}

05 Απριλίου, 2015

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Εικόνα: Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης
Το έθνος βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο, ενώ απειλούνται και τα κεκτημένα της Εθνεγερσίας!
Μετά την αμφισβήτηση της κυριότητας 16 ελληνικών νησιών από τον Τούρκο υπουργό Αμυνας Ισμέτ Γιλμάζ στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, ο υπουργός Εθνικής Αμυνης Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι «το Αιγαίο είναι ελληνική θάλασσα».
Η δήλωση του Ελληνα υπουργού προκάλεσε την αντίδραση του τουρκικού ΥΠΕΞ, ο εκπρόσωπος, Τανζού Μπιλγκίτς, του οποίου δήλωσε ότι «αυτή η στρεβλή αντίληψη που βρίσκεται στη βάση όλων των προβλημάτων, τα οποία σχετίζονται με το Αιγαίο, βλάπτει τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών και τη διευθέτηση των διαφωνιών σχετικά με το Αιγαίο», προσθέτοντας ότι «η Τουρκία θα συνεχίσει να προστατεύει τα δικαιώματά της στο Αιγαίο εντός του πλαισίου που επιβάλλει το διεθνές δίκαιο».

Προβοκάτσια, επίδειξη δύναμης ή μέτρηση αντιδράσεων από λαθρομετανάστες στην Κω;


  • Οι μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών έχουν προειδοποιήσει την Ελλάδα για κινδύνους ασφάλειας...
  • Οι ελληνικές κυβερνήσεις συνεχίζουν να μετατρέπουν την χώρα σε ανοιχτό στρατόπεδο συγκέντρωσης!
  • Δεν χρησιμοποιούν ήδη αγορασμένο "όπλο" για την έγκαιρη προειδοποίηση λαθραίας εισόδου στη χώρα!
  • Αναπάντητα σκληρά ερωτήματα, για τους "φιλάνθρωπους" και για τις επιλογές των λαθρομεταναστών που συνεχίζουν να επιλέγουν την Ελλάδα 

Αυστηρή προειδοποίηση απεύθυναν οι Ρώσοι στην Τουρκία


0
Γράφει ο Νίκος Χειλάδάκης
Με πολύ σκληρή γλώσσα μίλησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergey Lavrov, απευθυνόμενος στην Άγκυρα σχετικά με την πρόθεση που εξεδήλωσε η Τουρκία να αποστείλει «ειδική επιτροπή» στην απελευθερωθείσα από τους Ρώσους Κριμαία, για να εξετάσει από κοντά την κατάσταση των εκεί τουρκόφωνων Τατάρων και στην συνέχεια να μεταβεί στο Κίεβο όπου και θα συντάξει το πόρισμα των επιθεωρήσεων της.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ - Η "Δημοκρατία" τελειώνει τον Στουρνάρα: Δεν θα παραιτηθεί, θα δικαστεί!

Με τα στοιχεια που φερνει σημερα στην δημοσιότητα η «Δημοκρατία», ο   κύριος Στουρνάρας δεν θα πρεπει να   παραιτηθεί αλλά να οδηγηθεί άμεσα στην δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως υπάρχουν πολλά κενά για τη στάση που κράτησε ο κ. Στουρνάρας το 2012 ως υπουργός Οικονομικών όταν η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ του ζήτησε να «συμμαχήσουν» απέναντι στον υπόλοιπο μηχανισμό διάσωσης προκειμένου να επιτύχουν ελάφρυνση του χρέους κατά 10 δισεκατομμύρια ευρώ. Αντ’ αυτού, οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Στουρνάρας απευθύνθηκε στον Σόιμπλε και του αποκάλυψε την πρόταση της Λαγκάρντ.
Γιατί άραγε ο κ. Στουρνάρας έκαψε το σχέδιο Λαγκάρντ για κούρεμα 10 δισ;
Τα ερωτήματα για τη δράση του καθηγητή Οικονομικών είναι πολλά.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ... ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - "Βόμβες" Κ.Ήσυχου για το πως Leopard 2HEL και F-16 Block 52 + εκτόξευσαν το χρέος


«Βόμβες» έριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος από την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Δημοσίου Χρέους που συνεδριάζει στη Βουλή. Υποστήριξε πώς το χρέος εκτοξεύτηκε γιατί οι προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων γινόταν «σπαστά» και ενδεικτικά αναφέρθηκε στην αγορά των αρμάτων μάχης Leopard 2HEL που αποκτήθηκαν χωρίς συντήρηση και βλήματα και των μαχητικών F-16 Block 52 plus που τα πήραμε χωρίς κινητήρα και σύστημα αυτοπροστασίας.

Η ντροπή της συμπόνιας...



Ποιός σας υπενθυμίζει στο απόγειο της δύναμης σας κ. Merkel την παροδικότητα σας; Επειδή με τη δύναμη τυφλώνεται κανείς. Εσείς άλλωστε είπατε τη φράση, η οποία τρομάζει: είμαι σχεδόν μόνη μου στην Ευρώπη - μου είναι όμως αδιάφορο, έχω δίκιο ...

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ