}

30 Μαΐου, 2015

ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ…ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΦΟΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ…ΑΛΛΟΙ 200.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 1.400.000
ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ TOUR OPERATORS ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΡΗΤΡΑ «ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ»

Τύχη Τσαουσέσκου θα έχουν οι δοτοί!

Εικόνα: Μανώλης Κοττάκης
Ανεξαρτήτως εξελίξεων, λαϊκός παράγων και αστικός χώρος πρέπει να γεφυρώσουν τις διαφορές τους
To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος προσφέρεται για περισυλλογή. Για ακόμη μια φορά μέσα σε αυτήν την ταραγμένη πενταετία βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Κανείς δεν ξέρει τι έρχεται. Ενα μεγάλο και ισχυρό τμήμα της κοινής γνώμης έχει συσπειρωθεί γύρω από τον Τσίπρα πιστεύοντας πως, ό,τι και αν συμβεί, δεν έχει να χάσει τίποτε, αφού ήδη τα έχει χάσει όλα. Ενα άλλο τμήμα της κοινής γνώμης, εξίσου ισχυρό, φοβάται ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας και προσπαθεί να ετοιμάσει τις άμυνές του εν όψει των επερχομένων.

Το βρώμικο σχέδιο του UCC σε Ηπειρο και Μακεδονία



Οι κινήσεις του αποκαλούμενου Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς, που συνδέεται ακόμα με εγκληματικές οργανώσεις, εντάσσονται (σύμφωνα με τις ελληνικές αρμόδιες υπηρεσίες) στο πλαίσιο των βλέψεων των Τιράνων για τη «Μεγάλη Αλβανία»

ΣοσιαλΜήδεια!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Αυτό που συμβαίνει και μπορεί να δει κανείς κάποιος ξεκάθαρα στα social media (κυρίως στα facebook και tweeter), είναι ένας  καθρέφτης της κοινωνίας,   γιατί φτάσαμε ως εδώ και γιατί δυσκολευόμαστε να πάμε παραπέρα! 

"Εμφύλιος" απόστρατων αεροπόρων για την αλλαγή λειτουργίας της ΕΑΑΑ

Εντονότατες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πληροφορία για τροποποίηση κοινής υπουργικής απόφασης για την οργάνωση και λειτουργία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Αιγύπτου -Τουρκίας για την Κύπρο

Ο Σίσι υπεράσπισε την Κύπρο μέσα στην Ισλαμική συνδιάσκεψη και γονάτισε την Τουρκία!
ΚΑΒΓΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ!
Η μεγαλη δικαίωση Παυλόπουλου – Τσίπρα – Καμμένου που έκαναν άμεσα το μεγάλο άνοιγμα στην Αίγυπτο του Σίσι.

Ο εκβιαστής και συκοφάντης Αναστασιάδης κατηγορεί τον Καμμένο επειδή πλήρωσε το ταξίδι από την τσέπη του!

Προσπαθούσε ο άθλιος υπηρέτης βρώμικων συμφερόντων να βρει κάτι για τον Καμμένον που χάλασε την δουλειά των οπλάδων και έστειλε τους φακέλους στην δικαιοσύνη. Έβαλε λυτούς και δεμένους, διεφθαρμένα σταγονίδια που έχουν παραμείνει σε θέσεις εξουσίας για να βρει «πως μπορεί να στοίχισε τόσο φτηνά το ταξίδι». Παρέα βεβαίως με το άλλο μεγαλολαμόγιο, που έβγαλε τα εκατομμύρια του στο εξωτερικό ενώ εδώ πούλαγε μνημόνιο.

Εντέλει ο άθλιος «ανακάλυψε» ότι ο Καμμένος είχε πληρώσει όλα τα έξτρα από την τσέπη του!


Τι σημασία έχει όμως; Εξαπολύουν ένα εμετικό πρωτοσέλιδο για «χίλια ευρώ φιλέτα» και στο τέλος γράφουμε με μικρά… γράμματα ότι «τα πλήρωσε με την προσωπική του κάρτα».

Κατηγορώ ΔΝΤ προς ΕΕ στους κανόνες για έλλειμμα-χρέος

ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΑκόμα και στην περίοδο της πιο σκληρής διαπραγμάτευσης με την Ελλάδα, με το ΔΝΤ να παίρνει το ρόλο του πιο σκληρού «παίκτη», ο διεθνής οργανισμός χαρακτηρίζει τις απαιτήσεις για τα δημοσιονομικά μεγέθη της Ε.Ε. υπερβολικές!
Το σύστημα της Ε.Ε. για τον έλεγχο της δημοσιονομικής κατάστασης των μελών της έχει γίνει υπερβολικά περίπλοκο και οι στόχοι για το χρέος υπερβολικά αυστηροί για να αντιμετωπίσουν την οικονομική πραγματικότητα, ανακοίνωσε το ΔΝΤ την Παρασκευή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Η σημερινή κατάντια ενός πάλαι ποτέ διαλάμψαντος δημοσιογραφικού αστέρα

Γράφει η Olympia
Διόλου παράξενο ότι όπου γράφει και όπου βγαίνεις την τηλεόραση, κυκλοφορία και θεαματικότητα καταρρέουν. Όταν ένας δημοσιογράφος αφήνει την εμπάθεια να κατευθύνει τη «λογική» του αυτά παθαίνει. Μιλάμε για τον Γιάννη Πρετεντέρη, «δεξιό ψάλτη» του Σημιτιστάν ακόμη και σήμερα και, φυσικά, καθ’ υποτροπήν πολέμιο του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου.

Αυτή είναι η περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων που μπορεί να "φέρνει" 1,5 δις το χρόνο


Image


Περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Αξία; Όχι απλά ανεκτίμητη ,αλλά κάτι παραπάνω. Σύμφωνα με όσα έχει πει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μ΄ έναν πρώτο υπολογισμό που έχει κάνει το Ταμείο Εθνικής Άμυνας σε χρήμα η “στρατιωτική” περιουσία ξεπερνά τα 32 δις ευρώ! Τι “παράγει” αυτή η η τεράστια περιουσία ετησίως; Το αστείο για το μέγεθός της ποσό του 1.100.000 ευρώ!

Θα πληρώσουμε χιλιάδες ευρώ φόρο, επειδή ζούμε στην Ελλάδα!

Εφορία: Σοκ σε χιλιάδες φορολογούμενους 
Γιατί θα πληρώσουν υπέρογκα ποσά 

Παγίδα υπερφορολόγησης κρύβουν οι φετινές δηλώσεις για χιλιάδες φορολογούμενους. Οι διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ΚΦΕ) για τα τεκμήρια διαβίωσης θα οδηγήσουν ακόμη και εκείνους που δηλώνουν πολύ μικρά ποσά εισοδημάτων προερχόμενα μόνο από τόκους μικροκαταθέσεων ή και από μισθώματα να πληρώσουν τεράστια ποσά.

Δήλωση συμπαράστασης στην Ελλάδα από 183 ευρωβουλευτές και βουλευτές 13 κρατών

"ΚΥΜΑ" ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Συμπαράσταση και στήριξη προς τη Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση, "για τη δικαίωση του αγώνα που δίνουν εναντίον του "μονόδρομου" της λιτότητας στην Ευρώπη", εκφράζουν, με κοινή δήλωσή τους, 183 ευρωβουλευτές και βουλευτές 13 ευρωπαϊκών κρατών.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ