}

20 Μαρτίου, 2015

Τουρκικό πλοίο παραβίασε επί τρίωρο τα εθνικά χωρικά ύδατα στο Αγαθονήσι

Το τουρκικό πολεμικό πλοίο «TCG POYRAZ», παραβίασε επί τρίωρο τα ελληνικά χωρικά ύδατα πλέοντας στο Αγαθονήσι.

tourkiko-ploio-parabiase-epi-triwro-ta-ethnika-xwrika-udata-sto-agathonisi
Το τουρκικό πολεμικό πλοίο «TCG POYRAZ», παραβίασε επί τρίωρο τα ελληνικά χωρικά ύδατα πλέοντας στο Αγαθονήσι σε μια ακόμη ένδειξη ότι η Τουρκία επιχειρεί να κλιμακώσει την πίεση την ώρα που οι δύο χώρες ετοιμάζονται να μπουν σε νέα συζήτηση για τα μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.  

Θελετε άλλη μεταρρύθμιση; Οι φτωχοί Έλληνες πλήρωσαν 337% περισσότερους φόρους! Οι πατρίκιοι μόλις 9%

Οι φτωχότεροι Έλληνες πλήρωσαν 337% περισσότερους φόρους – Μόλις 9% οι πλούσιοι
«Ελλάδα. Αλληλεγγύη και προσαρμογή στα χρόνια της κρίσης» είναι ο τίτλος έρευνας που εκπόνησαν ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης μαζί με τον αναπληρωτή καθηγητή Αγροτικής Οικονομίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Σταύρο Ζωγραφάκη για λογαριασμό του γερμανικού Ιδρύματος Μακροοικονομικών Μελετών Hans Böckler.

Άνοιξε το Taxis για τη ρύθμιση – εξπρές των χρεών στο Δημόσιο

Όσοι έχετε τη δυνατότητα άμεσης πληρωμής χρεών σπεύσατε. Το taxis άνοιξε και σας περιμένει. Η εφαρμογή για τη ρύθμιση που χαρίζει πρόστιμα, τόκους και προσαυξήσεις άνοιξε και οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους μόλις πέντε ημέρες.


taxisnet-21Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πληρώνοντας μέρος ή το σύνολο των χρεών τους να απαλλαγούν από το σύνολο ή μεγάλο μέρος όλων των προσαυξήσεων. Το υπουργείο στοχεύει στην άμεση ενίσχυση της ρευστότητας των κρατικών ταμείων και δίνει ευκαιρία απαλλαγής από μεγάλα ποσά.
Ποια είναι η διαδικασία:

Μεγάλη "μάχη" κέρδισε ο Α.Τσίπρας: Πολιτικό το πρόβλημα, καμία αξιολόγηση a la τρόικα, ανοίγουν οι στρόφιγγες της χρηματοδότησης

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 
Χρήματα στην Ελλάδα όταν προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσειςΜία σημαντική μάχη πέτυχε χθες ο Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες, στη συνεδρίαση των «8» τελικώς. Κατάφερε να κάνει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας πολιτικό, να πετύχει συμφωνία για την εφαρμογή της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου και να αποτρέψει την αξιολόγηση από τους «θεσμούς» που θα σήμαινε νέα μέτρα λιτότητας.

Όργιο παραβιάσεων από την τουρκική Αεροπορία στο Αιγαίο - Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι Τούρκοι με 65 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου!



ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ SCRAMBLE ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙΣ 

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έγινε σήμερα (χθες) στο Αιγαίο. Η τουρκική Αεροπορία αγνοώντας κάθε έννοια Εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο και ξεπερνώντας  και τον ίδιο της τον εαυτό σε αριθμό παραβιάσεων πραγματοποίησε σήμερα 65 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου και 7 παραβάσεις του FIR Αθηνών, παραβιάσεις οι οποίες συνεχίζονταν μέχρι και τις πρώτες βρεδυνές ώρες.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ