}

27 Μαΐου, 2015

Προς κυβέρνηση κ. Τσίπρα: Παίξτε μπάλα επιτέλους…

Γράφει ο Δημήτριος Κ. Φίλιππας 
κατά κόσμον Διογένης ο Κυνικός 

Το σημερινό μας άρθρο έχει πολλούς αποδέκτες… Θα αρχίσουμε με τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας! Παίδες τα μάθατε τα νέα; Το FBI κατάργησε το αυτοδιοίκητο της FIFA!!!! Τι έχετε να πείτε για αυτό; Ναι, ναι έχετε δίκαιο… Α, το ομολογούμε! Πράγματι αυτά γίνονται μόνο σε σοβαρά κράτη. Όχι στα κράτη εκείνα που οι διεφθαρμένοι φθάνουν στο σημείο να την διοικούν!!! Σήμερα στην Ελλάδα περνάμε ότι πέρασαν οι Ιταλοί με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες… Τότε που τα στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης κατόρθωσαν να είναι ακόμη και ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί και είχαν δικτυωθεί σχεδόν παντού!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ "ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ"

Όλες οι λεπτομέρειες του κειμένoυ που διέρρευσε το Μαξίμου 


Διατηρεί όλες τις "κόκκινες γραμμές" της χώρας η κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση βάσει των όσων διέρρευσε το Μαξίμου: Δεν υπάρχει σενάριο για μέτρα ύψους 1,8 δισ. ευρώ - Δεν θα μειωθούν μισθοί και συντάξεις - Κάνουν λόγο για μεταρρύθμιση του ΦΠΑ - «Μαχαίρι» στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις - Περαιτέρω ενοποίηση ασφαλιστικών ταμείων

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΤΟ ΚΥΣΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΚΗ

Εικόνα: Αλέξανδρος ΤάρκαςΟι μαρτυρίες επιφανών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη δευτεροβάθμια δίκη Τσοχατζόπουλου δεν φώτισαν τις διαδρομές της μίζας ούτε του καταδικασθέντος πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας ούτε άλλων πολιτικών και στρατιωτικών αξιωματούχων.
Οι Κων. Σημίτης, Ευ. Βενιζέλος, Γ. Παπαντωνίου και Βάσω Παπανδρέου κατέθεσαν τον λογικότατο ισχυρισμό ότι δεν μπορούσαν να γνωρίζουν τις μυστικές συναλλαγές του «συντρόφου» τους παγκοσμίως, αλλά πρόσθεσαν (άλλος ευθέως και άλλος εμμέσως) τον πολιτικό παραλογισμό ότι οι εισηγήσεις έρχονταν «έτοιμες» στο ΚΥΣΕΑ και τα μέλη του δεν είχαν τη δυνατότητα να ελέγξουν τι και πώς αγοραζόταν.

Μαχητικά Mirage 2000-5 Mk2 της ΠΑ κατεβαίνουν στην Αίγυπτο

ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΠΑΙΡΝΕΙ "ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ"

Η στρατηγική συνεργασία Ελλάδας- Αιγύπτου (κρίσιμη για τα ελληνικά, αλλά και τα αμερικανικά συμφέροντα στην Ανατολική Μεσόγειο) εισέρχεται σε εντελώς νέα φάση με την κάθοδο ελληνικών μαχητικών Mirage 2000-5 Mk2 στην χώρα των Φαραώ από την Παρασκευή 29 Μαΐου έως και την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, για νσ αυμμετάσχουν σε άσκηση της αιγυπτιακής Αεροπορίας με την επωνυμία "Houras 2015".

Όλα με δόσεις! Προλάβετε!..


 Οι 700.000 αιτήσεις για ρύθμιση χρεών προς το δημόσιο που υποβλήθηκαν μέσα σε 38 μόλις μέρες,
    ..και όσες ακόμη πολλές χιλιάδες θα υποβληθούν, αφού η παράταση της ρύθμισης κατά ένα μήνα είναι σίγουρο πως θα επιφέρει κι άλλες αιτήσεις, ένα πράγμα μόνον σημαίνει  Πως οι έλληνες δεν είναι ούτε οι μπαταχτσήδες ούτε οι φοροαποφεύγοντες όπως οι τοκογλύφοι -δανειστές επιθυμούν να μας εμφανίσουν, για να δικαιολογήσουν έτσι την κακουργηματική τους συμπεριφορά απέναντι στην χώρα.

Μία μεγάλη αλήθεια για τους παράνομους μετανάστες

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Έπρεπε να έρθει ένας γνήσιος Αφρικανός για μας διαφωτίσει τους κουτόφραγκους και τους «προοδευτικούς» Έλληνες για την αλήθεια σχετικά με τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, κυρίως Αφρικανούς και όχι μόνο, που τον τελευταίο καιρό σαν τσουνάμι πλημυρίζουν την χώρα μας και την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Ευρωπαϊκό μίσος κατά Γερμανίας ως και στη... Eurovision!

Το γεγονός ότι μόνο τρεις χώρες έδωσαν βαθμούς στην Ελλάδα οφείλεται και στη γερμανική προπαγάνδα εναντίον της χώρας μας λόγω μνημονίου
Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 

Τέτοιο χουνέρι δεν το περίμενε με τίποτα το Βερολίνο! Πού να το φανταστούν ο Σόιμπλε και η Μέρκελ ότι οι Ευρωπαίοι υποτελείς τους αισθάνονται τόσο αντιγερμανικό μίσος που χρησιμοποίησαν ακόμη και τον από πολιτική σκοπιά εντελώς γελοίο θεσμό του... διαγωνισμού τραγουδιών της Eurovision (!) προκειμένου να «εξευτελίσουν» τη Γερμανία:

Η συζυγος αγνοούμενου επιβάτη της ΑΝΕΚ, μητέρα τριων μωρων, συγκλονίζει με την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια της,

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ. ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΘΕΛΩ!
Γυναίκα οδηγού απο αυτους που κάηκαν στο φέρετρο της ΑΝΕΚ και τωρα ζητούν να πληρώσει και φόρο 400 ευρώ για τον έρανο που έκαναν οι συνάδελφοι της. Και όμως η γυναίκα δεν ζήτησε ουτε ελεημοσύνη, ουτε φτηνό ρεύμα, ούτε δώρα.

Τα λαμογια της FIFA να εκδοθούν άμεσα στην Αμερική απαιτεί το FBI που συντόνισε τις συλλήψεις στην Ελβετία!

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΥΓΙΝΟ!Ισχυρό πλήγμα δέχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (27/5) η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, καθώς άνδρες του FBI προχώρησαν σε συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών κατηγορούμενα για διαφθορά!

Το κύκλωμα επίορκων στην ΕΛ.ΑΣ. τοποθετούσε αξιωματικούς όπου ήθελε

Οι καταπληκτικοί διάλογοι για τον υπουργό 
Συνάντηση με Τσίπρα ζήτησε ο διοικητής της ΕΥΠ 
- Ο υπουργός (σ.σ. Γιάννης Πανούσης) θα φύγει σε ένα τετράμηνο. Τις τοποθετήσεις των αξιωματικών θα τις τακτοποιήσει ο «ψηλός» (σ.σ. ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.). Θα τελειώσει το θέμα ο «ψηλός» και εσωκομματικά .
- Πρέπει να γίνει διευθυντής στο Αλλοδαπών ο Γρ…
- Έτσι θα γίνουν τα πράγματα...



Προσοχή! Απατεώνες υπόσχονται δωρεάν διακοπές και σας χρεώνουν με υπέρογκα ποσά

Την προσοχή των πολιτών εφιστά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφορικά με κλήσεις προς αριθμούς υψηλής χρέωσης, τις οποίες καλούνται να πραγματοποιήσουν προκειμένου να διεκδικήσουν βραβεία και δώρα διαγωνισμών.
Ειδικότερα, τις τελευταίες ημέρες καταγράφηκαν αρκετές καταγγελίες πολιτών, οι οποίοι δέχθηκαν τηλεφωνικές κλήσεις, με απόκρυψη των στοιχείων του καλούντος, κατά τις οποίες τους ανακοινώθηκε ότι έχουν κερδίσει πολυήμερες δωρεάν διακοπές,

Τελευταία ζαριά


Το Βερολίνο θέλει πρώτα πιστωτικό γεγονός και μετά «take it or leave it» 


Γράφει ο Γιώργος Χαρβαλιάς

Μέσα στα επόμενα 24ωρα τελειώνουν και τα τελευταία ψέματα της διαπραγμάτευσης μεταξύ των δανειστών και της κυβέρνησης Τσίπρα. Το τετράμηνο σίριαλ ενός ιδιότυπου κλεφτοπόλεμου έφτασε στο τέλος του. Ακριβώς επειδή εξαντλήθηκαν και τα τελευταία πυρομαχικά στα ελληνικά... λιανοντούφεκα. Η χώρα απλούστατα δεν έχει λεφτά, για να καλύψει τις εξωτερικές υποχρεώσεις της. Ο κρατικός κορβανάς στέρεψε και η επιδρομή στους «κουμπαράδες» άλλων δημόσιων φορέων πάει για μισθούς και συντάξεις.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑ Δ.Ν.Τ ΕΠΟΧΗ !

imageΗ Γουατεμάλα, στην Κεντρική Αμερική, έχει πληθυσμό και έκταση περίπου όση η Ελλάδα. Μακροοικονομικά, είναι η χώρα των χιλίων θαυμάτων!

Εμφανίζεται ως μια από τις πιο σταθερές και αναπτυσσόμενες οικονομίες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Ο πληθωρισμός της είναι ελάχιστος, η νομισματική της ισοτιμία συνεχώς σταθερή, η ανεργία βρίσκεται κάτω απ’ το 3% και οι εξαγωγές της ανθίζουν.

«Η Γουατεμάλα έχει κάνει ρεκόρ. Παρουσιάζει ένα ιστορικό συμμόρφωσης και εκπλήρωσης υποχρεώσεων ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Έχει επιδείξει αξιέπαινη φορολογική πολιτική και έχει επιτύχει σε όλα τα επίπεδα με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο!».

Βόμβα από το Reuters : Η Αμερική θα απαιτήσει λυση για την Ελλάδα στους G7 υπό τον φόβο των… τζιχαντιστών!

Οι ΗΠΑ είναι πολύ πιθανό να πιέσουν την Ευρώπη στη Σύνοδο των υπουργών οικονομικών της G7, ώστε να επιτευχθεί για την Ελλάδα μία συμφωνία στη βάση “λεφτά για μεταρρυθμίσεις”, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Reuters αξιωματούχος που βρίσκεται κοντά στις συζητήσεις.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ μας απειλεί με "θερμό αεροπορικό επεισόδιο στο Αιγαίο"!

Του Λ. Λιγουριώτη 

Απειλητικό υπαινιγμό κατά της Ελλάδας έκανε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών κ. Τσαβούσογλου, δημιουργώντας κλίμα για θερμό αεροπορικό επεισόδιο κατά την διαδικασία αναχαίτισης/αναγνώρισης των τουρκικών F-16 που κανουν παραβάσεις και παραβιάσεις του Ελληνικού Εναέριου Χώρου (ΕΑΧ) στο Αιγαίο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ