}

26 Μαΐου, 2015

Νέες βόμβες Κρούγκμαν: Μην γονατίσετε την Ελλάδα, γιατί εαν σηκωθεί θα τρέχετε…

Για εκλογικό σεισμό στην Ευρωζώνη κάνει λόγο ο κορυφαίος οικονομολόγος και προειδοποιεί τους θεσμούς για ενδεχόμενη επιτυχία της… δραχμής.
Το άρθρο αναφέρει τα εξής:
«Η ουσία της ελληνικής κατάστασης είναι ότι οι πραγματικές παράμετροι μίας βραχυχρόνιας συμφωνίας είναι σαφείς και αναπόφευκτες: Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει πρωτογενές έλλειμμα του προϋπολογισμού, γιατί κανείς δεν θα της δανείζει χρήματα. Και δεν μπορεί να έχει μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα, επειδή δεν είναι δυνατό να την ξεζουμίσει κανείς άλλο.

Βατερλώ των τουρκοφρόνων στην Κομοτηνή από τους Πομάκους

Μεγάλη ήττα του τουρκικού ρατσισμού στη FUEN 

Έκπληκτοι οι ευρωπαίοι σύνεδροι

Οι τρεις ήρωες Πομάκοι! 

Πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή από τις 14 έως 17 Μαΐου 2015, εν μέσω των εορτασμών της απελευθέρωσης της πόλης (14 Μαΐου 1920), η ετήσια συνέλευση της Ομοσπονδιακής Ένωσης Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (Federal Union of European Nationalities – FUEN), όπου μετέχουν περισσότερες από τριάντα μειονότητες από την Ευρώπη.

ΟΡΓΙΑ με το έλλειμα ΤΟΥ 2009 : Πώς έγινε η διόγκωση με Leopard, F-16 και μαχητικά ελικόπτερα Apache

Το πόρισμα της Επιτροπής Γεωργαντά που (έκανε φύλλο και φτερό τα αρχεία του Πενταγώνου). Ετσι έφτασε η χώρα στα Μνημόνια
Συγκλονιστικά στοιχεία, από τη μελέτη των οποίων προκύπτει κατάφωρη παραβίαση των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας στη μέθοδο με την οποία υπολογίστηκε το έλλειμμα του 2009 (μας οδήγησε στα Μνημόνια και σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας), εντοπίζονται κατά την έρευνα που πραγματοποιείται στα αρχεία του Πενταγώνου αυτή την περίοδο. Το πόρισμα της Επιτροπής Γεωργαντά, η οποία έχει εγκατασταθεί στο

Δημοψηφιζόμαστε;...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Σαράντα και ένα χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο δημοψήφισμα που έγινε στην Ελλάδα.
Το ερώτημα εκείνου του δημοψηφίσματος (όπου και για πρώτη φορά στην ζωή του ψήφισε το blog ενήλικο πιά!), ήταν: βασιλεία ή προεδρευομένη δημοκρατία. Τα αποτελέσματα γνωστά.

Ο ΤΖΑΚ ΛΙΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟΥΣ G7 Νέα παρέμβαση ΗΠΑ για την Ελλάδα - Πυρ ομαδόν κατά Β.Σόιμπλε για τη λιτότητα στην ΕΕ


Νέα αμερικανική παρέμβαση για την Ελλάδα έτσι ώστε να βρεθεί σύντομα μία λύση στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και να υπάρξει συμφωνία κοινώς αποδεκτή. Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιού, λειτουργώντας με κατευθύνσεις του Μπάρακ Ομπάμα φέρεται να έχει κάνει σαφές προς το ΔΝΤ ότι είναι αναγκαίες οι υποχωρήσεις για να αποφευχθεί μία νέα παγκόσμια κρίση, ενώ ακόμη πιο ηχηρή θα είναι η παρέμβασή του, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στους G7, με αποδέκτη τη Γερμανία.

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

"Ποιος έχει λόγο στην Ελλάδα, ποιος να έχει την ευθύνη, για να του πω να σταματήσει, να μην με πονάει εκείνη".

Δεν αντέχει σε πολιτική και κοινωνιολογική ανάλυση η κατάσταση στην Ελλάδα πια. Είναι εμφανές ότι υπάρχει εθνική παράλυση και παραλογισμός. Οι τουρίστες αυξάνονται εντυπωσιακά στο 1ο τρίμηνο του έτους, ο ήλιος λάμπει πιο δυνατά, οι αγωγοί σχεδιάζονται ο ένας πάνω στον άλλο, τα ψάρια κολυμπούν κυκλικά και την ίδια στιγμή η Ελλάδα χρεοκοπεί και πανηγυρίζει, όπως τότε που κέρδισε το Euro2004 με τον Γερμανό προπονητή, τον πυρπολητή του Διστόμου.

ΣΟΚ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ…ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!

Πάρτε μάτι τα ποσά…


Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι (μην ξεχνάμε ότι στο προχώ ελληνικό κράτος τα πόθεν έσχες που βγήκαν αφορούν εισοδήματα του 2011), για να δούμε τι συντάξεις παίρνουν η Αλέκα και η Λιάνα.
Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι τόσο η συνταξάρα της Λιάνας Κανέλλη που παίρνει 29.567 ευρώ δηλ. περίπου 2,500 το μήνα από το Ταμείο των

Οι χρήστες του διαδικτύου καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί: ιός εξαπλώνεται μέσω πορνογραφικού υλικού και «μολύνει» τον υπολογιστή με σκοπό την «αλίευση» των προσωπικών στοιχείων του χρήστη

Επείγον! Παρακαλείστε να ενημερώσετε όλους

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το νέο ιό, τύπου trojan, που έκανε την εμφάνισή του στο Facebook.
Ο ιός εξαπλώνεται μέσω πορνογραφικού υλικού και «μολύνει» τον υπολογιστή με σκοπό την «αλίευση» των προσωπικών στοιχείων του χρήστη.

Σχέδιο κατάργησης δεκάδων κέντρων εκπαίδευσης στις Ένοπλες Δυνάμεις εξετάζει η κυβέρνηση


Σε εξέλιξη βρίσκεται μελέτη για την αναδιάρθρωση όλης της δομής των Ενόπλων δυνάμεων, δήλωσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Τόσκας, σημειώνοντας ότι στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται παράλληλα «η μετεξέλιξη ορισμένων στρατοπέδων εκπαίδευσης, για τα οποία υπάρχουν πολλά ερωτηματικά ως προς την αναγκαιότητα τους».

Παράταση της ρύθμισης για τις 100 δόσεις


Την παράταση κατά ένα μήνα της ρύθμισης των 100 δόσεων που λήγει αύριο, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.                             Η απόφαση ελήφθη από το υπουργείο Οικονομικών λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της σημαντικής αύξησης της συμμετοχής των οφειλετών στη ρύθμιση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πατρίδα δεν είναι το κράτος!

Η εθνική επιβίωση είναι υπεράνω ιδεολογιών, ταξικών διαφορών, προσωπικών αδικιών και συμφερόντων

Το κράτος πιθανόν να είναι δίκαιο ή άδικο, ικανό ή ανίκανο, αφερέγγυο, αυταρχικό και σπανίως στοργικό να δέρνει τους συνταξιούχους,    να μη σέβεται ζώντες και τεθνεώτες, να μεροληπτεί, να ψεύδεται, να εξαπατά, να χρηματίζεται, να τρομοκρατεί. Η πατρίδα είναι κάτι ακλόνητο, βαθύ και καθοριστικό για τον άνθρωπο.

Τα μυστικά του Μνημονίου βρίσκονται στα e-mail του Παπανδρέου

 Η Εξεταστική Επιτροπή δεν πρέπει να γελοιοποιηθεί…

Η Χίλαρι και οι... μπανανίες

Η αποκάλυψη της αλήθειας είναι μεγάλη υπόθεση 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ