}

07 Απριλίου, 2015

Σκληρή ανακοίνωση ΑΝΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΕΘΑ εικόνες

Ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος και ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:
Τα κέντρα υπονόμευσης της κυβέρνησης διαρρέουν, μέσω δημοσιευμάτων, νέα σενάρια φαντασίας περί τριβών και αντιθέσεων στην κυβέρνηση, τη φορά αυτή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η Ρωσία είναι η απάντηση στον "στραγγαλισμό" μας από τη Δύση


                                                                                                    Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Πριν από λίγο καιρό ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Ντ. Σπέκχαρντ, είχε δηλώσει ότι η Γερμανία με την εγκληματική της ανευθυνότητα θα αναγκάσει την Ελλάδα να αλλάξει γεωπολιτικό στρατόπεδο στρεφόμενη στην Ορθόδοξη Ρωσία και το κόστος έτσι για την ΕΕ και τις ΗΠΑ θα είναι δυσανάλογο μεγαλύτερο από ότι θα μπορούσε να προκαλέσει το μέγεθος της χρεωκοπίας της ελληνικής οικονομίας.

Υπόθεση P-3B Orion: Ιδού οι υπογραφές Α.Σαμαρά και Ε.Βενιζέλου στο ΚΥΣΕΑ! - Πότε ήταν διεφθαρμένοι; Τότε ή τώρα; - ΟΤΑΝ ΤΑ "ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ" ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Σαμαράς -ΒενιζέλοςΗ γελοιότητα που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση των «πολεμικών αεροπλάνων» όπως αναφέρουν κάποιοι, ως να πρόκειται για λεξιλόγιο δημοτικού σχολείου ή και νηπιαγωγείου, δηλαδή των Αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας και Ανθυποβρυχιακού πολέμου   P-3B, φαίνεται ότι δεν έχει όρια, όπως όρια δεν έχει και το χρήμα που έχει πέσει από τα "μαύρα ταμεία" συγκεκριμένης ανταγωνιστικής εταιρείας.

PANTHEON PROJECT TOY ΜΙΤ: Ελληνες οι 6 στους 10 διασημότερους όλων των εποχών!!!!!

ΜΙΤ: Ελληνες οι 6 στους 10 διασημότερους όλων των εποχών
Εχοντας θέσει τις βάσεις για τη φιλοσοφία, την επιστήμη και τον πολιτισμό, το ελληνικό στοιχείο για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται κυρίαρχο, σύμφωνα και με ένα νέο πρότζεκτ της Macro Connections από το Media Lab του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) με το όνομα Pantheon 

Τι να πω στα παιδιά για το μέλλον τους;

Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου 
Πρόσφατα συνάντησα στην Ουάσιγκτον μία ομάδα καταπληκτικών παιδιών από τη Θεσσαλο­νίκη. Βρέθηκαν εδώ       στο πλαίσιο προγράμματος της αμερικανικής κυβέρνησης. Εντυπωσιάστηκα με το επίπεδο     των γνώσεών τους -και δημόσια εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στους καθηγητές τους-, αλλά και   με την καλοσύνη αυτών των παιδιών και την αγάπη τους για την πατρίδα.

"Αόρατη αεροπορία" αναγγέλουν οι Τούρκοι

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Με εντυπωσιακούς τίτλους πως η Τουρκία με τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα αλλάζει όλες τις ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή, ο τουρκικός τύπος αναγγέλλει την έναρξη παραγωγής νέου συστήματος που θα εγκατασταθεί στο εγγύς μέλλον απόκρυψης των πολεμικών της αεροσκαφών από τα εχθρικά ραντάρ .

Περιμένοντας την Ανάπτυξη…


Ακούσαμε νωρίτερα τον Πρωθυπουργό να λέει ότι αυτές τις πρώτες μέρες που βρίσκεται στο τιμόνι του μισοβουλιαγμένου ελληνικού σκάφους, ναυάγιο της σουξεδιάρικης ιστορίας του αλήστου μνήμης απελθόντος σφουγγοκωλάριου ακατανόμαστων αφεντάδων, έχει αναλώσει το 90% του χρόνου του για να ελίσσεται στο επικίνδυνο πεδίο που ναρκοθέτησαν αποχωρώντας, οι ανεκδιήγητοι εθνικοί μας ολετήρες.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ