}

15 Απριλίου, 2015

Γ.Καμίνης: "Να στείλουμε τους λαθρομετανάστες στις κατασκηνώσεις αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων"


Να χρησιμοποιηθούν ακόμα και οι κατασκηνώσεις των αξιωματικών του στρατού, πρότεινε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, προκειμένου να δοθεί μία ακόμα λύση στο ζήτημα του μεταναστευτικού.
Ο κ. Καμίνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ πρότεινε να διατηρηθούν τα κέντρα κράτησης μεταναστών, εφόσον πληρούν τις προϋπόθεσης και να αξιοποιηθούν στρατόπεδα στην Αττική, ακόμη και οι κατασκηνώσεις αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων.

Εκπληξη από Μόσχα: Διάδοχο σχέδιο του ΑΚ-47 Καλάσνικοφ θα είναι το νέο φορητό όπλο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων; - ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Mε τον υπουργό Αμυνας της Ρωσίας Σεργκέί Σοϊγκού, συναντάται σήμερα στο μεσημέρι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, στη Μόσχα, έχοντας μία "φορτωμένη" ατζέντα θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος προς συζήτηση, όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος του defencenet.gr στην ρωσική πρωτεύουσα.

Ο επιμένων Αρμενικά!

Η προσπάθεια για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από   τους Τούρκους δεν είναι αποτέλεσμα της συγκυρίας ούτε σπασμωδική απόπειρα εκμετάλλευσης ιστορικού γεγονότος. Οι Αρμένιοι τιμούν τα ολοκαυτώματα των προγόνων τους με δαπάνη πόρων, χρόνου και με αδιάκοπες προσπάθειες, οι οποίες στα μάτια των αδιάφορων φαντάζουν εμμονικές.
Κάθε χρόνο οι αρμενικής καταγωγής βουλευτές, λομπίστες, διαμορφωτές κοινής γνώμης, ακαδημαϊκοί, εκατομμυριούχοι επιχειρηματίες κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα: πιέζουν τα Κοινοβούλια και τις Γερουσίες όλων των χωρών του κόσμου να αναγνωρίσουν το αυτονόητο: ότι οι Τούρκοι με πολιτική απόφαση, πρόγραμμα και σχέδιο που εκτελούσαν προθύμως τα άτακτα ασκέρια και τα τακτικά στρατεύματά τους εξολόθρευσαν περίπου 1.500.000 Αρμενίους!

Yes, Turkey Committed Genocide By ROD DREHER

Poor, poor Turkey, upset that Pope Francis called the Turkish state’s massacre of a million and a half Armenians a century ago a “genocide”
The Pope made the comments at a Mass in the Armenian Catholic rite at Peter’s Basilica, attended by the Armenian president and church leaders.
He said that humanity had lived through “three massive and unprecedented tragedies” in the last century.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ