}

14 Αυγούστου, 2015

10 δισ. για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών και 12,5 δισ. για τις οφειλόμενες δόσεις - Ούτε ευρώ για τον Έλληνα πολίτη!



ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
Στα 26 δισ. ευρώ εκτιμάται το ύψος της πρώτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, από αυτά όμως ο Έλληνας πολίτης δεν θα δει ούτε ένα ευρώ, τόσο απλά!
 
Ο ανταποκριτής του Guardian στις Βρυξέλλες επισημαίνει ότι αυτή τη στιγμή οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης εξετάζουν την άμεση εκταμίευση 26 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.

Λαθρομετανάστευση: Όταν πέφτουν οι μάσκες

 Του Σάββα Καλεντερίδη

Το έχουμε ξαναγράψει, η ανευθυνότητα, ο λαϊκισμός και η εξουσιομανία είναι τρεις από τις κατάρες του έθνους.
Πρώτα ξεκίνησαν με τη λέξη λαθρομετανάστευση. Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι στα ΜΜΕ κυριαρχούν είτε μεταμελημένοι, είτε παραλλαγμένοι είτε αμετανόητοι αριστεροί, κατάφεραν να δαιμονοποιήσουν τις λέξεις και να αλλάξουν   ακόμα και το νόημά τους. Όταν κάποιος ανεβαίνει λαθραία στο λεωφορείο ή κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς, τότε καλώς λέγεται λαθρεπιβάτης.

ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΔΑΣ/AΣΧΕΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ....

Δημοσιεύτηκε 13 Αυγ 2015 
Με μία μόνο τροπολογία ανάλογη του κεραυνοβόλου πολέμου των Γερμανών ο μη δημοκρατικά εκλεγμένος υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  κ.Μάρδας διαρρηγνύει την άμυνα της χώρας.

Μία τροπολογία εμφανώς γραμμένη κατ’ εντολή των μνημονιακών αναγκών σε γραφείο με air condition και εν αγνοία των επιχειρησιακών αναγκών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που δηλώνουν μη γνώση επισήμως διά του αρμόδιου και προφανώς διακοσμητικού Υπουργού Άμυνας κ.Καμμένου.

Ασφαλιστικό: Αύξηση στα όρια ηλικίας έως και 17 έτη - Φρένο στην έξοδο 80.000 δημοσίων


Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο

Ασφαλιστικό: Αύξηση στα όρια ηλικίας έως και 17 έτη - Φρένο στην έξοδο 80.000 δημοσίων
Έως 80.000 δημόσιοι υπάλληλοι αναμένεται να επηρεαστούν αρνητικά από την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης που προστέθηκε με τροπολογία της «τελευταίας στιγμής» στο νομοσχέδιο για το μνημόνιο.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ



Οσοι παρακολούθησαν τη χθεσινή συνεδρίαση στο Κοινοβούλιο, είτε από ενδιαφέρον και αγωνία είτε από επαγγελματική υποχρέωση, όπως οι άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης, έμειναν έκπληκτοι από τους διαλόγους και τις εικόνες ντροπής που διαδραματίστηκαν. Εως την προηγούμενη σύνθεση του Κοινοβουλίου πιστεύαμε ότι η ποιότητα και ο πολιτικός λόγος δεν θα μπορούσαν να πέσουν χαμηλότερα. Και όμως, μπορεί να πέσει, όπως διαπιστώσαμε χθες, ακόμη πιο χαμηλά.
Προσωπικές αντεγκλήσεις, καβγάδες, ύβρεις, κατηγορίες και ένα τεράστιο εγώ πάνω από όλα! Αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν. Νομοθετικά και εκτελεστικά. Η εικόνα διάλυσης ήταν διάχυτη παντού. Το ίδιο και οι εικόνες ντροπής. Στην αίθουσα των επιτροπών -με λιγοστούς παρόντες- γινόταν πασαρέλα πολιτικαντισμού, που αυτές τις κρίσιμες ώρες προκαλούν θλίψη αλλά και οργή. Αντί να συζητούν για τη δολοφονική ουσία του Μνημονίου που ψηφίστηκε, αναλώθηκαν για ώρες στη διαδικασία. Με προεξέχουσα την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωσταντοπούλου, από τη μια, σε ρόλο εισαγγελέα κατά του κόμματός της -και όχι μόνο (!)-, και, από την άλλη, ένα κυβερνητικό κόμμα που την «αδειάζει», αλλά δεν τολμά να της κάνει πρόταση μομφής, το μπάχαλο κράτησε για ώρες.
Πώς, λοιπόν, ο ελληνικός λαός να μην αναρωτιέται εάν αυτοί που τον εκπροσωπούν αυτές τις κρίσιμες στιγμές μπορούν πραγματικά να καθορίσουν τις τύχες του, την ώρα που με το Μνημόνιο 3 ο μεγαλύτερος εφιάλτης δεν χτυπά απλά την πόρτα, αλλά την έχει σπάσει και είναι μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι; Ανατρέπει ό,τι είχε απομείνει και μετατρέπει την Ελλάδα όχι απλώς σε Βουλγαρία, ενδεχομένως και σε κάτι χειρότερο από Ουγκάντα. Με «ειδικά δικαστήρια»-ειρηνοδικεία ετοιμάζουν δίκες-εξπρές για να παίρνουν τα σπίτια των πολιτών και αυτοί καβγάδιζαν ώρες για τη διαδικασία. Αντί να πουν «όχι», στέκονται στους τύπους και όχι στην ουσία.
Εάν πράγματι άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες μάς εκπροσωπούν στις διαπραγματεύσεις, τότε δεν χρειάζονται πολλά για να καταλάβουμε πώς φθάσαμε εδώ και γιατί οι δανειστές μάς αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο. Και, κυρίως, γιατί βγαίνουμε πάντα χαμένοι...

ΟΛΟΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ-ΜΠΕΤΑΤΖΙΔΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 30λεπτών

11872885_10207315250022209_1425431466_n (1)

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΕ ΤΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ.

Nα μην ξεχάσουμε ποτέ ποιοί πρόδωσαν και παρέδωσαν τη χώρα...

Τα αφεντικά της χώρας είμαστε εμείς κι όχι αυτοί 


Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος  

Βουλή βολικών βολεμένων άβουλων πωλητικών, που   μετά από σήμερα στο μόνο που θα ελπίζουν θα είναι να μείνει η χώρα κατεχόμενη και να μην αποκτήσει ανεξάρτητη ελληνική κυβέρνηση για βάθος δεκαετιών. Κι αυτό, επειδή ξέρουν πολύ καλά τις επιπτώσεις όλων όσων με τόση προθυμία συναινούν και γνωρίζουν πολύ καλά τι τους αξίζει για όλα όσα κάνουν...

Κάμμενος με twitter για αφελείς: Άλλαξε η τροπολογία για το συνταξιοδοτικό στις Ένοπλες Δυνάμεις

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στις 02:00 το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι η τροπολογία για το συνταξιοδοτικό έχει αλλάξει.

Τροπολογία κεραυνός για το συνταξιοδοτικό των στρατιωτικών

Τι προβλέπει η τροπολογία Μάρδα, που κατατέθηκε στη Βουλή στο 'και πέντε'
Αποτέλεσμα εικόνας για στρατιωτικοί
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις επιτροπές ότι με βάση τροπολογία που κατέθεσε για το συνταξιοδοτικό των δημοσίων υπαλλήλων και των στρατιωτικών προβλέπεται ότι οι τελευταίοι παίρνουν σύνταξη στα 58, με 40 χρόνια υπηρεσία.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ