}

17 Απριλίου, 2015

Ο εποικισμός και o αφοπλισμός της Ελλάδος!

Του Π. Λιβανίδη 

Ξαφνικά μετά από 20 χρόνια σιωπηλού εποικισμού και όταν πια «έφτασε ο κόμπος στο χτένι», η Ελληνική πολιτεία ανακάλυψε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και των πολεμικών προσφύγων από τις επεμβάσεις των ΗΠΑ στις Αραβικές χώρες. Μας βομβαρδίζουν συναισθηματικά και ηθικά, προκαλώντας τα φιλανθρωπικά μας συναισθήματα, ενώ μας αποκρύβουν συστηματικά τις άλλες παραμέτρους και παρενέργειες από τον μεγάλο αριθμό των μεταναστών που εισβάλλει καθημερινά στην Ελλάδα την ώρα που βρισκόμαστε μπροστά στην αντιμετώπιση κρίσιμων εθνικών κινδύνων.

Αδελφάτο της αντρικής σχολής!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Όλα αυτά τα θρασύδειλα,    τιποτένια -στην ουσία- ανθρωπάκια, τόσο γενναία και τόσο άτεγκτα μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους, και τόσο ψοφοδεή, τόσο σκουλήκια κατά βάθος, δεν αξίζουν ούτε το λίγο κομφετί, που είναι αρκετό να τα κάνει να χεστούν απάνω τους!

Μετέτρεψαν σε «ξέφραγο αμπέλι» την Ελλάδα

Γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης 

Στις 18 Δεκεμβρίου του 2010 ξεκίνησε ένα κύμα διαδηλώσεων στις αραβικές χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και του Περσικού Κόλπου, το οποίο ονομάστηκε Αραβική Άνοιξη.
Οι διαδηλώσεις εκδηλώθηκαν στην Τυνησία, στην Αίγυπτο, στη Λιβύη, στο Μπαχρέιν, στη Συρία, στην Υεμένη, στην Αλγερία, στο Ιράν, στο Ιράκ, στην Ιορδανία, στο Μαρόκο, στο Ομάν κ.α. Κάποιες από τις διαδηλώσεις εξελίχθηκαν σε εξεγέρσεις και άλλες σε εμφύλιο πόλεμο.

Spiegel: Δώστε στην Ελλάδα λεφτά και αφήστε την στην ησυχία της! - Γιατί ένα Grexit δεν αποτελεί λύση


Grieche mit Nationalflagge: Alles Memmen in Berlin und Brüssel?«Call it a day! Kλείστε επιτέλους του ελληνικό ζήτημα, ζητά επικεφαλής της οικονομικής σύνταξης του Spiegel ο οποίος εκτιμά ότι από δειλία οι Μέρκελ, Ντράγκι και Γιούνκερ δεν θέλουν να επωμιστούν την ευθύνη μιας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ».

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Γενοκτονία, η σφαγή των Αρμενίων


EE

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα ένα ψήφισμα που χαρακτηρίζει γενοκτονία τη σφαγή έως και 1,5 εκατομμυρίων Αρμενίων πριν 100 χρόνια, λίγες ημέρες αφότου ο Πάπας Φραγκίσκος χρησιμοποίησε τον ίδιο όρο.

Παρόλο που το ψήφισμα επαναλάμβανε τον όρο που είχε υιοθετηθεί από το Κοινοβούλιο το 1987, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με την Τουρκία, καθώς ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πριν την έναρξη της ψηφοφορίας ότι θα αγνοήσει το αποτέλεσμά της.

Σάλος στην Τουρκία από δήλωση συμβούλου του Νταβούτογλου για τη γενοκτονία


Σάλος στην Τουρκία από δήλωση συμβούλου του Νταβούτογλου για τη γενοκτονία

Σάλο προκάλεσε στην Τουρκία δήλωση του αρμενικής καταγωγής συμβούλου του Τούρκου Πρωθυπουργού, Ετιέν Μαχτσουπιάν, ότι “αυτό που έγινε το 1915 εναντίον των Αρμενίων δεν μπορεί να μην αποκαλείται γενοκτονία”.

Αντιδράσεις προκλήθηκαν και στο κυβερνών κόμμα ΑΚΡ, ωστόσο πηγές της πρωθυπουργίας διευκρίνισαν ότι από τις 9 Μαρτίου ο Ετιέν Μαχτσουπιάν δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των έμμισθων συμβούλων του Πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου λόγω συμπλήρωσης του 65ου έτους της ηλικίας του.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!



Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε πρωινή εκπομπή άφησε υπονοούμενα για μίζα στο πρόγραμμα αναβάθμισης των αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας Ρ-3 του Πολεμικού Ναυτικού.Ο  υπουργός Άμυνας απάντησε βάζοντας στη θέση του το Θεοδωράκη «Στις διακρατικές συμφωνίες δεν υπάρχουν ούτε μεσάζοντες ούτε μίζες».

Ηλίαση

Σταχυολογώ (διότι αν ανθολογήσω, θα μαραθώ): Η κυρία Τασούλα Χριστοδουλοπούλου έπαθε μια μικρή ηλίαση, με αποτέλεσμα να ανέβει η τιμή των σομπρέρος στο Μεξικό (θεωρία του χάους, εφάμιλλη της θεωρίας των παιγνίων). Προσέτι, προσεφέρθη (πάντα η ηλιοφώτιστη Τασούλα) να φιλοξενήσει στους διαδρόμους του Υπουργείου της(!!!) όσους πρόσφυγες δεν είναι μετανάστες.

Ο κ. Παρασκευόπουλος. Προ ημερών απεφάνθη ότι το κράτος τύφλωσε τον Ξηρό με τις κακές του υγειονομικές υπηρεσίες, αλλά χθες (μιλώντας στον Real FM, στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου) ανακάλεσε τη δήλωσή του ως ατυχή, κάνοντας την αυτοκριτική του (κι αδειάζοντας όσους υπερασπίζονταν αυτήν την άποψη).

Ενεργοποιείται σήμερα η εφαρμογή του TAXIS για τη ρύθμιση των 100 δόσεων - Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι οφειλέτες


Από σήμερα ενεργοποιείται η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υπαγωγή των οφειλετών στη ρύθμιση με ευνοϊκούς όρους και έως 100 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.
Πρόκειται για τη ρύθμιση η οποία προβλέπει διαγραφή, ληξιπρόθεσμων οφειλών από τόκους, προσαυξήσεις και πρόσθετους φόρους των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων οι οποίες έχουν συσσωρευτεί εδώ και πολλά χρόνια και τριπλασιάστηκαν την τελευταία πενταετία. Οι οφειλές αυτές προς το δημόσιο έφθασαν το 40% του ΑΕΠ το 2014.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ