔ) και του Ταμείου Υγείας Δημοτικών Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΥΔΚΥ) καθώς και τα μέλη της οικογενείας τους για τη περίοδο μεταξύ της 1ης Μαρτίου 2015 – 29ης Φεβρουαρίου 2016.

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: Η Bild καρφώνει τους «φιλέλληνες» Γερμανούς βουλευτές - «ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ»

Το πρωτοσέλιδο της Bild με το οποίο καλούσε τους Γερμανούς βουλευτές να καταψηφίσουν την συμφωνία με την Ελλάδα

Τα ονόματα των Γερμανών βουλευτών που συμμετείχαν στη χθεσινή ψηφοφορία του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου για την παράταση του ελληνικού προγράμματος και το πώς ψήφισε ο καθένας δημοσιεύει σήμερα η Bild, σε τρισέλιδο αφιέρωμα υπό τον τίτλο: «542 ναι, 32 όχι - Έτσι ψήφισαν οι βουλευτές σας... και συνεχίζει να ρέει το χοντρό χρήμα».

Reuters: Σχέδιο «ασφυξίας» της Ελλάδας από τους πιστωτές. Εκβιασμός


H  «επιχείρηση ασφυξία» είναι το νέο όπλο των πιστωτών κατά της Ελλάδας, όπως επιβεβαιώνει και το Reuters, δείχνοντας ως σαφή στόχο να συρθεί η Αθήνα στη λήψη επώδυνων μέτρων έως το τέλος Απριλίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου, αξιωματούχοι της ευρωζώνης ελπίζουν ότι η έλλειψη ρευστότητας θα αναγκάσει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να συμφωνήσει σε «μεταρρυθμιστικά σχέδια που έχει απορρίψει» πριν από το τέλος Απριλίου.

Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό. Είναι το πολίτευμά της.

Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό. Ποτέ δεν ήταν οικονομικό. Η χώρα μας διαθέτει τα πάντα σε φυσικό πλούτο, όσα θα ονειρευόταν η κάθε χώρα του πλανήτη. Λένε ότι το πρόβλημα της χώρας είναι πολιτικό. Εννοείται πως η χώρα δεν χρεοκόπησε από τη φύση της, οι επιλογές την χρεοκόπησαν και την κατέστησαν υπόδουλη.

Η εθνική μας αμνησία

Ας κάνουμε μια νηφάλια καταγραφή των δεδομένων:
Είμαστε μια χρεοκοπημένη χώρα. Μια αποικία χρέους, το μέγεθος του οποίου βρίσκεται πλέον στο 175% του ΑΕΠ μας! Η κατρακύλα άρχισε επί Σημίτη, με την είσοδό μας στο ευρώ, και ολοκληρώθηκε επί ΓΑΠ.

Κρούγκμαν: Τι κέρδισαν οι Έλληνες


Την περασμένη εβδομάδα, μετά απο πολύ δράμα, η νέα ελληνική κυβέρνηση κατέληξε σε μια συμφωνία με τους πιστωτές της. Προ ημερών οι ΄Ελληνες συμπλήρωσαν κάποιες λεπτομέρειες για το πως προτίθενται να ανταποκριθούν στούς όρους. Πως πήγε λοιπόν το πράγμα;

Μετάφραση - Απόδοση Μιχαήλ Στυλιανού
Ε, λοιπόν άν πιστεύετε πολλά απο τα ρεπορτάζ και τα σχόλια γνώμης των τελευταίων ημερών θα νομίζετε πως ήταν μια καταστροφή –ότι ήταν μια «συνθηκολόγηση» του Σύριζα, του νέου κυβερνητικού συνασπισμού στην Αθήνα

Λύσσαξαν οι Βρετανοί από την συμφωνία Κύπρου-Ρωσίας: "Δίνουν βάσεις & παίρνουν δισεκατομμύρια ευρώ"!

«Η απόφαση της Λευκωσίας  να δώσει διευκολύνσεις στον ρωσικό στόλο για σκοπούς αντι-τρομοκρατίας και αντι-πειρατίας, είναι ανησυχητική και απογοητευτική»,       δήλωσαν Βρετανοί βουλευτές στην εφημερίδα Daily Mail.
Το άρθρο, αναφέρει ότι θα έπρεπε να είχε ληφθεί υπόψη ότι η Κύπρος ήδη έχει δύο βρετανικές βάσεις με 3,200 στρατιώτες.

"ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ" Αμερικανικός τρόμος για S-300 Βastion και Iskander στην Κριμαία - SACEUR P. Breedlove: «Μπορούν να πλήξουν οποιοδήποτε στόχο στη Μαύρη Θάλασσα» (Video)

Η ανησυχία ΗΠΑ και ΝΑΤΟ για την Κριμαία έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που ο ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη πτέραρχος Philip Breedlove δηλώνει πως από την στιγμή που η Ρωσία ενσωμάτωσε την Κριμαία την έχει μετατρέψει σε μια πλατφόρμα προβολής ισχύος ενώ με τα όπλα που έχει μετακινήσει εκεί μπορεί να προσβάλλει οποιοδήποτε στόχο στη Μαύρη Θάλασσα.

ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ντεμπούτο της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης στην Ελλάδα: Το αντίπαλο δέος της ΕΕ εγκαταστάθηκε στην Αθήνα



Σε μια κίνηση ύψιστου συμβολισμού η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση (ΕΟΕ) πραγματοποίησε την πρώτη της παρουσία στο εξωτερικό στο πλαίσιο της ημερίδας του Ελληνο-Ευρασιατικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα σε αίθουσα του υπουργείου Εξωτερικών.
Σε μια εποχή όπου οι νέες αναδυόμενες αγορές της Ανατολής  αποσπούν όλο και μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης και δραστηριότητας μαζί με αυτές της Ασίας απέναντι σε μια Ευρώπη που μαστίζεται από γήρανση του πληθυσμού και εξάντληση των φυσικών της πόρων η Ελλάδα στέκει στο σταυροδρόμι ενός νέου «δρόμου του μεταξιού».

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ