}

30 Απριλίου, 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ανοίγουν πάλι οι Φάκελοι Siemens και λίστας Λαγκάρντ! Ράπισμα σε Αθανασίου.

«Η διαφθορά χρεοκόπησε την Ελλάδα»!
Στο προσκήνιο φέρνει ξανά η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου τις πολύκροτες υποθέσεις της Siemens και της λίστας Λαγκάρντ.

Το σχέδιο για τα αναδρομικά στους "ένστολους".



Τα 300 εκατομμύρια ευρώ θα προσεγγίσει το ποσό που θα απαιτήσει η πλήρης εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ που αφορά στην καταβολή των αναδρομικών στα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος, σύμφωνα με στοιχεία που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και αντίστοιχο σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης που έχει προτείνει προς τα συναρμόδια υπουργεία, ειδικά δε προς το επισπεύδον υπουργείο Οικονομικών.

"Χαστούκια" από ΕΕ στον Ρ.Τ.Ερντογάν: Δεν τον χαιρέτησαν ομαδικώς οι πρεσβευτές των χωρών-μελών στο Κουβέιτ


Ο "ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ" ΕΙΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για Ερντογάν εικόνες

Μεγάλο χαστούκι στον Ρ.Τ.Ερντογάν από τους πρεσβευτές των χωρών-μελών της ΕΕ οι οποίοι αρνήθηκαν να τον χαιρετήσουν δια χειραψίας σε δεξίωση στο Κουβέιτ.

Έξω φρενών ο Ταγίπ Ερντογάν με τη δεξίωση που παρέθεσε πριν λίγες μέρες στο Κουβέιτ ο εμίρης της χώρας προς τιμήν του Τούρκου Προέδρου.

Το πανίσχυρο διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια της Αθήνας

Γιατί η «μεγάλη έξοδος» τρομάζει ΗΠΑ, Γερμανία και αγορές 

Του Άρη Χατζηστεφάνου 

Λέγεται συχνά ότι ελάχιστοι γνωρίζουν καλύτερα τις γεωστρατηγικές εξελίξεις στις χώρες της Βαλκανικής απ’ ότι οι αμερικανοί διπλωμάτες. Όταν, λοιπόν, ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντάνιελ Σπέκχαρντ αποφάσισε πριν από μερικές ημέρες να ανοίξει τα χαρτιά του σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην πολιτική επιθεώρηση Harvard Political Review (HPR), όλοι περίμεναν μία αποκαλυπτική ανάλυση για τις ισορροπίες με την Τουρκία, τις νέες σχέσεις με τη Ρωσία ή ακόμη και με το Ισραήλ. Ο Σπέκχαρντ όμως προτίμησε να εστιάσει τα σχόλιά του στο ευρώ και το περιβόητο πλέον ενδεχόμενο ενός Grexit.

Υπάρχουν και δυνατές φωνές λογικής μέσα στην Τουρκία

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης 

Μπορεί η διαχρονική πολιτική της Τουρκικής Δημοκρατίας από την εποχή της ίδρυσης της το 1923 να υπήρξε εγκληματική απέναντι στον Ελληνισμό εφαρμόζοντας κατά γράμμα όσα επεδίωκαν οι νεότουρκοι όταν έκαναν το κίνημα του 1908.

Η ψείρα βγήκε στον γιακά!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Δεν είναι επίκαιρο, αλλά η γελοιότητα δεν έχει ημερομηνία λήξης:
"...η κυβέρνηση έχει κρίση νομιμοποίησης...",
απεφάνθη προ μηνός η Αυτού Χυδαιότης άρχων του PSI και μέγας Λεγάτος της   καταστροφής!

Λύσσαξαν οι Τούρκοι με την κίνηση-"ματ" του Α.Τσίπρα για άμεση οριοθέτηση της ΑΟΖ: "Διαβολικές δυνάμεις Ελλάδα-Κύπρος και Αίγυπτος"!


"ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ" 

Λύσσαξαν στην Τουρκία με τη συμφωνία Ελλάδος-Κύπρου-Αιγύπτου για οριοθέτηση ΑΟΖ όπου δεν ανακατεύονται τρίτες χώρες (δηλ. η Τουρκια) και χαρακτηρίζουν τα τρία κράτη ως "διαβολικές δυνάμεις"!
 
Η τριμερής συνάντηση των ηγετών Ελλάδας Κύπρου και Αιγύπτου, για τη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας προς συνεργασία για την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων στην ανατολική Μεσόγειο και όχι μόνο, έχει προκαλέσει "αμόκ" στην Άγκυρα.

Απόφαση-βόμβα ΣτΕ: "Αντισυνταγματικές όλες οι μειώσεις συντάξεων και η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος"


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ   

Με μία απόφαση «βόμβα» το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικές όλες τις μειώσεις των συντάξεων και τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος που επέβαλαν οι κυβερνήσεις των μνημονίων τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό το «χαρτί» αναμένεται να το εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις διαπραγματεύσεις με τους «θεσμούς», οι οποίοι συνεχίζουν να ζητούν μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Η αναξιοπιστία των Γερμανών

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανία εικόνες
Εδώ και πέντε χρόνια, βαρεθήκαμε να ακούμε από τους Γερμανούς και τους πρόθυμους συνεργάτες τους ότι, πέραν των άλλων χαρακτηριστικών της φυλής μας, εμείς οι Ελληνες είμαστε «αναξιόπιστοι».

Μεταμεσονύχτια ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών για τις «κόκκινες» γραμμές!

Με μια ανακοίνωση στις 00:20 το πρωί, το Υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει τις «κόκκινες» γραμμές της κυβέρνησης, τονίζοντας οτι αυτές παραμένουν και ότι στόχος είναι η ενδιάμεση συμφωνία που θα οδηγήσει στην συνολική συμφωνία του Ιουνίου.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το γραφειο προϋπολογισμού της βουλής αποκαλύπτει την απάτη Σαμαρά – Βενιζέλου!

ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!

Η επόμενη ελληνική εμπλοκή με Ε.Ε. - Ρωσία και ΗΠΑ

Γράφει ο Aλέξανδρος Τάρκας 

Η τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλ Τσίπρα καθησύχασε, μόνον εν μέρει, τις ανησυχίες ρήξης με τους εταίρους ή επιβολής αβάσταχτης φορολογίας στη μεσαία τάξη, ενώ προκαλεί νέους προβληματισμούς για τις προθέσεις του στα ανοιχτά διπλωματικά μέτωπα.

Η σατιρική εκπομπή της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης «υποτάσσει» τον Βαρουφάκη - Video


Το κρατικό κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης είχε για άλλη μια φορά κεντρικό θέμα τον Γιάνη Βαρουφάκη. Σε ένα ξεκαρδιστικό σόου, ο Μαξ Ούτχοφ υποστηρίζει τον Ελληνα Υπουργό Οικονομικών, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ