}

20 Απριλίου, 2015

Διαθέσιμη στο taxisnet η εφαρμογή για τις 100 δόσεις


Άνοιξε η αίτηση στο Taxisnet για τις 100 δόσειςΆνοιξε το βράδυ της Παρασκευής η ηλεκτρονική εφαρμογή στο taxisnet για τη ρύθμιση των 100 δόσεων, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.


Μάθημα πολιτικής το Αρμενικό Ζήτημα !!

Αποτέλεσμα εικόνας για γενοκτονία αρμενίων

Του Σάββα Καλεντερίδη

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα αντιμετώπισε διαχρονικά το ζήτημα της γενοκτονίας με τη λογική «σφάξε με, πασά μου, ν’ αγιάσω»

Ο τρόπος με τον οποίο μια κοινωνία και ένα έθνος αντιμετωπίζει ένα κορυφαίο ζήτημα, έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί αυτό σχετίζεται με την πορεία που επιλέγει να έχει το έθνος αυτό στην ιστορία.

Κύμα προσφύγων ή κύμα εισβολέων;

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Το τελευταίο διάστημα, με καθυστέρηση χρόνων, αποφάσισαν τα ελληνικά ΜΜΕ να ασχοληθούν με το θέμα της παράνομης εισόδου τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Μαζί με τα ΜΜΕ τον «χορό» των προβληματισμών και κάθε είδους απόψεων αποφάσισαν να «σύρουν» και οι πολιτικοί της Ελλάδας. Αν και κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει αγγίξει το θέμα της λαθρομετανάστευσης και δεν έχει τοποθετηθεί στο σύνολο των προβλημάτων –

«Οικονομική κρίση» και «ανθρώπινη ελευθερία»!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)!!!

Ο κόσμος τείνει να πιστεύει ότι καπιταλισμός και σοσιαλισμός αποτελούν δυο αντίθετες δυνάμεις, όπου η δεύτερη αναπτύχθηκε για να αντιμετωπίσει την κοινωνική αδικία που προκαλεί η πρώτη. Όμως η ιστορία όλο και περισσότερο απορρίπτει αυτή την 
ανεπιβεβαίωτη πίστη.

Οι ελεύθεροι δεν έχουν αφεντικά…


Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός

Ας αποφασίσουμε με σύνεση και δίχως προκαταλήψεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας σαν λαός, σαν έθνος, έχοντας αφεντικά πάνω από τα κεφάλια μας ή επιτέλους θα αγωνιστούμε για να ζήσουμε ελεύθεροι;

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Δικογραφίες υποβρυχίων: Στον εισαγγελέα οι αμαρτίες του ΠΑΣΟΚΗ υπόθεση με την αγορά των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά από εταιρείες γερμανο-αμερικανικών συμφερόντων (HDW, Abu Dhabi Mar, ThyssenKrupp) έχει… πολύ ψωμί! 
Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε αγοράστηκαν και για ένα «κομμάτι ψωμί», αφού το τίμημα της πώλησης ήταν απίστευτα ευτελές για μια τόσο μεγάλη ναυπηγοεπισκευαστική και κατασκευαστική ζώνη. Τα έγγραφα που αποκαλύπτει σήμερα το Νewsbomb.gr θα κάνουν κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους!

Ρήξη με τις «αριστερές» θρησκοληψίες

Αποτέλεσμα εικόνας για Αριστερά εικόναΓράφει ο Χρήστος Γιανναράς 
Η κυρία Λαγκάρντ μίλησε για επερχόμενη καταστροφή στην Ελλάδα, φρικώδη εφιάλτη. Συντάχθηκε και αυτή με τον εκβιασμό, την ενορχηστρωμένη απειλή; Πάντως το ενδεχόμενο του ολέθρου δεν μπορεί, λογικά, να αποκλεισθεί.

Το λογικότερο από τα ερείσματα που κάνουν πιθανή την τρομακτική πρόβλεψη δεν είναι η οικονομική χρεοκοπία, ο περίπου μηδενισμός της παραγωγικότητας, η αποσύνθεση ή παραλυσία της κρατικής λειτουργίας. Είναι η ολοσχερής έκλειψη οποιασδήποτε εύλογης αιτίας για να συνυπάρχουμε ως οργανωμένη συλλογικότητα οι ελληνόφωνοι.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ