}

18 Μαρτίου, 2015

"ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ" - Κ.'Ησυχος: "Ήρθα στη Ρωσία για να βρω στα αρχεία της ντοκουμέντα κατά της φασιστικής Γερμανίας"


Αποτέλεσμα εικόνας για κατοχη εικόνες

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη Μόσχα σκοπεύω να ρωτήσω τους Ρώσους συναδέλφους μου για την ύπαρξη στα αρχεία της Ρωσίας εγγράφων που σχετίζονται με την περίοδο της Κατοχής της Ελλάδας από τη φασιστική Γερμανία» δήλωσε στα ρωσικά ΜΜΕ ο ΑΝΥΕΘΑ Κ.Ήσυχος.
 
Στόχος είναι να υποχρεωθεί η Γερμανία δια της νομικής οδού να καταβάλει τις αποζημιώσεις στην Ελλάδα. Η προσκόμμιση και άλλων εγγράφων θα δημιουργήσει περαιτέρω δυσφορία στο Βερολίνο, και αυτός είναι και ο στόχος.

Πάνος Καμμένος στην Bild: Δεν θα μου κουνά το δάχτυλο ένας διεφθαρμένος σαν τον Σόιμπλε!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ 

Τόσο την Ιταλία, όσο και την Ισπανία θα… έπαιρνε μαζί της εκτός Ευρωζώνης η Ελλάδα, εκτίμησε ο Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας παράλληλα τη Γερμανία για εμπλοκή στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας.
«Εάν η Ελλάδα εκραγεί, η Ισπανία και η Ιταλία θα ακολουθήσουν και κατόπιν σε ένα βαθμό, η Γερμανία. Πρέπει, επομένως, να βρούμε μία λύση εντός της ευρωζώνης, ωστόσο η λύση αυτή δε μπορεί να είναι οι Έλληνες να πρέπει να συνεχίσουν να πληρώνουν», υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην εφημερίδα Bild, συμπληρώνοντας: «Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ένα τρίτο πρόγραμμα στήριξης αλλά ένα κούρεμα, όπως ακριβώς έλαβε η Γερμανία το 1953 στη σύνοδο του Λονδίνου».

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κήρυξε τον πόλεμο στους φτωχούς

Γράφει ο Στάθης Διομήδης 

Μια τρομακτική αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Paul Mason στο channel 4. Αποκάλυψε πως η Κομισιόν δια στόματος του Ντέκλαν Κοστέλο, διευθυντή στη Διεύθυνση Οικονομικών Υποθέσεων και μέλος της «πάλαι ποτέ» τρόικα, έστειλε επιστολή στο Ελληνικό Υπ. Οικονομικών και απαιτεί να μην ψηφιστούν από την Ελληνική Βουλή τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση και για τις εκατό δόσεις σε εφορία και ταμεία. Αναφέρει ουσιαστικά ότι εάν δεν ελεγχθούν και υποδειχθούν από τους χαρτογιακάδες της Ε.Ε. τα νομοσχέδια, θα θεωρηθεί ότι, η νόμιμα εκλεγμένη Ελληνική κυβέρνηση, προχωρά σε μονομερείς ενέργειες, απειλώντας ουσιαστικά ότι αποτελεί παραβίαση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου και θα έχει συνέπειες. 

Να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Ζούμε πραγματιστικά καταπληκτικές στιγμές! Οι πολιτικές παρατάξεις που υποτίθεται ότι πάντα κόπτονταν για την εθνική κυριαρχία, για τα εθνικά μας συμφέροντα, για την ελληνορθόδοξη μας ταυτότητα, είναι αυτές που τα παρέδωσαν όλα χωρίς κανένα ενδοιασμό, που οδήγησαν την χώρα σε ξένη κατοχή, που κατέστρεψαν κάθε έννοια της εθνικής μας ταυτότητας.

Ελάτε να μας τα... κουρέψετε!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Τα χρήματα λέμε!
Τις καταθέσεις μας.
Ελάτε να μας τις κουρέψετε!
Να δούμε τι ακριβώς θα βρείτε.

Απ' το 90% των πολιτών θα πάρετε εκείνο που σας έδειξε ο υπουργός των Οικονομικών.
Απ' το υπόλοιπο 10%, πάρτε!
Έτσι κι αλλιώς αυτοί έχουν.  
Και το σπουδαιότερο: δεν έχουν πληρώσει ποτέ!
Κι αν έχουν πληρώσει θα είναι δυσανάλογα λίγο με αυτό που πληρώνουν οι υπόλοιποι!

Τώρα και οι Ιταλοί ζητούν αποζημιώσεις...

Το καλοκαίρι του 1944 η Τσιβιτέλα, μία κωμόπολη στους λόφους της Τοσκάνης, έζησε εφιαλτικές στιγμές. Ήταν 29 Ιουνίου όταν η Βέρμαχτ μπήκε στην Τσιβιτέλα, λίγες μέρες αφότου τρεις γερμανοί στρατιώτες είχαν πέσει νεκροί σε ενέδρα. «Στις επτά το πρωί ήχησαν οι καμπάνες για την εκκλησία» θυμάται η 83χρονη σήμερα Ίντα Μπαλό. «Η μητέρα μου πήγε στη λειτουργία, εγώ έμεινα στο κρεβάτι μου και ξαφνικά άκουσα πυροβολισμούς. Ήμουν σίγουρη ότι είχαν φτάσει οι Άγγλοι επιτέλους».

Τουρκική επιτροπή "ανάκτησης" 16 ελληνικών νησιών του Αιγαίου

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος
 


Η τουρκική προκλητικότητα σε όλο της το μεγαλείο! Η ιστορία με τα 16 ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου συνεχίζεται με καινούργια ένταση καθώς, όπως αναφέρει σε πρωτοσέλιδο της η τουρκική εφημερίδα Aydınlık,συγκροτήθηκε «αγωνιστική επιτροπή» που θα αγωνιστεί για να τερματιστεί η… «παράνομη» όπως υποστηρίζουν, ελληνική κατοχή 16 νησιών και νησίδων του ανατολικού Αιγαίου. Φαίνεται πως κάποιοι στην Άγκυρα επιμένουν, πιστεύοντας πως η ελληνική πλευρά βρίσκεται σε κατάσταση αδυναμίας λόγω της οικονομικής κρίσης να υπερασπιστεί τα εθνικά της δίκαια, να προκαλούν διεκδικώντας 16 ελληνικά νησιά.

Να ποια χώρα παραδώσατε!

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι ένστολοι Το εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόν υπουργείο Οικονομικών άκουσε μια ηχηρή καμπάνα από το το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το μέχρι πρότινος τσιφλίκι του κ. Χαρδούβελη πρέπει να καταβάλει ως πρόστιμο 200.000 ευρώ σε τέσσερις ομοσπονδίες και ενώσεις στρατιωτικών.
Ο λόγος είναι η μη συμμόρφωση του υπουργείου προς τις τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ, που έκριναν αντισυνταγματικές τις αναδρομικές περικοπές των αποδοχών των στρατιωτικών όλων των Σωμάτων.

Ένας Πομάκος φωνάζει: “Οι Πομάκοι δεν είμαστε μειονότητα, είμαστε Έλληνες!”

Του Μπίμαση Σεντάτ
Στην παιδική μου ηλικία ήταν πολλοί αυτοί που επεδίωξαν να με κάνουν να μην αισθάνομαι Πομάκος και να μην αισθάνομαι Έλληνας. Το ίδιο δυστυχώς κάνουν και σήμερα σε χιλιάδες αθώα Πομακόπουλα. Δηλητηριάζουν την ψυχή τους για πάντα. Δημιουργούν τους νέους Γενίτσαρους Πομάκους.

Επηρεασμένος κι εγώ από το κλίμα αυτό, είχα πολλές τραυματικές εμπειρίες και μέσα μου κουβαλούσα ένα έντονο διχασμό. Όμως, κάποια περιστατικά στη ζωή μου, ξεκαθάρισαν τα πράγματα. Θα μεταφέρω στους αδελφούς μου Πομάκους μία ανάμνηση που έμεινε χαραγμένη στη μνήμη μου για πάντα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ