}

23 Απριλίου, 2015

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ "ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ" Οι Τούρκοι διοργανώνουν συλλαλητήριο απέναντι από την Κω κατά της ελληνικής «κατοχής» 150 νησιών του Αιγαίου!


Σε μια άκρως επικίνδυνη και ύποπτη εξέλιξη προχωρά το τουρκικό «βαθύ» κράτος με τη διοργάνωση συλλαλητηρίου κατά της «ελληνικής κατοχής» 150 νησιών και νησίδων στο Αιγαίο!
Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 26 Απριλίου στην Αλικαρνασσό (Bodrum) και στις 15:00 απέναντι από την Κω όπως αναφέρουν   τουρκικά δημοσιεύματα.

Martin Wolf:Εξι μύθοι εμποδίζουν τη συμφωνία με την Ελλάδα



wpid-20150423080052.jpg

Το ελληνικό έπος συνεχίζεται.Δεν θα έχει ευχάριστο τέλος αν οι άνθρωποι που εμπλέκονται δεν αναγνωρίσουν πως είναι προσκολλημένοι σε μύθους. Παρουσιάζω έξι από αυτούς, κάθε ένας εκ των οποίων δημιουργεί διανοητικά και συναισθηματικά εμπόδια για την επίτευξη συμφωνίας.

Μια ελληνική έξοδος θα βοηθούσε την ευρωζώνη

«Θα με απαλλάξει κάποιος από αυτόν τον απείθαρχο παπά;». Αυτό είναι το ερώτημα που υποτίθεται πως έκανε ο βασιλιάς Ερρίκος Β’ για τον αρχιεπίσκοπο Τόμας Μπέκετ. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, πρέπει να σκέφτεται το ίδιο για τους Έλληνες εταίρους του.

Πουλάνε τα προϊόντα στην Ελλάδα σε διπλάσια τιμή

Αν σας έλεγαν ότι μια γερμανική Ομόρρυθμη Εταιρία (Ο.Ε.) λειτουργεί στην Ελλάδα 17 χρόνια και ο τζίρος της ξεπερνά το 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ θα το πιστεύατε;

Και όμως είναι αλήθεια και μάλιστα πριν λίγες εβδομάδες εγκαινίασε επένδυση 130 εκατομμύριων ευρώ. Θα πείτε πειράζει που είναι Ο.Ε και όχι Α.Ε. ή κάτι άλλο; Μάλλον ναι γιατί θα πρέπει να ξέρουμε πόσα χρήματα Ελλήνων καταναλωτών ταξιδεύουν κάθε χρόνο για Βερολίνο. Γιατί όπως θα διαβάσετε παρακάτω οι Ο.Ε΅. δεν υποχρεούνται να δημοσιέυουν ισολογισμό.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...

Δήλωσε η τσούλα η ιστορία ότι γεράσατε, τις εμμονές σας περισυλλέγουνε τα σκουπιδιάρικα όνειρα ξένα, ράκη αλλότρια ζητωκραυγάσατε και τώρα εισπράττετε απ’ την εξέδρα σας βροχή δεκάρικα!

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Ποιους αφορά η διαγραφή χρεών



Η ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, παραπέμπει στον νόμο 4320/2015 ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή. Είναι ο νόμος για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης με τις διατάξεις του οποίου δίδεται δωρεάν ρεύμα, κουπόνια σίτισης και επίδομα ενοικίου σε όσους διαβιούν κάτω από το όριο της ακραίας φτώχειας. Για την εφαρμογή του νόμου, εκδόθηκε κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Εργασίας για τον καθορισμό των κριτηρίων. Τα κριτήρια αυτά που, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα χρησιμοποιηθούν για το «κούρεμα» των δανείων, έχουν ως εξής:

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τα 3 εκ. ανασφάλιστων Ελλήνων

Άνεργοι, ανασφάλιστοι, φτωχοί, που έχουν ανάγκη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και χάνονται στο «λαβύριθνο» της γραφειοκρατίας, ενός ΕΣΥ που σε αρκετές περιπτώσεις τους αντιμετωπίζει εχθρικά, καταφεύγουν στα κοινωνικά ιατρεία , προκειμένου να τους παρακολουθήσει κάποιος γιατρός και να λάβουν τα φαρμακά τους.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό οι αποκλεισμένοι από το σύστημα Υγείας υπολογίζονται σε 2,5 με 3 εκατομμύρια,

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ NH-90! ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΙΖΕΣ 40εκ

NH90B

Η εισαγγελική έρευνα έχει χτυπήσει φλέβα με αποκαλύψεις για την προμηθεια με απευθείας ανάθεση των ελικοπτέρων NH-90. Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ είναι αποφασισμένη να φέρει στο φως όλα τα σκάνδαλα και από την πρώτη μέρα έχει παραδώσει στην εισαγγελέα διαφθοράς το φάκελο με όλα τα στοιχεία της προμήθειας των 11 ελικοπτέρων από τα οποία πετάει μόνον 1.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ