}

26 Απριλίου, 2015

Η ρεαλιστική γόνιμη ρήξη

Γράφει ο Χρήστος Γιανναράς 

Η κατάτμηση σε σέκτες είναι η καταγωγική και μόνιμη λοιμική που μαστίζει τον μαρξισμό. Συνιστούν οι σέκτες και φανερώνουν πολυμερισμένη τη διεκδίκηση της αυθεντικής κατανόησης των «ιερών γραφών» του Μαρξ, την τάση για απόλυτη «καθαρότητα» ερμηνευτικών κριτηρίων. Σαρκώνει κάθε σέκτα τον πουριτανισμό της συνεπούς εμμονής στην αυθεντία του πρωτοτύπου.

Αν δεν ανατραπεί η ολιγαρχία δεν έχουμε μέλλον

Η Ελλάδα χωρίς ανάπτυξη δεν έχει κανένα μέλλον. Πρέπει όμως να συνειδητοποιήσουμε ότι η ολιγαρχία της χώρας, για τους δικούς της λόγους, δεν θέλει καμία ανάπτυξη την οποία δεν θα ελέγχει απόλυτα η ίδια. Αν αυτό δεν το συνειδητοποιήσουμε, δεν πρόκειται ποτέ να αντιληφθούμε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός. Και ο εχθρός μας είναι εντός των πυλών.

Διαφθορά σε ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ. με κύκλωμα δουλεμπόρων; Ο Χάρος βγήκε παγανιά και τα λεφτά είναι πολλά...!



  • «Ο Χάρος είναι κομπλέ»…
  • Κύκλωμα ΕΛ.ΑΣ. – ΕΥΠ με δουλεμπόρους!!!
  • Διασυνδέσεις αξιωματούχων με τουλάχιστον 20 τούρκους δουλεμπόρους. Απίστευτα κυνική η αργκό των διακινητών!
  • 1.500 ευρώ το κεφάλι κόστιζαν οι «υπηρεσίες» ανώτερου αξιωματικού!
  • Οι υποκλοπές φανέρωσαν τα “deals” με αρχηγούς δουλεμπόρων μέσω «πακιστανικών» κινητών!

Αγωγή στο «Πρώτο Θέμα» υποβάλλει ο Γιάννης Ταφύλλης

Ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Γιάννης Ταφύλλης απαντώντας σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» αναφέρει τα ακόλουθα:
Δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» επιχειρεί με σωρεία ανακριβειών και χαλκευμένων στοιχείων να με εμφανίσει ως άνθρωπο των εξοπλιστικών προγραμμάτων με διασυνδέσεις και επιρροές που λίγο ως πολύ καλύπτουν ολόκληρη την υφήλιο.
Τους απαντώ ευθέως ότι έχουν ξεπεράσει κάθε αθλιότητα και ότι η συνέχεια θα δοθεί στη δικαιοσύνη.

Σε ότι με αφορά:

Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με σύστημα που παρέλαβε η Πολεμική Αεροπορία, που κατά το δημοσίευμα τη ζημίωσε, ούτε με την όποια εταιρεία το υλοποίησε.

Ο Κολοκοτρώνης απαντά στα σημερινά πρωτοσελιδα των νταβατζήδων


…ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ «ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ» ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ…ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…
…ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ…ΓΙΑΤΙ…ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ (!!!),
έχουμε να τους δώσουμε την απάντηση του Θόδωρου Κολοκοτρώνη, στον Άγγλο Χάμιλτον, τότε…το 1821 (για τους ανιστόρητους εταίρους φίλους μας…αλλά και για τους αμνήμονες «αντιπολιτευόμενους μνημονιακούς» :
Ο Θ. Κολοκοτρώνης διηγείται τον παρακάτω διάλογο με το στρατηγό Χάμιλτον:

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ;

Κατάλαβες τώρα, γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες

(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)
και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στην BILD:!

image
Η Ελλάδα είχε 1000 φορτηγά με 40 τόνους νεκρούς το καθένα κατά τον Β’ΠΠ!
Είπατε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε στην Ελλάδα 240δισ. ευρώ σαν δάνειο, το οποίο ισοδυναμεί με 100 φορτηγά από τα οποία το καθένα έχει 40 τόνους χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.

Οι Αλεβήτες της Τουρκίας το αντίπαλο δέος του Ερντογάν

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Άλλοι τους υπολογίζουν σε 25 εκατομμύρια, άλλοι σε 10, το γεγονός είναι πως αποτελούν σήμερα το μεγαλύτερο εσωτερικό «αγκάθι» στην σύγχρονη ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν καθώς αμφισβητούν έντονα την κλασική ισλαμική ταυτότητα, δεν πατούν το πόδι τους στα τζαμιά και δεν τηρούν τις ισλαμικές νηστείες. Πέρα τούτων υπάρχει και το πολιτικό σκέλος καθώς η Τουρκία πλησιάζει στις εκλογές της 7 Ιουνίου και πολλοί προσπαθούν να τους προσεταιριστούν. Οι Αλεβήτες διαφωνούν ριζικά και έντονα με ττην πολιτική του Ερντογάν εναντίον του Άσαντ της Συρίας που τον θεωρούν σαν αδελφό τους θρησκευτικά.

Τα «τανκς» των τραπεζών

Ο Αμερικανός οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν χαρακτηρίζει «ατελείωτο εφιάλτη» την κατάσταση στη χώρα μας, λόγω των στραγγαλιστικών πιέσεων των δανειστών

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΑΜ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ - Απίστευτο θράσος από την Άγκυρα: "Ρωσία, Γαλλία, και Βρετανία δολοφόνησαν τους Αρμένιους"


Έχουν χάσει την επαφή με την Ιστορία στην Άγκυρα και ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Ισμέτ Γιλμάζ, λέει ότι η Γαλλία, η Βρετανία και η Ρωσία φταίνε για όσα διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και αυτές προκάλεσαν τις δολοφονίες των Αρμενίων: «Οι τρεις αυτές χώρες  έχουν διαπράξει κάθε μορφή του κακού έναντι όλων των άλλων εθνών»!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ