}

08 Μαΐου, 2015

ΕΧΙΝΟΣ: Ο Τουρκόφιλος Γραικύλος και ο Στρατηγός

Οι Τουρκόφιλοι: Στάζουν μέλι για τον Θεοδωράκη
Αποτέλεσμα εικόνας για Ποτάμι εικόνες
Βρήκαν τον ήρωά τους! Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποτελεί το νέο αγαπημένο «παιδί» των τουρκικών και τουρκόφιλων εφημερίδων της Θράκης, καθώς μετά τις προκλητικές, άκρως ανθελληνικές δηλώσεις του για την περιφορά του Επιταφίου στον Εχίνο, βλέπουν στο πρόσωπό του τον πολιτικό που μπορεί να εκφράζει ανοιχτά όσα οι ίδιοι τόσα χρόνια προσπαθούν να πετύχουν υπογείως...

ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΙΠΗ ΕΕ Σκληρό μήνυμα με διττή έννοια Π.Καμμένου στον Ζ.Κ.Γιουνκέρ που χαρακτήρισε τις ΕΕΔ «κότες»


Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζ.Κ. Γιουνκέρ, που χαρακτήρισε και τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις «κότες», έδωσε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με μία μάλιστα φράση που είχε διττή έννοια και αφήνει υπονοούμενα και για τις δυσκολίες στη συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αφορμή τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται για την κρίση χρέους.

Η αλεπού και οι κότες

Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος 

«Η Ε.Ε. είναι λιγότερο μαχητική από μία ορδή από κότες» είπε χθες ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, ο οποίος και πρότεινε τη συγκρότηση κοινού ευρωπαϊκού στρατού από τα κράτη μέλη της Ενωσης.

Όχι απλώς δεν έχει άδικο, αλλά είναι απόλυτα εύστοχος. Όμως, υπάρχει ένα ζήτημα σε αυτή τη δήλωσή του: δεν εξηγεί το «γιατί».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει 7 εκατ.ευρώ οικονομική βοήθεια στο Νεπάλ



Εχει ακούσει κατά καιρούς (και όχι άδικα) πολλά για τον χαρακτήρα του και την αλαζονεία του.
Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύεται ότι ξέρει πότε πρέπει να στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους του. Οταν αυτοί το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σε ακόμη μια ένδειξη της φιλανθρωπίας του, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 7 εκατ.ευρώ ως οικονομική βοήθεια στους πληγέντες του Νεπάλ από τον φονικό σεισμό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΟΡΔΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ" Οργισμένες αντιδράσεις στις ελληνικές ΕΔ από τη δήλωση του Ζ.Κ.Γιουνκέρ που τους θεωρεί ... "κότες"!


Σφόδρα ενοχλημένοι εμφανίζονται ανώτατοι αξιωματικοί και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων από την απαξιωτική για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις δήλωση του προέδρου της Κομισιόν Ζ.Κ.Γιουνκέρ ότι "Μια ορδή από κότες είναι πιο μαχητική από τους 28 Στρατούς των χωρών της ΕΕ"!

ΔΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ: Για να μην επαναληφθούν τα εγκληματικά λάθη του παρελθόντος


Αποτέλεσμα εικόνας για Ανατολική Θράκη Από τα Ομηρικά χρόνια στο Πάνθεο των αρετών είναι οι αγώνες. «Εις οιονός άριστος αμύνεσθαι περί Πάτρις». Όποιος τυχόν δεν αγωνίζετο εστιγματίζετο, δεν έπρεπε να ζει, καλλίτερα ν’ αυτοκτονούσε.
​Ο Διονύσιος Σολωμός γράφει: «Κλείστε μέσα στην ψυχή σας την Ελλάδα και θα νιώσετε κάθε είδους μεγαλείο». Η Ελλάδα είναι το παγκόσμιο φως και εξακολουθεί να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Οι Έλληνες αγωνισταί του ’21 γίνονται ήρωες. «Πολεμούν για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία».

ΣΥΡΙΖΑ από το... Ισλάμ!


Αποτέλεσμα εικόνας για ισλάμ εικόνες

Πριν από δύο ακριβώς έτη, στις 8 Μαΐου 2013, η«δημοκρατία» είχε στο κύριο άρθρο της τον τίτλο: «Διώκονται χριστιανοί και η Δύση σιωπά».

Σε αυτό, μεταξύ άλλων, αναφέρονταν τα ακόλουθα δυσοίωνα: «Οσα συνέβησαν και συμβαίνουν στη Βόρειο Αφρική και τη Μέση Ανατολή σε βάρος των χριστιανικών μειονοτήτων είναι πέραν πάσης περιγραφής. Συρορθόδοξοι μητροπολίτες απήχθησαν στη Συρία και ακόμη αγνοείται η τύχη τους. Χριστιανικοί ναοί καταστρέφονται. Οι πιστοί διώκονται απηνώς από έξαλλους ισλαμοφασίστες. Πολλοί δολοφονούνται. [...] Η πικρή αλήθεια είναι ότι η περιβόητη αραβική "άνοιξη" αποτελεί μια μεταμφίεση του ισλαμικού χειμώνα. [...] Γύρω από την πατρίδα μας έχει αρχίσει να διαφαίνεται ο σχηματισμός του ισλαμικού τόξου».

Έλληνες εάν συμβιβαστείτε θα καταστραφείτε!

Ενδεχόμενος συμβιβασμός της Ελλάδας με τους πιστωτές της οδηγεί τη χώρα μόνον ακόμη περισσότερο στην καταστροφή, διότι αν περάσουν οι θέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το αποτέλεσμα θα είναι να καταστραφούν και την επόμενη χρονιά αποθέματα κεφαλαίων στην χώρα, μια εξέλιξη που είναι γνωστή μόνον από περιόδους πολέμου, προειδοποιεί σε άρθρο της την Τρίτη η μεγαλύτερη αυστριακή οικονομική εφημερίδα «Βίρτσαφτσμπλατ».

"Θα πάει πολύς κόσμος φυλακή"! Κορυφαία πηγή του ΥΠΕΘΑ για την σύλληψη του απόστρατου!!


Image “Θα πάει πολύς κόσμος φυλακή”, είπε κορυφαία πηγή του ΥΠΕΘΑ στο Onalert.gr σχολιάζοντας την σύλληψη του απόστρατου αντισυνταγματάρχη ο οποίος φέρεται να είχε σε λογαριασμούς του 3 εκατομμύρια ευρώ.

Το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωση: "Η Ελλάδα θα χρηματοδοτηθεί από την Ρωσία άμεσα"

ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ" ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ 


"Ζεστό" χρήμα δίνει η Ρωσία στην Ελλάδα προκειμένου να υπάρξει άμεση ρευστότητα στην ελληνική οικονομία επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή του (σπάνια ανακοινώνει τέτοια θέματα) πριν λίγο το Κρεμλίνο.
Συγκεκριμένα με αφορμή την χρηματοδότηση κατασκευής του "Ελληνικού Αγωγού" η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να δώσει προκαταβολές για την κατασκευή του έργου και βέβαια να χρηματοδοτήσει τις ελληνικές εταιρείες για να το κατασκευάσουν!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιχείρηση απόκρουσης τουρκικής "εισβολής" στο Αν.Αιγαίο - Ενεργοποιήθηκε όλο το σύστημα αεράμυνας της χώρας

ΑΣΚΗΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και στο πλαίσιο άσκησης «Πυρπολητής 2/15», ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») με σκοπό την αποτροπή και απόκρουση "επίθεσης" από την Τουρκία σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας. Η άσκηση διεξάγεται μετά από τις τελευταίες προκλήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο, με συνεχείς εμπλοκές και αερομαχίες, που δείχνουν ποιοτική αναβάθμιση της τουρκικής δραστηριότητας αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ