}

13 Ιουνίου, 2015

Α.Τσίπρας: "Αν χρειαστεί θα πούμε το μεγάλο όχι - Δεν δεχόμαστε συμφωνία υποταγής"

"ΞΕΧΑΣΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"

Αποφασισμένος να πει το μεγάλο "όχι" είναι ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας σε περίπτωση που οι δανειστές συνεχίσουν να ζητούν μια συμφωνία υποταγής και υποτέλειας, και δεν προχωρήσουν σε βιώσιμους συμβιβασμούς.
Συν τοις άλλοις έβαλε τέλος στα σενάρια για εκλογές και δημοψήφισμα στη χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Γερμανός ΥΠΕΞ: "Μην αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις - Θα χαθούμε" - Bundesbank: "Απρόβλεπτες οι συνέπειες ενός Grexit"

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ: "ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΥΛΛΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΥΒΔΗΣ - ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ"

Αποτέλεσμα εικόνας για SKILA KAI XARIVDIΟ Γερμανός ΥΠΕΞ Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγιερ, τόνισε σε συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στο Βερολίνο ότι «θα πρέπει να κάνουμε ότι περνά από τα χέρι μας για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ. Μην υποτιμάτε τις επιπτώσεις για την Ευρώπη αν δεν επιτύχουμε. Για το λόγο αυτό ελπίζω να μην αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις», κατάληξε ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας.

Ανάγκη αναβάθμισης του ρόλου της ΕΛΑΣ στη φύλαξη συνόρων

Σε πρόσφατη δήλωση του μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του στην Ήπειρο και την Δυτική Μακεδονία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε σε ένα κρίσιμο ζήτημα που επί πολλά χρόνια παραμένει ανεπίλυτο, ενώ ταυτόχρονα διεξάγεται αέναη συζήτηση επ’ αυτού.

Μέρκελ: «Δεν θα αφήσω την Αθήνα να γίνει Πρίστινα»


Σε μια άκρως περίεργη δήλωση που δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στα πραγματικά δεδομένα της περιοχής προχώρησε η Καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός της.

Η Μέρκελ μιλώντας για την περίπτωση του ελληνικού προβλήματος και απευθυνόμενη στους 311 βουλευτές του κόμματός της δήλωσε πως «δε θα αφήσω την Αθήνα να γίνει Πρίστινα».

«ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ» ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΣΙΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

agiaΜετά την θρησκευτική «καταιγίδα» που ενέσκηψε στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια με στόχο την μετατροπή των ελληνορθόδοξων ναών που ήταν αφιερωμένοι στην Αγία Σοφία, όπως της Νίκαιας, της Τραπεζούντας και της Αδριανούπολης σε τζαμιά, ενώ συνεχίζεται η εκστρατεία μετατροπής της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης σε τζαμί, μια άλλη ιστορική Αγία Σοφία, αυτή της Μερσίνας, ξαναγίνεται χριστιανικός ναός έτοιμος να δεχτεί τους πιστούς μετά από πολλά χρόνια πλήρης εγκατάλειψης.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ για το PSI

Δεδικασμένο για 15.000 Ελληνες θύματα του Βενιζέλου. Μπορούν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από το κράτος
Tο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εκτόξευσε χθες «πύραυλο» για το περιβόητο PSI. Η απόφαση δικαιώνει Γερμανούς πολίτες που κατείχαν ελληνικά ομόλογα, αρνήθηκαν να αποδεχθούν τη ζημιογόνα για αυτούς ανταλλαγή τίτλων το 2012 (το «κούρεμα σοκ») και πλέον μπορούν να ζητήσουν αποζημίωση από το ελληνικό Δημόσιο.

Μία πολύ παράξενη ιστορία της ΕΥΠ στην Φλώρινα

Όταν τα λάθη επαναλαμβάνονται, τότε δεν είναι λάθη. Και όταν αυτά τα λάθη γίνονται στην ΕΥΠ και σε ευαίσθητες εθνικά περιοχές, τότε υπάρχουν πολλοί λόγοι να διερευνηθούν τα πιθανά αίτια και οι πιθανές σχέσεις εμπλεκομένων προσώπων με πρόσωπα ή ομάδες που λειτουργούν κατά των ελληνικών εθνικών συμφερόντων.

ΕΕΔ: Ταγμένες να φυλάνε Θερμοπύλες [βίντεο]


Ένα εκπληκτικό βίντεο αφιέρωμα από τοις δραστηριότητες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για το 2015.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ