}

23 Ιουνίου, 2015

ΚΑΜΙΑ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ

ΣΟΚ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ!!

Η κυβέρνηση δεν εξελέγη για να παίξει με τα ποσοστά του ΦΠΑ, αλλά για να εξοντώσει αυτούς που καταλήστευσαν την Ελλάδα.

Όποια «συμφωνία» και αν υπογραφεί, εάν το σάπιο σύστημα της διαπλοκής επιζήσει, σε πέντε χρόνια θα μιλάμε πάλι για χρεοκοπία.

Από ξεπουλημένους "προδότες", σε μειοδότες υποκριτές;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφοι - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Παρακολουθήσαμε επί πέντε μήνες ένα καταπληκτικό σήριαλ διαπραγματεύσεων που θα το ζήλευαν και οι μεγαλύτερες σαπουνόπερες της Λατινικής Αμερικής και τα πιο φημισμένα τουρκικά τηλεοπτικά σήριαλ. Στο σήριαλ αυτό πρωταγωνιστές ήταν ένας θίασος άπειρων ηθοποιών που έπαιζαν με την φωτιά η οποία τελικά κατέκαψε όλους εμάς που τους πίστεψαν και οι τοκογλυφικές «ύαινες» της Ευρώπης που πισωγελούσαν με το μαύρο χαλί μας.

Και τώρα, τί θα γίνουμε χωρίς διαπραγματεύσεις;...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Ήταν μιά κάποια λύση!
Διότι τώρα που θα μείνουμε με την συμφωνία στο χέρι, προβλέπεται να ξαναρχίσει η ανθρωποφαγία.

Όπως είχαμε προβλέψει, οι χειρότεροι φόβοι μας θα πραγματοποιηθούν εν τέλει: θα υπάρξει μία συμφωνία.

Ο... ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗ Ν.Δ.

Εικόνα: Νίκος Ελευθερόγλου
Νίκος Ελευθερόγλου
Τελικά η αξιωματική αντιπολίτευση και οι λοιπές μνημονιακές δυνάμεις πέφτουν από τη μια παγίδα στην άλλη. Ο «μικρός», κατά αυτούς, Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται καλύτερος παίκτης τόσο στην τακτική όσο και στη στρατηγική. Αποτέλεσμα, να εκθέτει ακόμη περισσότερο τον Αντώνη Σαμαρά, τους πρώην εταίρους του αλλά και τις παραφυάδες τους στο τραπεζικό και παρατραπεζικό σύστημα. Επί ημέρες βγαίνουν στα παράθυρα, ανεβαίνουν στα κάγκελα και προαναγγέλλουν το τέλος, πανικοβάλλοντας τους πολίτες.

Παράταση της προθεσμίας υποβολής φορολογικών ...

Παράταση της προθεσμίας υποβολής φορολογικών ...Η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών αποφάσισαν να παραταθεί για ακόμη 20 μέρες, ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους οι φορολογούμενοι, προκειμένου να συμπληρώσουν και να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος για το 2014.

Δεν είναι απαράδεκτος, είναι χαβαλές ο κύριος Διοικητής!

stournaras7458
Επισημαίνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Αν η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν επέστρεφε ως «απαράδεκτη» την ετήσια έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, θα ήταν η ίδια ….για τα στικάκια, δηλαδή για γέλια και για κλάματα, κοινώς απαράδεκτη!

Οι ανθέλληνες και η απραξία του ΥΠΕΞ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΕΞ
Αν η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έχανε διαρκώς από δυνάμεις όπως τα νησιά Φερόες, τα Σκόπια, η Αλβανία και το Σαν Μαρίνο δεν θα υπήρχαν παρά ελάχιστοι θεατές στις εξέδρες των γηπέδων όπου θα αγωνιζόταν. Φυσικά, ελάχιστοι θα ήταν και εκείνοι που θα ήθελαν να δαπανήσουν σχεδόν δύο ώρες από τη ζωή τους για να δουν έστω ένα ματς στην τηλεόραση. Ουδείς θέλει να επενδύσει ελπίδες και να περάσει στιγμές αγωνίας για να γευτεί την πικρή γεύση του διασυρμού.

Υπόθεση «ΠΥΘΙΑ»: Παράσταση πολιτικής αγωγής ο Καραμανλής!

Με μια κίνηση που βρίθει πολιτικών συμβολισμών, καθώς ανακύπτει σε μια συγκυρία όπου σενάρια αποσταθεροποίησης της χώρας «δίνουν και παίρνουν», ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, δήλωσε Παράσταση Πολιτικής Αγωγής στην υπόθεση «Πυθία» (υπόθεση υποκλοπών VODAFONE, σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, φερόμενο ως σχέδιο δολοφονίας του κ.λπ.), τρεις μόλις ημέρες πριν από το κλείσιμο της δικογραφίας.

Αλέξης Τσίπρας: Η μπάλα είναι πλέον στο γήπεδο των Ευρωπαίων (βίντεο)


Ο κ. Τσίπρας ζήτησε μια βιώσιμη λύση και όχι παράταση του υφιστάμενου προγράμματος, μια λύση που δεν θα περιορίζεται στα επώδυνα μέτρα που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση αλλά θα συνοδεύεται από ένα ισχυρό αναπτυξιακό πακέτο που θα καθιστά βιώσιμη την ελληνική οικονομία.

Πέρασε η συμφωνία από την Σύνοδο Κορυφής αλλά η κυβέρνηση "ματώνει" πλέον επικίνδυνα...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΡΩΤΗΜΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΛΟΓΩ "ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ" ΣΤΙΣ ΕΔ
Εμπεδώνεται η εικόνα συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες με άγνωστο μέχρι στιγμής το τελικό ισοζύγιο της διαπραγμάτευσης.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ