}

19 Μαρτίου, 2015

Οι παράφρονες που ήθελαν να κατεβάσουν τον στρατό απέναντι στους πολίτες, μιλούν για «ψεκασμένους». (Βίντεο)

ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΕΛΑΣΗΔεν είναι καθόλου γραφικοί όσοι εκδίδουν τέτοιες ανακοινώσεις. Αντίθετα, η απόπειρα ουκρανοποίησης και οι τραμπουκισμοί, είναι πάντα το καταφύγιο του απατεώνα που καταλαβαίνει ότι έρχεται η ώρα της τιμωρίας. Οι αποκαλύψεις όμως δύο ανωτάτων αξιωματικών, του Επιτιμου Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη και του επίτιμου Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνου Γκίνη, δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους παράφρονες.

Δεν μας θέλουν στην Ευρωζώνη τους.


Η ΟΝΕ δεν είναι κάτι δικό μας. Δεν μας ταιριάζει. Είναι δικό τους νεοφιλελεύθερο ολιγαρχικό κατασκεύασμα. Εμείς έχουμε άλλη φιλοσοφία. Μπήκαμε με ψεύτικα στοιχεία και όπως ήταν επόμενο τελικά χρεοκοπήσαμε μέσα στην ΟΝΕ. 

«Βοηθήστε τους Έλληνες αντί να τους χλευάζετε» - Συνέντευξη της Άντγε Φόλμερ από τους Πρασίνους

«Το γερμανικό οικονομικό θαύμα έγινε επειδή η Γερμανία δεν σύναψε συμφωνία ειρήνης που θα επέτρεπε την έγερση αξιώσεων», υποστηρίζει η πολιτικός των Πρασίνων. «Η Ελλάδα έχει κάποιο δίκαιο».

prasinoi
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Γερμανική Ραδιοφωνία ( DLF) η Άντγε Φόλμερ από τους Πρασίνους καλεί τη γερμανική κυβέρνηση, τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ να δείξουν κατανόηση στο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για καταβολή πολεμικών επανορθώσεων. Υπενθυμίζει ότι η Γερμανία σε αυτό το θέμα είχε απίστευτη τύχη και χάρη σε ένα «μεγαλοφυές παιχνίδι» της γερμανικής εξωτερικής πολιτικής ξέφυγε από το πρόβλημα χωρίς να καταβάλει μεγάλα ποσά.

Ελληνική αδράνεια για εντοπισμό τεράστιων ποσών στην Ελβετία!!!


Υπό τον τίτλο «Η Ελλάδα δεν φαίνεται να “εποφθαλμιά” τα εκατομμύρια της φοροδιαφυγής, τα κατατεθειμένα στην Ελβετία», πρωινή εκπομπή της ελβετικής ραδιοτηλεόρασης «RTS Info» συμπέρανε ότι «παρά τις επείγουσες χρηματικές ανάγκες, η Αθήνα αδρανεί».

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού Πρακτορείου στο Παρίσι, Ολυμπία Τσίπηρα, η δημοσιογράφος ανέφερε, «αυτή η αδράνεια μας εκπλήσσει ακόμα περισσότερο, με δεδομένο ότι η Ελβετία έκανε ήδη συγκεκριμένες προτάσεις στην Ελλάδα για την τακτοποίηση και νομιμοποίηση των αδήλωτων περιουσιακών στοιχείων», 

Το μέλλον της Ελλάδας και του ελληνισμού!!!

Σάββας  Καλεντερίδης

Η ΕΕ είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα εγχειρήματα της ανθρωπότητας. Μια περιοχή που σχεδόν κάθε είκοσι χρόνια μετατρεπόταν σε θέατρο επιχειρήσεων και πολέμου, με όχι εκατοντάδες χιλιάδες αλλά εκατομμύρια νεκρούς, μέσα από τη 
διαδικασία οικονομικής συνεργασίας μεταξύ παραδοσιακών εχθρών –και αναφερόμαστε στη Γαλλία και τη Γερμανία, που ήταν αντίπαλοι στον Α΄ και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο–, φθάσαμε στο σημείο εβδομήντα ολόκληρα χρόνια μετά το τέλος του τελευταίου πολέμου να μην έχει πέσει ούτε μια σφαίρα μεταξύ των χωρών που έχουν συναποτελέσει την Ένωση Άνθρακα και Χάλυβα, στη συνέχεια την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα και τέλος την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πάνος Καμμένος : «Υπεγράφη το κονδύλι για την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ για τους ενστόλους» (βίντεο)

kammenos-ANT1
Πάνος Καμμένος : «Από το ΥΠΕΘΑ αφαίρεσα από κωδικό των εξοπλισμών 55εκ για όσους είναι εν ενεργεία κι ένα άλλο κονδύλι για τους συνταξιούχους την … περιμένω την απάντηση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και από το Υπουργείο Ναυτιλίας και τα χρήματα θα αποδεσμευτούν άμεσα»

Δείτε το βίντεο:

Ομπάμα προς Μέρκελ ¨ μην κάψεις τα ενεργειακά ψάρια στο Αιγαίο ;¨

Ξαφνικά γίναμε τόσο αξιαγάπητοι και δεν το πήραμε χαμπάρι;
¨Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega στην Ουάσιγκτον ο Μπαράκ Ομπάμα σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε την Άγκελα Μέρκελ με θέμα συζήτησης την Ελλάδα.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε από την καγκελάριο της Γερμανίας να βρεθεί βιώσιμος τρόπος επιστροφής της Ελλάδας στην ανάπτυξη μέσα στο ευρώ. ¨Posted economikos 18 Μαρτίου 18, 2015 http://olympia.gr/
Είναι δεύτερη φορά που επεμβαίνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ολόκληρη η απάντηση του Πάνου Καμμένου στον Βενιζέλο που έγινε λαγός!

«Άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή το λόγο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος απεχώρησε.
Θα ήθελα να τον παρακαλέσω ιδιαίτερα να σταματήσει τις επιστολές, διότι φαίνεται ότι με την αλληλογραφία του το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο από αυτό που αναμένει. Με την ανταλλαγή επιστολών το αποτέλεσμα ήταν το σύνολο της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο να έχει επιτεθεί κατά της Ελλάδας και της ελληνικής Κυβέρνησης.

Η ευθύνη στον Ελληνικό λαό

Γράφει ο Μελέτης Μελετόπουλος 

Μπροστά μας, ακριβώς μπροστά μας, βρίσκονται σήμερα αποφάσεις που θα κρίνουν την ιστορική πορεία της πατρίδας μας για δεκαετίες. Το δίλημμα συμπυκνώνεται στην επιλογή ανάμεσα σε δύο σενάρια.

Σενάριο πρώτο, η παραμονή στο ευρώ με την αποδοχή ενός νέου μνημονίου πολύ σκληρότερου από τα προηγούμενα, άρα οριστική υπαγωγή της χώρας μας στην σφαίρα επιρροής του Βερολίνου, οριστική απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, μετατροπή του ελληνικού κράτους σε υποβαθμισμένη αποικία και συνέχιση εις το διηνεκές της μνημονιακής πολιτικής.

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Παραδοχή ZDF: "Εμείς παραποιήσαμε την εικόνα με τη χειρονομία Βαρουφάκη για να δείξουμε την εμπάθεια των Γερμανών" (vid)

Χαμός στη Γερμανία με τη χειρονομία Βαρουφάκη
Προϊόν μοντάζ που οδήγησε πολλά ΜΜΕ (και όχι μόνο) να την πατήσουν σε όλο τον κόσμο είναι το βίντεο με την άσεμνη χειρονομία που φέρεται να ξάνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης υποστηρίζει με βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα των γερμανών κωμικών του ZDF που έκανε το σατυρικό τραγούδι, "V for Varoufakis".

ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ NTAIΣΕΝΜΠΛΟΥΜ ΚΑΙ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ.


«Αξιόποινες» δηλώσεις πρόκλησης πανικού των Ελλήνων από τα "γεράκια" της Ε.Ε

 Σε πρωτοφανείς δηλώσεις υπονόμευσης μιας κυβέρνησης που βρίσκεται στη  ζώνη του ευρώ προχωρούν τις τελευταίες ώρες αξιωματούχοι της ευρωζώνης όπως ο πρόεδρος του Εurogroup  Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Επίτροπος  Οικονομικών της Ε.Ε. Πιέρ  Μοσκοβισί δημοσιοποιώντας σενάρια περί δήθεν εφαρμογής στην Ελλάδα της «συνταγής» της Κύπρου θέλοντας να προκαλέσουν κατά την εκτίμηση κυβερνητικών αξιωματούχων με τους οποίους ήρθε σε επικοινωνία το defencenet.gr ένα  “bank run”!  

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ