}

14 Μαΐου, 2015

Ανθελληνικό συνέδριο κεκλεισμένων των θυρών στη Θράκη...!

Θύελλα αντιδράσεων από πατριωτικούς φορείς που καταγγέλλουν τη δράση των τουρκόφιλων μηχανισμών σε διεθνές συνέδριο μειονοτήτων 
Λαυρέντζος: Αναπτυξιακός σχεδιασμός και οικονομική ανάπτυξη θα λύσουν τα προβλήματα της Θράκης

«Μπαρούτι» μυρίζει η κατάσταση στη Θράκη, καθώς χθες το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες της Ομοσπονδιακής Ενωσης Εθνοτήτων Ευρώπης (FUEN) στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου για τις μειονότητες.

Foreign Policy: Η Ελλάδα έπεσε στην παγίδα της Ευρωζώνης

Όλα ξεκινούν γύρω στο 1980 για να καταλήξουν στο σήμερα. Από τις «παχιές» ημέρες των δανείων, της ευημερίας και του πλούτου. 
Κι όλα τούτα σε μια χώρα μικρή που η Ευρώπη την ήθελε με το μέρος της, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Το αμερικανικό Foreign Policy κάνει μια σύντονη αναδρομή στις ευρωπαϊκή περιπέτεια της Ελλάδα εντός της ΕΟΚ, για να φτάσει στη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση.

Πάνος Καμμένος: Βενιζέλο, δεν σε σώζει καμμία παραγραφή.

kammenos venizelos

Σκληρή απάντηση του Πάνου Καμμένου στις απειλές και συκοφαντίες Βενιζέλου, σήμερα το πρωΐ στο ραδιόφωνο του Real. Ο ΥΕΘΑ αποκάλυψε ότι «η υπόθεση των υποβρυχίων όχι μόνον δεν έκλεισε, αλλά τώρα ανοίγει»! Ναι, το σκάνδαλο Βενιζέλου – Σάφα που την είχε κάνει σημαία η ΝΔ στις εκλογές του 2012 και μετά …έβριζε τον Αβραμόπουλο που μιλούσε για σκάνδαλο… και στοιχειοθέτησε διεκδίκηση 7 δις για το δημόσιο. Ήδη όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο ΥΕΘΑ έχει στείλει τον φάκελο στην δικαιοσύνη και αναμένει ενέργειες.

Η ταχεία Βερολίνου-Βαγδάτης σταθμεύει στην Αθήνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Γενοκτονία
«Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ μεγάλα κ’ υψηλά τριγύρω μου έκτισαν τείχη. Και κάθομαι και απελπίζομαι τώρα εδώ. Άλλο δεν σκέπτομαι: τον νουν μου τρώγει αυτή η τύχη• διότι πράγματα πολλά έξω να κάμω είχον. A, όταν έκτιζαν τα τείχη πώς να μην προσέξω. Aλλά δεν άκουσα ποτέ κρότον κτιστών ή ήχον.  Aνεπαισθήτως μ’ έκλεισαν από τον κόσμον έξω.» 

Κ. Καβάφης

Ο Κατρούγκαλος "σώζει" μετά από τις καθαρίστριες και στρατιωτικούς που οι Αρχηγοί αγνόησαν


Image


Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος “σώζει” πάρα πολλούς στρατιωτικούς που βρέθηκαν με ασήμαντες αφορμές σε κατάσταση “δυνητικής” ή “αυτοδίκαιης” αργίας. Πολλοί στρατιωτικοί με μηνύσεις για ασήμαντες υποθέσεις βρέθηκαν με βάση το πειθαρχικό δίκαιο που είχε ψηφισθεί σε αργία που πρακτικά σήμαινε ότι ελάμβαναν μόλις το 1/3 του μισθού μέχρι να δικαιωθούν . Αν δικαιώνονταν δηλαδή.

Ο πόλεμος του φυσικού αερίου επεκτείνεται στην Ευρώπη - Αποτυχία του αμερικανικού πραξικοπήματος στη πΓΔΜ !!!

JPEG - 34.4 ko

Ο Πρωθυπουργός της πΓΔΜ Νικόλα Γκρουέφσκι ανακοινώνει το τέλος της επίθεσης εναντίον των τρομοκρατών.

Τιερί Μεϊσάν, Δίκτυο Βολταίρος (Γαλλία)            
 (μτφρ. Κριστιάν)

Η πΓΔΜ αφόπλισε μια ένοπλη ομάδα της οποίας παρακολουθούσε τους εντολοδόχους για τουλάχιστον οκτώ μήνες. Πρόλαβε ως εκ τούτου μια άλλη προσπάθεια πραξικοπήματος, που είχε προγραμματιστεί από την Ουάσιγκτον για τις 17 Μαΐου. Σκοπός ήταν να επεκταθεί στη πΓΔΜ το χάος που υπάρχει ήδη στην Ουκρανία, προκειμένου να αποφευχθεί η διέλευση ενός ρωσικού αγωγού προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ