}

22 Ιουνίου, 2015

ΠΟΕΣ προς Υπουργό Έθνικης Άμυνας: "Θίγονται θεμελιωμένα δικαιώματα; Θα εγκλωβιστούμε;"


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο

Αξιότιμε κε Υπουργέ.

Την 22-6-2015 σε συνέντευξή σας στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Κοινωνία Ώρα MEGA», μεταξύ των άλλων, και μετά από ερωτήματα των δημοσιογράφων, δηλώσατε ότι: «… Γίνονται αλλαγές ήδη σε σχέση με τη συνταξιοδότηση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν θα φεύγει κανείς πριν από τα 58. Δεν μπορεί να έχουμε αποστράτους των 40 - 45 χρονών οι οποίοι να μην έχουν και τι να κάνουν οι άνθρωποι …».

Σταθάκης: Η Ελλάδα σώθηκε

Σταθάκης: Η Ελλάδα σώθηκε

«Η Ελλάδα σώθηκε», δήλωσε στο BBC λίγη ώρα μετά το τέλος του Eurogroup, ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης.

Η κορύφωση της Ελληνικής προδοσίας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Ενώ η χώρα περνά μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της καθώς απειλείται με χάος όπως το τονίζουν οι διάφοροι εταίροι που στην πραγματικότητα τρέμουν μήπως πραγματικά υπάρξει αυτό το χάος γιατί θα είναι σαν τον κολλητικό υιό της γρίπης, οι εγχώριοι εφιάλτες τρίβουν τα χέρια τους και καταστρώνουν συνεχώς σχέδια υπονόμευσης κάθε προσπάθειας να βγούμε από αυτή την κατάσταση, για να διασωθούν οι ίδιοι και να σώσουν τα ανθελληνικά του εγκλήματα.

"Κάθετη" διάψευση από ΓΕΕΘΑ για δημοσιεύματα περί περικοπής οδοιπορικών των μονίμων στελεχών


Πολλά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδος δείχνουν να ενεδιαφέρονται για να προκαλέσουν αναταραχή στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά στο χώρο του μόνιμου προσωπικού. Και το ΓΕΕΘΑ σπεύδει για άλλη μια φορά να διαψεύσει απίθανα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία κόβονται τα οδοιπορικά στις ΕΔ των μονίμων στελεχών.

Δεν αντέχει ο Αμυντικός Σχεδιασμός νέα μείωση

ELLHNIKOS-STRATOS
Γράφει ο Γιάννης Νικήτας
Το τελευταίο χρονικό διάστημα προέκυψε μια νέα δημόσια κουβέντα σχετικά με τις δήθεν υψηλές αμυντικές δαπάνες. Φυσικά όσοι υποστηρίζουν πως οι δαπάνες για εξοπλιστικά είναι υψηλές ζουν εκτός πραγματικότητας. Ο υφυπουργός σε πρόσφατη συνέντευξη του ήταν αρκετά κατατοπιστικός σχετικά με τα μεγέθη:

Οι κόκκινες γραμμές καταρρέουν και ο Καμμένος ψάχνει ψήφους

Διαλύεται η άμυνα της χώρας και ο Καμμένος ασχολείται με την… φορολογία! 

Πόσο καμένος είναι ο Καμμένος τελικά; 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ  

Το ότι έχει υπάρξει πλήρης πανωλεθρία της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου επί των διαπραγματεύσεων που γίνονται στην Βρυξέλλες, είναι πλέον κάτι περισσότερο από γνωστό, παρά τις τεράστιες προσπάθειες κυβερνητικών στελεχών να πείσουν για το αντίθετο.

Το χωριό κάηκε και η πουτάνα χάρηκε

Είπε η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει... 

Του Γιάννη Λαζάρου 

Πρέπει να έχουν "τραβήξει" πολλά τα θηλυκά στην οικογένειά σου μέσα στις ιστορικές παλινωδίες της χώρας, πρέπει να γνωρίζεις από μέσα ότι στα δύσκολα δίνεις κώλο για να πάρεις μία οκά λάδι το '40, αγγλικά τσιγάρα για τον κερατά-νταβατζή σύζυγο το '46, επιχορήγηση για επιχείρηση της οικογενείας το '67 για να δηλώνεις δημοσίως ότι αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, οι Ελληνίδες θα γίνουν πουτάνες. Πρέπει τα παραμυθάκια, που σου έλεγε η γιαγιά σου για να σε πάρει ο ύπνος, να είχαν πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες σεξουαλικού περιεχομένου για το τι αναγκάστηκε να κάνει επί της Α΄ Ναζιστικής Κατοχής για να ζήσει την οικογένειά της. 

Αντί Σιγής!! (Διαβάστε για να καταλάβετε) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ!!

GREXIT 
  Kαθηγητής Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ
Χρίστος Παπαδημητρίου HeadshotΟ Πωλ Κρούγκμαν σιγεί. Ο κορυφαίος του χορού τής παρούσας Ελληνικής τραγωδίας δηλώνει ότι τα πάντα έχουν πια λεχθεί, και είναι ώρα για περισυλλογή. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, αντίθετα, είναι λαλίστατος. Προσπάθησε να εντυπωσιάσει, ο δυστυχής, παρομοιάζοντας την δραχμή με την Μικρασιατική Καταστροφή. Και, ως συνήθως, έχει μόνο 90% άδικο.

Ρ.Κορρέα: "Έτσι οι 'ακρίδες' του ΔΝΤ λεηλατούν τα Έθνη - Αυτά που έκαναν στην Ελλάδα τα είχαν κάνει και σε εμάς"

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ
ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ, ΕΝΟΧΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!



Χαρακτηριστικά ακρίδων έδωσε ο πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορρέα σε συνέντευξή του η οποία να σημειώσουμε δεν έλαβε την πρέπουσα προσοχή από τα περισσότερα ΜΜΕ. 


Μάλιστα δεν άφησε ασχολίαστη την δράση του ΔΝΤ και στην Ελλάδα έχοντας το πραδειγμα της δικής του χώρας, μιας χώρας που πλέον τρέχει με 4,3% ανάπτυξη όταν ξεμπέρδεψε με τα χρέη που του φόρτωσε το διεθνές κεφάλαιο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Μπατίστα (ΔΝΤ) έκανε συνειδητά την παρέμβαση – βόμβα για να αφοπλίσει Λαγκάρντ και Σόιμπλε.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ – ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Ολυμπία, η παρέμβαση – κόλαφος του εκτελεστικού διευθυντή του ΔΝΤ, Paulo Nogueira Batista, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύνοδο έγινε απολύτως συνειδητά προκειμενου να δώσει διαπραγματευτικό όπλο στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στις δυνάμεις της Ευρώπης που πραγματικά θέλουν μια λύση στις αρχές του Ευρωπαϊκού δικαίου.

Το μόνο ρεαλιστικό ισοδύναμο

Γράφει ο Χρήστος Γιανναράς 

Ε​​ρωτήματα που γεννάει, μέσα από την αγωνία, η σύνεση:

Αποκλείεται να αγνοούν οι δανειστές της Ελλάδας, πως αν η χώρα δεν αρχίσει να παράγει, αν συνεχίσει μόνο να δανείζεται και να καταναλώνει όλο και πιο στενεμένα, δεν θα πάρουν ποτέ πίσω ούτε όλα ούτε μέρος των χρημάτων τους.

Ζητάει απλώς λιγάκι ουρανό

Ο Αλέξης Τσίπρας, οι δανειστές, η συμφωνία και μια απλή άσκηση λογικής


Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης 

Σας καλώ σήμερα να λύσουμε μια απλή άσκηση λογικής. Ας υποθέσουμε ότι είστε ο δανειστής της Ελλάδας και όπου «δανειστής» τοποθετήστε καγκελάριους και πρωθυπουργούς χωρών-μελών της Ευρωπαικής Ενωσης, που αντιμετωπίζουν δυσκολία να επιχειρηματολογήσουν υπέρ μιας νέας δανειακής σύμβασης για την πατρίδα μας εξαιτίας του ανθελληνισμού που επικρατεί στις κοινές γνώμες τους.

«Μάχη μέχρις εσχάτων»: Ο Α.Τσίπρας στις Βρυξέλλες με τις ελληνικές προτάσεις - Θέλει "κούρεμα" χρέους και αναπτυξιακό πακέτο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΟΔΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ
Με την αποδοχή εκ μέρους των δανειστών των περισσότερων ισοδυνάμων μέτρων που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση αλλά και τη δέσμευση των δανειστών για την αναθεώρηση του ελληνικού χρέους που αποτελεί πάγιο αίτημα της κυβέρνησης, ταξιδεύει σήμερα στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου αύριο να δώσει την κρισιμότερη μάχη για την επίτευξη συμφωνίας.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ