}

20 Ιουνίου, 2015

Ιδού γιατί όσοι απειλούν με χρεοκοπία την Ελλάδα απλά λένε ... μπαρούφες: Κανείς διεθνής νόμος δεν προβλέπει κάτι τέτοιο

S&P, MΟΟDY'S ΚΑΙ FITCH ΤΟ "ΦΩΝΑΖΟΥΝ": "ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛαγκάρντΣτον απόηχο των απειλών, όπως αυτή του ανεκδιήγητου Πολωνού προέδρου της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ που απειλούσε την Ελλάδα ότι "'Η   θα συμφωνήσει με τις απαιτήσεις των δανειστών μέχρι την Δευτέρα ή θα χρεοκοπήσει", η απάντηση   που δίνουν οι ξένοι οίκοι αξιολόγησης είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να πτωχεύσει την Ελλάδα, από τους νυν δανειστές.

Ο μυστικός φόβος της Ευρώπης για την Ελλάδα

Υπάρχει ένας μυστικός φόβος που διακατέχει τους δυνατούς της Ευρώπης. Έχει αφεντικά της πολιτικής που ξαγρυπνούν στις Βρυξέλες. Έχει τραπεζίτες στο Βερολίνο που στριφογυρίζουν εμπύρετοι στα μεταξωτά τους σεντόνια. Έχει ευρωκράτες που παραμιλάνε μέσα στο κόκκινο κρασί τους. Ποιος είναι ο... φόβος;... 

Ιδού η νέα δεξιά!

 Στα δύσκολα ο 

άνθρωπος παίρνει 

δύναμη από τους 

οικείους του. Ο 

Αντώνης Σαμαράς 

συναντήθηκε με τον 

Κώστα Σημίτη

Εισαγγελέας: Ενοχοι (!) και οι τρεις για τις μίζες



Το δρόμο για τη φυλακή έδειξε (χθες)η Ελ. Καρκαμπούνα σε Σμπώκο, Κάντα, Λεονταρίτη για τα εξοπλιστικά
Την πεποίθηση ότι ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Αμυνας Αντώνης Κάντας διαθέτει «κρυμμένα» χρήματα από μίζες, που έχει λάβει από την αμαρτωλή Siemens, εξέφρασε η εισαγγελέας Ελένη Καρκαμπούνα στην αγόρευσή της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου

Τo IfΟ "βλέπει" σκηνές Αποκάλυψης στην ευρωζώνη αν δεν πληρώσει η Ελλάδα - Die Welt: "Ο φόβος διαβρώνει πλέον τη γερμανική ψυχή"

DEUTSCHE BANK: "ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤ ΚΑΙ ΔΝΤ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ"

Oλοκληρωτική καταστροφή της ευρωζώνης θα φέρει μία στάση πληρωμών της Ελλάδας, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών (IfO) του Μονάχου, επίσημο συμβουλευτικό όργανο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, υπολογίζοντας ζημίες που θα κόστιζαν άμεσα 305 δισ. ευρώ χωρίς να υπολογίζονται όμως οι έμμεσες συνέπειες των παραγώγων (derivatives)

«Οι Έλληνες καλύτεροι πολεμιστές». Αμερικανοί βετεράνοι μιλούν (βίντεο)


Οι Αμερικανοί θυμούνται τα τραγούδια και …την φασαρία που έκαναν οι Έλληνες ξεχωρίζοντας απ΄ όλους, αλλά και τις απίστευτες ικανότητές τους στην μάχη. Ήταν η καλύτεροι μαχητές σε μάχες με ξιφολόγχη, σώμα με σώμα, λένε. Κι ένας απ΄ αυτούς θυμάται με δέος ότι «οι Έλληνες όταν σκότωναν κάποιον με ξιφολόγχη, σκούπιζαν το αίμα, γιατί θεωρούσαν θέμα τιμής να μην σκοτώσουν τον επόμενο με «λερωμένη» με αίμα άλλου»!

Η ευρωμαφία στο απόσπασμα: Η απάντηση στους Ευρωζήτουλες


Αποτέλεσμα εικόνας για Η ευρωμαφία στο απόσπασμα

Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Το βασικό ψεγάδι του είναι η διάπραξή του. Ο εντοπισμός των ενόχων ξεκινά από τη στιγμή που οι κακές προθέσεις γίνουν πράξεις. Μπορεί η αλήθεια να φανεί άμεσα, μπορεί και να αργήσει. Ομως, κάποια στιγμή, αναπόφευκτα, θα κάνει αισθητή την παρουσία της. Αυτά έρχονται στον νου με τις αποκαλύψεις που λαμβάνουν χώρα στην Ιρλανδία και αφορούν τη συνωμοσία για την υπαγωγή της χώρας στη μέγκενη του δικού της μνημονίου.

Η «δημοκρατία» έγραψε σχετικά: «Οι καταγγελίες του Κέβιν Κάρντιφ ενώπιον της επιτροπής του ιρλανδικού Κοινοβουλίου, το οποίο ερευνά την τραπεζική κρίση στη χώρα, που ανάγκασε τελικά τους Κέλτες να συνάψουν συμφωνία δανεισμού 64 δισ. ευρώ με την τρόικα, σοκάρουν!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ελλάδα το πρώτο μη ιδρυτικό-μέλος των BRICS - Οριστικά στα 3 δισ. ευρώ η προκαταβολή για τον Greek Stream! (UPD)

ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ Α.ΤΣΙΠΡΑΣ-Β.ΠΟΥΤΙΝ -ΤΡΕΧΕΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

 Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται από την Αγία Πετρούπολη και αλλάζουν όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα στην παγκόσμια ισορροπία ισχύος! Η ελλάδα θα είναι το πρώτο μη ιδρυτικό μέλος των BRICS!
Στο θέμα της ένταξης της Ελλάδας στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS επανήλθε ο υπουργός Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

Χάρρυ Κλυνν: Εμπρός λοιπόν, ας χρεοκοπήσουμε


Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές.

Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών. 

Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς θα πάψει να έρχεται στην Ελλάδα; 

Σεισμός: Το πρωτοσέλιδο του Spiegel για την τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης



Tις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης για το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας παρουσιάζει το κεντρικό άρθρο του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.
Το άρθρο κάνει λόγο για την "τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης" με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να σχεδιάζει ριζικές αλλαγές για τον τρόπο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ