}

29 Απριλίου, 2015

Η μικρή Ολλανδέζα...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

''Η Ελλάδα έπαιξε και έχασε, καθώς θεωρούσε πως η ΕΚΤ θα χαλάρωνε τους κανόνες'',  είπε η Μικρή Ολλανδέζα σε απάντηση της σχετικής αποκάλυψης του πρωθυπουργού. 

ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΤΟ "ΕΜΠΟΔΙΟ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ "ΝΤΡΙΠΛΑ" Μεγάλη κίνηση από Α.Τσίπρα: Προχωρά σε άμεση οριοθέτηση ΑΟΖ (vid)


Σε μια μεγάλη κίνηση προχώρησε σήμερα μετά το πέρας της τριμερούς διάσκεψης ο Α.Τσίπρας αναγγέλοντας την άμεση οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο προσπερνώντας το "εμπόδιο" της Τουρκίας και "περικυκώνοντας" έτσι την παρανόμως αμφισβητούμενη από την Άγκυρα θαλάσσια ζώνη της Μεγίστης (Καστελόριζο).

Ο Κ.Σημίτης... δεν ξέρει τίποτα για τις μίζες στα εξοπλιστικά - Τυπική χειραψία με Α.Τσοχατζόπουλο


Τα μέλη του ΚΥΣΕΑ επί κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη βρέθηκαν σήμερα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στη δίκη για τις μίζες στα εξοπλιστικά. Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας μπαίνοντας στη δικαστική αίθουσα ο Άκης Τσοχατζόπουλος αντάλλαξε μια τυπική χειραψία με τους άλλοτε συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ.

Οι καλύτερες τροφές για τον άνδρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο τροφωνΌ,τι τρώμε είμαστε και ανάλογα την ποιότητα των τροφών που καταναλώνουμε αποκτάμε το ανάλογο σώμα και υγεία. Διαβάστε για μερικές από τις καλύτερες τροφές για το ανδρικό πιάτο και βελτιώστε τη διατροφή σας από σήμερα:

Η κραυγή αγωνίας του νέου Προέδρου

Αποτέλεσμα εικόνας για Παυλόπουλος εικόνες
Εδώ και αρκετά χρόνια, τουλάχιστον στη μνημονιακή φάση της θητείας του κ. Παπούλια, αναπτυσσόταν μια σειρά επιχειρημάτων από πολιτικούς, δημοσιογράφους και αυτόκλητους δημοσιολογούντες για τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας: «Είναι δεμένα τα χέρια του Προέδρου, το Σύνταγμα δεν του επιτρέπει άμεση ανάπτυξη στον πολιτικό βίο του τόπου» κ.ά.

3ετής η φοίτηση στις Σχολές Υπαξιωματικών Σε Ένοπλες δυνάμεις

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΥΑ εικόνεςΟι Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών γίνονται τριετούς φοίτησης από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Η αρχή έγινε με την Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας για την οποία εκδόθηκε η πρώτη απόφαση.

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Η τριπλή πρόταση της ΠΟΕΣ για το συνταξιοδοτικό ζήτημα των στρατιωτικών - επέκταση μέχρι και αυτούς που κατετάγησαν το έτος 1999

PROTASH-POES-90-99

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ