}

04 Ιουλίου, 2015

Η Ελλάδα και πάλι μπορεί να σώσει τη Δύση

Του Paul Craig Roberts 
Πρώην υπουργού των ΗΠΑ 


Όπως στον Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες, στις Πλαταιές και στην Μυκάλη πριν από 2.500 χρόνια περίπου, η ελευθερία στη Δύση εξαρτάται πάλι από την Ελλάδα. Σήμερα η Ουάσιγκτον και η αυτοκρατορία των υποτελών ευρωπαϊκών κρατών της έχουν τον ρόλο της Περσικής Αυτοκρατορίας και πρόσφατα οι ΄Ελληνες συγκρότησαν μια κυβέρνηση, του Σύριζα, που αρνείται να υποταγεί στην Αυτοκρατορία της Ουάσιγκτον.

Οι έξι λέξεις χωρίς τις οποίες δεν υπάρχει η Ευρώπη (VIDEO)


Έξι ελληνικές λέξεις μνημονεύει το CNN και εύχεται: «μακάρι να μπορούσε η Ελλάδα να πληρώσει το χρέος της με λέξεις». Φυσικά η πρώτη λέξη είναι «Ευρώπη» με τους συντάκτες του κειμένου αφού εξηγούν την κατάσταση στη χώρα μας, την οικονομική κρίση και την τεταμένη σχέση με εταίρους και δανειστές να εξιστορούν τον μύθο της αρπαγής πριγκίπισσας από τον Δία, ο οποίος είχε μεταμορφωθεί σε ταύρο και την μετέφερε στην Κρήτη.

Οι Die Anstalt ξαναχτυπούν: Η γερμανική θεραπεία «πέτυχε», η Ελλάδα απεβίωσε (βίντεο)

Η τρομερή ομάδα «Die Anstalt» ξαναχτύπησε δύο ημέρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα στην Ελλάδα με ένα ευρηματικό σκετς που στηλιτεύει την εφαρμογή της αδικαιολόγητης λιτότητας στην Ελλάδα.  Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως ο ασθενής της Ευρώπης στα χέρια της γιατρού Γερμανίας, η οποία προσπαθεί να την θεραπεύσει… με το τσεκούρι!

Παρέμβαση ΗΠΑ στο ΔΝΤ: «Aποτύχατε και είστε υπεύθυνοι! Βοηθήστε την Ελλάδα αλλιώς…Βέτο»

Παρέμβαση ΗΠΑ στο ΔΝΤ: «Aποτύχατε και είστε υπεύθυνοι! Βοηθήστε την Ελλάδα αλλιώς…Βέτο»
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο ΗΠΑ-Γερμανίας αφού το Κογκρέσο των ΗΠΑ με επιστολή που έρχεται τώρα στη δημοσιότητα έστειλε την πρώτη προειδοποίηση προς την Κριστίν Λαγκάρντ και κατ” επέκταση στην Καγκελάριο Α. Μέρκελ.

ΜΗ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ !!!

Βρέθηκε τυχαία ο ένας στον δρόμο του άλλου ... 
Γνωρισθήκαμε, ίσως - ίσως να ήπιαμε και φάγαμε μαζί, είπαμε τα προβλήματά μας, ίσως κάποιες φορές προχωρήσαμε πιό πέρα ακόμη, συμπορευθήκαμε επί χρόνια, παλαίψαμε σε κοινόν αγώνα, άλλοτε κερδίσαμε, άλλοτε χάσαμε, πανηγυρίσαμε την νίκη ή κλάψαμε την ήττα !

Δημοψήφισμα: Πού ψηφίζω


Οι πολίτες καλούνται στην κάλπη την Κυριακή 5 Ιουλίου για να πουν Ναι ή Όχι, στην πρόταση των δανειστών, η οποία βέβαια δεν ισχύει πλέον. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοψήφισμα θα πραγματοποιηθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα με αυτά των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Επίσης ίδιες θα είναι οι εφορευτικές επιτροπές, οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής και οι αναπληρωτές τους.
Δες που ψηφίζεις πατώντας εδώ

Οι στρατιωτικοί απέναντι στο δημοψήφισμα! Άρθρο του Κ.Φράγκου

Οι ανεύθυνες πολιτικές και οικονομικές ελίτ της Ελλάδος θυσίασαν την οικονομία της Χώρας, την ποιότητα ζωής των πολιτών και το μέλλον των νέων για τα δικά τους βραχυπρόθεσμα συμφέροντα.
Βόλφ. Σόϊμπλε 

Image
Εμείς οι Στρατιωτικοί, ε.ε. και ε.α., πρέπει να στεκόμαστε μακρυά από τις, εν πολλοίς, πλήρως απαξιωμένες και πωρωμένες πολιτικές ελίτ που έφεραν την Χώρα στην σημερινή κατάντια και ένδεια και τις Ε.Δ. μας στο κατώτατο σημείο ισχύος, μεταπολεμικά.

Οι πολιτικοί μας, σήμερα, για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η αρπαγή και η λεηλασία της Εξουσίας, ενίοτε υπό το πρόσχημα του πατριωτισμού.

ΔΡΑΜΑ ΜΕ «ΝΑΙ» ΦΡΙΚΗ ΜΕ «ΟΧΙ»



Αποτέλεσμα εικόνας για δημοψήφισμαΥπάρχουν στιγμές στην πορεία των εθνών όπου το καλό ενδεχόμενο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Ενώπιον των λαών τίθενται επιλογές που κυμαίνονται από το κακό έως το χειρότερο και το χείριστο. Το ίδιο συμβαίνει και στην προσωπική μας ζωή. Το καλό και το κακό, το πικρό και το γλυκό, το καυτό και το παγωμένο είναι οι δύο όψεις του νομίσματος της ζωής μας, την οποία ουδέποτε πρέπει να υποτιμήσουμε με θολή κρίση, παρορμητισμό, εγωισμούς, μικροπρέπειες και επικράτηση του θυμικού έναντι της λογικής.

Ένας Λοχαγός απαντά στους 65 Ανώτατους αξιωματικούς του “ναι” με 9 ερωτήματα-φωτιά!

Γράφει ο Λοχαγός ε.α. Δ. Καβαρλής

Και ξαφνικά ανάμεσα στις κομματικές, θεσμικές, επιστημονικές, καλλιτεχνικές και ατομικές προτροπές για την υποστήριξη του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ήρθε να προστεθεί και αυτή των 65 ΄΄κατασκευαστών πλυντηρίων ΄΄.

Greek Campaigns, Neck and Neck, Reach Dramatic Finale


Greece Bailout
Greeks packed city squares for dueling rallies late into the night Friday, as polls showed a dead heat between the 'yes' and 'no' camps ahead of a bailout referendum Sunday that could be Greece's most important vote since it joined the European Union.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ: Με αυτά και αυτά που συμβαίνουν θελω να εκφράσω δημόσια έναν προβληματισμό μου…


Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοκρατία

1. Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα μας λέγανε τόσα χρόνια…. Δεν μας λέγανε όμως ότι είναι μονόδρομος ...

2. Η Ευρώπη είναι σημαντική για την Ελλάδα μας λένε και αν βρεθούμε εκτός με κάποιον τρόπο, χάνουμε τους συμμάχους μας και όλοι βλέπουν την έκθεση μας σε «Εθνικό Κίνδυνο»…

Zeit: Τι εμπόδιζε το ΔΝΤ να μιλήσει για το χρέος μέχρι τώρα;

Υπόνοιες για εγκληματική συμπεριφορά των Ευρωπαίων 

Ποιος ευθύνεται για την καθυστερημένη δημοσίευση της έκθεσης του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους; Αν γινόταν την περασμένη εβδομάδα θα είχαμε γλιτώσει τα χειρότερα, ισχυρίζεται νέο δημοσίευμα της Zeit. 

Δημοψήφισμα: "Με τα χέρια μας βγάζουμε τα μάτια μας..."

Αναδρομικό ναι στην ύπαρξη μνημονίων και στο Αγγλικό Δίκαιο 

Ολοταχώς βαδίζει λοιπόν ο ελληνικός λαός προς την κάλπη της Κυριακής, όπου θα κληθεί να αποφασίσει εμμέσως για τον επιθυμεί να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, αφού επί της ουσίας, το ερώτημα που έχει τεθεί είναι μη υφιστάμενο, καθότι το σχέδιο επί του οποίου καλείται ο κόσμος να αποφασίσει, απλούστατα έχει αποσυρθεί.

Οι Έλληνες που μας κάνουν περήφανους – Στους «4» του Παγκοσμίου οι Έφηβοι


Η Ελλάδα που περνά δύσκολες στιγμές και βρίσκεται σε οριακό σημείο αναφορικά με την βιωσιμότητα της σε οικονομικό επίπεδο, έχει να καυχιέται ότι έχει Έλληνες με ψυχή.
Και οι Έφηβοι της Εθνικής μπάσκετ το απέδειξαν και σήμερα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ