}

18 Μαΐου, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι Αζέροι της SOCAR λάδωναν πολιτικούς! Κατάλαβες Παναγιώτη Λαφαζάνη γιατί η Ελλάδα έπαιρνε ψίχουλα από τον αγωγό;

Το Ολυμπία είχε γράψει δεκάδες άρθρα για την απάτη του ΤΑΡ. Ενός αγωγού που θα άφηνε ψίχουλα στην Ελλάδα, αλλά προφανώς κολοσσιαία κέρδη σε κάποιες «ιδιωτικές» τσέπες. Ορθότατα λοιπόν ο Παναγιωτης Λαφαζάνης είχε ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης, ως μη συμφέρουσας για την χώρα.

ΕΚΤΑΚΤΟ : Πρόταση για συμφωνία κατέθεσε η Κομισιόν

Τη δική της πρόταση για συμφωνία κατέθεσε η Κομισιόν πριν από μερικές ώρες σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές των διαπραγματεύσεων. Όπως αναφέρει το vima.gr στο κείμενο τίθενται οι προΰποθέσεις για να ξεκλειδώσει η βοήθεια από το EFSF προς την Ελλάδα εντός του Ιουνίου και να υπάρξει μια συνολική συμφωνία μέχρι το φθινόπωρο.

Συνταγματάρχης εα Κατσής: Επένδυσα τις μίζες σε ράβδους χρυσού!!

Συνταγματάρχης εα Κατσής: Επένδυσα τις μίζες σε ράβδους χρυσού!!Σκηνές βγαλμένες από ταινία Τζέιμς Μπόντ περιγράφει στην απολογία του ο προφυλακισμένος απόστρατος συνταγματάρχης και στέλεχος του υπουργείου Άμυνας επί Ζορμπά, Παναγιώτης Κατσής. Η απολογία του 53χρονου που αποκαλύπτει «Το Βήμα», είναι ενδεικτική του πώς διακινούνταν οι μίζες σε βάρος της χώρας μας αλλά και πώς διαπραγματεύονταν οι έμποροι όπλων ζητώντας μεγαλύτερα ποσοστά για «ευαίσθητες πληρωμές», μίζες δηλαδή, σε πολιτικούς και αξιωματούχους!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙKΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ - ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ;

"Ετοιμαστείτε: Η ISIS «ντύνεται πρόσφυγας» και εισβάλλει αθόρυβα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα"
Ως «πρόσφυγες» διεισδύουν στην Ευρώπη  και στην Ελλάδα βέβαια μαχητές της ισλαμικής οργάνωσης ISIS σύμφωνα με τον σύμβουλο της κυβέρνησης της Λιβύης Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν που προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις στο BBC

Σερβικά δημοσιεύματα απειλούν την Αλβανία με πόλεμο εμπλέκοντας και την Ελλάδα


 albania-630x400

Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τις μάχες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου στο Κουμάνοβο των Σκοπίων, συνεχίσουν την …πολιτική της άνευ προϋποθέσεων υποστήριξης των Αλβανών και εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίσει να σιωπά στους αλβανικούς σχεδιασμούς για την αναβίωση της «Μεγάλης Αλβανίας», τότε αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει   σε μια ορθόδοξη συμμαχία Σερβίας, Ελλάδας, Σκοπίων και Βουλγαρίας, ίσως και σε Τρίτο Βαλκανικό Πόλεμο, γράφει η σερβική ημερήσια εφημερίδα Kurir.

We f*** the world! we are the ISIS

Τα «φιλέτα» της δημόσιας περιουσίας και η εθνική κυριαρχία

Γράφει ο Μελέτης Μελετόπουλος 

Από την πρωτη στιγμή της χρεοκοπίας μας, στο κέντρο των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων με εταίρους και δανειστές ετέθη το ζήτημα των «ξένων επενδύσεων».

«Δριμύ κατηγορώ» από τον Σύλλογο «Βόρειος Ήπειρος» κατά της Αλβανίας για παραβίαση των δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητας


Επιστολή όπου καταδεικνύονται όλα τα μέτρα της Αλβανίας κατά της Ελληνικής μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο απεύθυνε η Σύλλογος «Βόρειος Ήπειρος» στην Ε.Ε. και στο ΥΠΕΞ. Σε αυτή γίνεται αναλυτικά η παρουσίαση όλων των ανθελληνικών μέτρων στα οποία έχει προχωρήσει το αλβανικό καθεστώς με στόχο την εκρίζωση και την ουσιαστική εξαφάνιση της Ελληνικής μειονότητας στη Β. Ήπειρο.

Η Αλβανία αμφισβητεί τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα με την Ελλάδα

Τα Τίρανα αμφισβητούν περιοχές για έρευνα στο Ιόνιο 
Θέτουν θέμα θαλασσίων ζωνών και χερσαίων συνόρων με την Ελλάδα 
Δεν πάει ο Κοτζιάς στη Διαβαλκανική 

Η στρατηγική των δανειστών

Ο στόχος τους είναι αφενός μεν να εξασφαλισθεί η επιστροφή των δανείων, η οποία προϋποθέτει την κατοχύρωση των προηγουμένων συμφωνιών, αφετέρου η πλήρης αποτυχία της χώρας μας, εάν δεν συμβιβαστεί άνευ όρων.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ