}

19 Απριλίου, 2015

Γιατί η Δύση εξισλαμίζει την Ελλάδα


«Αν βουληθείς να μαρνηθείς και να μαλησμονήσεις, σε Τούρκικα σπαθιά σε δω, σε Καταλάνου χέρια. Αράπηδες σε σέρνουσι και Τούρκοι να σε δέσουν, κι σ’ όχλο Σαρακίνικο τρεις μαχαιριές σε δώσουν»
Ελληνικό μεσαιωνικό δημώδες

Οικογενειοκρατία και πρώτη φορά αριστερά

Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας 

Ξέρω πως θα δυσαρεστήσω πολλούς καλούς μου φίλους, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς…
ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ είπαμε όχι ΣΙΩΠΗ!!!!

Αν μας ενδιαφέρει να αλλάξει κάποτε τούτος ο τόπος, δεν πρέπει να μένουμε απαθείς σε φαινόμενα αλαζονείας και οικογενειοκρατίας.

Αυτά που κατηγορούσαμε τους προηγούμενους, δεν μπορούν να περνούν στο «ντούκου» όταν τα κάνουν οι δικοί μας. Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Οι ευθύνες δεν είναι "α λα καρτ", να καταλογίζονται ανάλογα με το ποιος κυβερνά.

Αδίστακτος και ραδιούργος



Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου 
Είχα την τύχη (ή την ατυχία ίσως) να παρακολουθήσω εκ του σύνεγγυς τις δραστηριότητες του υπουργού Οικονομικών της Γερ­μανίας στην Ουάσιγκτον και μακρόθεν τις ομιλίες του και τις συνεντεύξεις του στη Νέα Υόρκη. Πέρα από συμπάθειες και αντιπάθειες -εγώ κατατάσσω τον εαυτό μου σ' αυτούς που τον αντιπαθούν-, είναι ένας πανέ­ξυ­πνος άνθρωπος, που υποστηρίζει με πρωτό­γνω­ρο πάθος τα στρατηγικά συμφέροντα της πατρίδας του.

156 νησιά του Αιγαίου "υπό ελληνική κατοχή" λένε τώρα οι Τούρκοι!


Σύμφωνα με δημοσίευμα, στην ιστοσελίδα του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού Odatv,156 νησιά έχει υπό κατοχή η Ελλάδα στο Αιγαίο και συνεπώς η Τουρκία τα διεκδικεί.

Το δημοσίευμα έρχεται ως συνέχεια συζήτησης στην τουρκική Βουλή προ μερικών εβδομάδων όπου είχε τεθεί θέμα – από αντιπολίτευση και κυβέρνηση- για…16 νησιά, ως συνεχεία βέβαια άλλων, παλιότερων, αναφορών για 100 ή και περισσότερα νησιά. Τώρα η πλέον φρέσκια εκδοχή μιλάει για 156, εξ ού και ο τίτλος «Υπό κατοχή είναι όχι 16 νησιά, αλλά 156».

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ Νέα προβοκάτσια με το Τουρκικό Προξενείο στην Θεσσαλονίκη - Λίγες μέρες μετά την υπόθεση με την φωτιά σε τζαμί στην Κομοτηνή


Αποτέλεσμα εικόνας για fotia εικονες

Νέα προβοκάτσια φαίνεται ότι προσπαθούν να στήσουν οι Τούρκοι θέλοντας να εκμεταλλευτούν τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές. 
Έτσι μια υπόθεση που κινείται στα πλαίσια του γνωστού «πολέμου» αναρχικών-αστυνομίας τα τουρκικά ΜΜΕ την ανάγουν σε επίθεση εναντίον του τουρκικού κράτους.

Μέτωπο… «γερμανοτσολιάδων»!!!


του Γιώργου Δελαστίκ

Είδε κι απόειδε ο Αντώνης Σαμαράς ότι κανένας σοβαρός ελληνικός αστικός όμιλος της ολιγαρχίας δεν ποντάρει πάνω του, γιατί όλοι τον θεωρούν «καμένο χαρτί» από πολιτική σκοπιά και πήρε την απόφασή του: Σκέφθηκε μήπως κατορθώσει και αποσπάσει την εύνοια των Γερμανών, οργανώνοντας τα σύγχρονα πολιτικά «τάγματα ασφαλείας» των… «γερμανοτσολιάδων»! 

Libération : «Η ΕΕ αρνείται τη δημοκρατία στην Ελλάδα»



«Ελλάδα εναντίον Ευρώπης – Το δημοκρατικό σοκ» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας Λιμπερασιόν του Σαββατοκύριακου. 

Συνοδεύεται από σκίτσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που μοιάζει να βρίσκεται μέσα σε βαθύ μπλε κάλυμμα κονσέρβας, που όμως στην περιοχή της Ελλάδας έχει αρχίσει να τυλίγεται γύρω από το κλειδί της κονσέρβας, αφήνοντας να φανούν τα γήινα χρώματα της χώρας.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! : ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ : ΕΕ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ : Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ



του Παναγιώτη Τραιανού*

Αυτό, το οποίο συνέβη εις βάρος των ευρωπαϊκών λαών, είναι πρωτοφανές. Ποτέ ξανά στην ιστορία των λαών δεν εφαρμόστηκε τέτοια απάτη "παπατζήδων" των δρόμων και των καταγωγίων εναντίον ανεξαρτήτων κρατών. Εναντίων των υποτίθεται πιο έμπειρων εθνικών κρατών στον κόσμο, που είναι τα ευρωπαϊκά. 

Λογιστικός έλεγχος του χρέους για να αποκαλυφθεί επιτέλους το έγκλημα του «καλού λογιστή» και της παρέας του.


«Ã≈—…ƒ¡ "Ã≈‘¡ ¡–œ 10 ◊—œÕ…¡: « ƒ’Õ¡Ã… « ‘œ’ ≈’—Ÿ" –¡–¡Õ‘ŸÕ…œ’ √.


Λογιστικός έλεγχος του χρέους


Δεν » ήξερε» κανείς;;;;
Τώρα θα τα » μάθουν» και επισήμως…



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 21/11/2003
«Το χρέος ξεπέρασε τα 178,8 δισ. ευρώ. Γενική «κατάπτωση» των δημοσιονομικών στόχων που είχε θέσει η κυβέρνηση παρατηρείται στο εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ! Εκβιάζουν την κυβέρνηση που έκοψε το φαγοπότι με τα αντισταθμιστικά!

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!
Πρωτοσέλιδο η «αποκάλυψη» του κυρίου Ντένη Πλέσσα που θεωρεί ασύμφορη την προμήθεια των 350 εκ, ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΝΕΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΞΙΑΣ 1,2 ΔΙΣ!
Μιλάμε για στυγνό εκβιασμό και συκοφαντίες με συνέργεια του Θεοδωράκη που μιλά για «μίζες» σε διακρατική συμφωνία! Χωρίς μάλιστα μεσάζοντες σε αντισταθμιστικά!

Οκτώ τρόφιμα που δεν πρέπει να βάλετε ΠΟΤΕ στο ψυγείο!

laxanika2Η πεποίθηση ότι όλα τα φαγητά διατηρούνται για περισσότερο καιρό στο ψυγείο είναι εντελώς λάθος καθώς σε μερικά τρόφιμα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Στην Τουρκία σήμερα οι χριστιανοί δολοφονούνται εν ψυχρώ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Πραγματικά πολύ βαριές κατηγορίες κατά της σημερινής νεοοθωμανικής ισλαμικής Τουρκίας, κάνει το ζευγάρι των Τούρκων, Gökkan και Özge Talas, καταγγέλλοντας το επίσημο ισλαμικό τουρκικό καθεστώς ότι επιδιώκει να εξοντώσει κάθε χριστιανό κάτοικο της χώρας με όλα τα μέσα που διαθέτει.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ