}

22 Μαΐου, 2015

Η Τουρκική ΜΙΤ αλωνίζει στην ακριτική μας Θράκη

Συνέδριο FUEN: Πρόθυμοι ανθέλληνες και καλοπληρωμένοι πράκτορες απαιτούν από την Ελλάδα...
Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης 

Η Ομοσπονδιακή Ένωση Εθνικοτήτων Ευρώπης (FUEN – Federal Union of European Nationalities) ιδρύθηκε το 1949 και πήρε την σημερινή μορφή της από την δεκαετία του 1990. Αποτελείται από Ενώσεις Γερμανικών, Τουρκικών και Σλαβικών μειονοτήτων που ζουν σε χώρες της Ευρώπης και χρηματοδοτείται από τις αντίστοιχες κυβερνήσεις με στόχο την προώθηση των πολλαπλών και μακροπρόθεσμων συμφερόντων τους.

Πικετί: Γιατί αρνούμαστε στην Ελλάδα τη λύση που έσωσε τη Γερμανία το 1953;

Τομάς Πικετί
Αμηχανία προκάλεσε ο διάσημος οικονομολόγος Τομάς Πικετί κατά τη διάρκεια βράβευσής του στο Βερολίνο, όταν πρότεινε διαγραφή του ελληνικού χρέους, υπενθυμίζοντας τη διαγραφή του γερμανικού χρέους μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο Πικετί παρευρέθη στο Βερολίνο σε εκδήλωση για τη βράβευσή του με το Βραβείο Πολιτικού Βιβλίου από το ίδρυμα Φρίντριχ Έμπερτ, στην οποία ήταν παρών και ο δήμαρχος του Αμβούργου και σημαίνον στέλεχος των Σοσιαλδημοκρατών Όλαφ Σολτς. Και δεν άργησε να ρίξει τη «βόμβα».

Σε εφαρμογή το νεοοθωμανικό όνειρο του σουλτάνου Ερντογαν

Αφού θεμελίωσε το μεγαλύτερο τζαμί των Βαλκανίων στα Τίρανα, ο νεοοθωμανός σουλτάνος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «ανέβηκε» στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις παλιές οθωμανικές επαρχίες, τώρα μουσουλμανικές χώρες, των Βαλκανίων.

Από τον Καποδίστρια στον Τσίπρα: Μην τους αφήσουμε παλι να δολοφονήσουν το Έθνος.

Η συνεχιζόμενη επι 3 μήνες διαπραγμάτευση μεταξύ της κυβέρνησης και των Ευρωπαίων «εταίρων» μας και η αβεβαιότητα του για το που οδηγείται η χώρα,
Έχει δημιουργήσει εντάσεις τόσο μέσα στον κυβερνητικό συνασπισμό όσο και στην Ελληνική κοινωνία. Είναι ηλίου φαεινότερη η μέγγενη στην οποία συμπιέζεται η κυβέρνηση με σκοπό την πλήρη οικονομική εξασθένιση της και τον εξαναγκασμό στην αποδοχή επαχθέστερων μέτρων και τον πιθαναγκασμό του κυρίου Τσίπρα.

Παγκόσμια οργή! Η Τουρκία αποκαλύφθηκε ότι στηρίζει Ισλαμικό Κράτος και Αλ Κάιντα

Παγκόσμια οργή! Η Τουρκία αποκαλύφθηκε ότι στηρίζει Ισλαμικό Κράτος και Αλ Κάιντα

Το πρακτορείο Reuters  μεταδίδει παγκοσμίως ότι η Τουρκία υποστηρίζει τους τζιχαντιστές. 

Να σημειώσουμε εδώ ότι όλο αυτόν τον χρόνο έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν ότι το τουρκικό κράτος εξοπλίζει και υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος και τις άλλες τζιχαντιστικές οργανώσεις.

Ο Κεφαλογιάννης κατέρριψε την εκθεση προόδου της Τουρκίας μέσα στο ευρωκοινοβούλιο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚεφαλογιάννηςΣκληρή κριτική στην Τουρκία από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. (Video).

Άξονας Άγκυρας - Τιράνων: Οι Τσάμηδες με εντολή Ερντογάν στην κυβέρνηση Ράμα

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Με περίσσιο θράσος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του για την επίσημη ένταξη ως εταίρο στο κυβερνητικό σχηματισμό του το ανθελληνικό κόμμα των Τσάμηδων (PDIU).

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ