}

06 Απριλίου, 2015

ΥΠΟΙΚ: "Παραγωγικότατη η συνάντηση Βαρουφάκη-Λαγκάρντ" - Τι συζητήθηκε στη 2,5 ωρών συνάντηση στην έδρα του ΔΝΤ - ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Παραγωγικότατη χαρακτήρισε τη διάρκειας 2,5 ωρών συνάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωση του. Από την πλευρά της η Ελλάδα δήλωσε πώς σκοπεύει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της εις το διηνεκές (ad infinitum), και το ΔΝΤ αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την διαβεβαίωση πώς θα πληρωθεί η δόση στις 9 Απριλίου έκανε λόγο για στήριξη της Ελλάδας ως αφορά στο μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα.

Οι θέσεις εισακτέων ανά Στρατιωτική Σχολή και στους τρεις κλάδους των ΕΔ (ΠΙΝΑΚΑΣ)


ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΩΝ. 
ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για Στρατιωτικές Σχολές εικόνεςΤις προσεχείς ημέρες θα δημοσιευτεί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η προκήρυξη του διαγωνισμού για την επιλογή των σπουδαστών και σπουδαστριών στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τις... Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών. Ο αριθμός των θέσεων, αν και θα ανακοινωθεί σε επόμενη φάση, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έχει ήδη καθοριστεί στις 821, βάσει των αναγκών των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, με τον ίδιο καταμερισμό ανά σχολή όπως στην προκήρυξη του 2014-2015.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1941 Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σαν σήμερα το 1941 η ναζιστική Γερμανία επιτίθεται στην Ελλάδα

Η ναζιστική Γερμανία επιτίθεται στην Ελλάδα και ακολουθεί η μάχη των Οχυρών του Ρούπελ. Την ίδια μέρα, η Λουφτβάφε βομβαρδίζει το λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα να βυθιστούν 73 πλοία και 25 αλιευτικά.

Η επίθεση της ναζιστικής Γερμανίας κατά της χώρας μας εκδηλώθηκε στις 5:15 το πρωί της 6ης Απριλίου 1941 στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, 45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα, σύμφωνα με τη γερμανική διακοίνωση που είχε επιδοθεί νωρίτερα στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή από τον γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα, πρίγκιπα Έρμπαχ.

«Εγώ, το δεκανίκι της διαπλοκής» μια αυτοβιογραφία

warning
Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα
Εγώ το δεκανίκι της διαπλοκής έγινα πολιτικός χάρη στην διαπλοκή, έχω την καρέκλα μου χάρη στην διαπλοκή, ειμαι απολογητής της διαπλοκής, προβάλλομαι από την διαπλοκή, για την διαπλοκή.
Εγώ το δεκανίκι της διαπλοκής έλεγα στο ποπολο να παίζει στο Χρηματιστήριο, αλλά έδινα στην διαπλοκή την εσωτερική πληροφόρηση.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!! Πιο απλά δεν γίνεται να ειπωθεί (VIDEO)



Όσοι από εμάς εδώ, στην εικονική πραγματικότητα των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας αλλά και στον πραγματικό που υπαγόμαστε ή/και διαβάζαμε τα τελευταία χρόνια ανακοινώσεις και κείμενα του ΕΠΑΜ, των ΑΝΕΛ, του Ανταρσύα, του Δικτύου Σπίθα, και αναλυτικότερα των Μίκη Θεοδωράκη, Καζάκη, Βατικιώτη, Λαπαβίτσα, του Δημήτρη του Καμμένου (Πόρτα Πόρτα, στο olympia.gr),

Θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας 


Λαός που δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται είναι καταδικασμένος να χαθεί. Για ένα λαό με τόσο μεγάλη ιστορία, η καταδίκη του θα είναι πιο οδυνηρή και θα γίνει αντικείμενο ιστορικής μελέτης για το πως ένας λαός με τέτοια παράδοση αυτοκτόνησε.
Αξίζουμε άραγε μια τέτοια…«λαμπρή» τύχη;
Κατάλαβες τώρα… γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;

Η κωμωδία των «αριστερών» μεταρρυθμίσεων

Γράφει ο Χρήστος Γιανναράς 

Το εκβιαστικό μαρτύριο ονομάστηκε «στέρηση ρευστότητας». Σήμανε την έμπρακτη απειλή να λείψει, από μέρα σε μέρα ή και από ώρα σε ώρα, εκείνη η στοιχειώδης ροή χρήματος, η αναγκαία για να εισάγονται φάρμακα, πετρέλαιο, πρώτες ύλες – αναγκαία για να συνεχίσει να λειτουργεί οργανωμένη συλλογικότητα, έννομο κράτος.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ