}

10 Αυγούστου, 2015

Financial Times: Η Ευρώπη τορπιλίζει τη Δημοκρατία

Οι προσπάθειες των Ευρωπαίων να αποτρέψουν για δεύτερη φορά τη διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα «δοκιμάζουν» την ουσία της ευρωζώνης. Οι κινήσεις της ευρωπαϊκής πολιτικής ελίτ και γιατί είναι λάθος ότι δεν υπάρχει εναλλακτική. 


Η Ευρώπη πρόδωσε τις αξίες της με την Ελλάδα 

Σα δε ντρέπεστε!..

  Κώστας Μαντατοφόρος

   Είπαμε να μην το χοντρύνουμε,
     ..αλλά είναι μερικά πράγματα που ξεφεύγουν  απ' την δικαιοδοσία της ήπιας κριτικής,
     ..και χρειάζονται άγριο κράξιμο.

     Διότι καλά (μαύρα καλά) τα καινούργια προαπαιτούμενα, ή τα παλιά που δεν είχαν εφαρμοστεί, για να υπογραφεί το νέο μνημόνιο, τρομάρα τους.

Τα ΑΣΤΕΙΑ ενός Αντιπτέραρχου προκαλούν αντίδραση από τους απόφοιτους της ΣΤΥΑ

ImageΓράφει ο 
Παναγιώτης Καράμπελας
Σμηναγός ε.α.
Επίτιμος Πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ (ΣΑΣ)


Στην Ηχώ των Αιθέρων του μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ, σελίδα 15 φιλοξενείται ένα άρθρο του Απτχου ε.α. κ. Γ. Γερούλη με τίτλο ¨Η ΣΤΥΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ¨, Ανακοίνωση ΗτΑ/Μαΐου 2015:Μια Απόφαση Διπλής Ανάγνωσης και υπότιτλο, με μεγαλύτερα γράμματα, ¨Σ.Τ.Υ.Α.+ ή Α.Σ.Τ.Ε.Ι.Α.

"Κοιτώντας το στράτευμα να αυτοκτονεί"! Ευθύνες με ονοματεπώνυμο και έλλειμμα δικαιοσύνης


Image


Μόλις λίγα 24ωρα βρισκόταν στην 3η Μ/Κ Ταξιαρχία “Ρίμινι” στην Ορεστιάδα, ο στρατιώτης που αυτοκτόνησε στη σκοπιά. Είχε παρουσιαστεί με την τελευταία ΕΣΣΟ και μόλις είχε πάρει μετάθεση για την συγκεκριμένη μονάδα. Συνάδελφοί του λένε ότι 
ήταν παιδί χαμηλών τόνων , ευαίσθητο. Δεν είχε προλάβει να μοιραστεί μαζί τους τα προβλήματα και τις ανησυχίες του. Φαίνεται ότι είχε πολλά και από τα δύο. Όπως πολλά προβλήματα έχει πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των στρατεύσιμων αλλά και των στελεχών.

Εφιάλτης με χιλιάδες Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, στο απροχώρητο το Αιγαίο - Πρόκειται για νεοταξικό σχέδιο άλωσης της Ελλάδας

Εκατοντάδες πρόσφυγες -ανάμεσα στους οποίους πολλά παιδιά, έγκυες γυναίκες και άλλες με μωρά στην αγκαλιά- μετέφερε το απόγευμα του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά ένα ακόμη πλοίο προερχόμενο από τη Χίο και τη Μυτιλήνη.

Τα δρομολόγια των πλοίων της γραμμής από το Βορειοανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα είναι συνεχή αυτή την περίοδο και σε όλα επιβαίνει πλήθος μεταναστών.

Δήλωση αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό από διεθνείς διανοούμενους - Αυστηρή κριτική σε Τσίπρα και κυβέρνηση

Με σκληρή γλώσσα κατά του Αλέξη Τσίπρα, της κυβέρνησης και, βέβαια, των ευρωπαϊκών θεσμών, διεθνείς διανοούμενοι υπογράφουν κείμενο αλληλεγγύης προς το ελληνικό λαό ζητώντας την απόρριψη της νέας «λίστας με φρικαλεότητες» που κάνει την Ελλάδα προτεκτοράτο της ΕΕ.

Οριστικό! Δώσαμε τα πετρέλαια μας στους δανειστές


 Ως «Προίκα» πλέον θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα μελλοντικά έσοδα που θα προέλθουν από την εκμετάλλευση του ορυκτού και του φυσικού πλούτου της χώρας. Τα έσοδα από τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, θα περνούν από δω και στο εξής στα χέρια του νέου Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων, ώστε να αυξηθεί η δύναμη του χαρτοφυλακίου του με περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Δημοσίου συνολικής αξίας 50 δισ. ευρώ και να γίνει το επόμενο βήμα στο πρόγραμμα πώλησης και αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

Αστροναύτης της NASA στέλνει νέο μήνυμα συμπαράστασης από το Διάστημα στους Ελληνες

scott

Νέο μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες, για τις κρίσιμες στιγμές που περνούν, έστειλε από το Διάστημα για άλλη μία φορά ο αστροναύτης της NASA, Σκοτ Κέλι.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ