}

10 Σεπτεμβρίου, 2015

Αλβανία: Άγριος ξυλοδαρμός Έλληνα Ιερέα - Γιος του θύματος ο Λεωνίδας Παππάς, πρόεδρος της «Ομόνοιας»


Άνδρες προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και με την επίδειξη όπλου ακινητοποίησαν τον άτυχο ιερέα - Το περιστατικό συνδέεται με τα τελευταία γεγονότα στην Χειμάρρα και την κατεδάφιση της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου.

Υπνηλία...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Δεκάδες κλήσεις  διαμαρτυρίας από ελληνικές και ξένες  φαρμακοβιομηχανίες  δέχτηκε μετά το τέλος του ντιμπέϊτ το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ.
Απειλούσαν με μηνύσεις για αθέμιτο ανταγωνισμόαφού μόνο μέσα σε τρεις ώρες είδαν τις πωλήσεις τους σε υπνωτικά χάπια, και άλλα παρόμοια να παίρνουν την κατηφόρα.

Η γκάφα του Ε.Μεϊμαράκη για τα υποβρύχια και η κατάθεση του πρώην στενού συνεργάτη του που τον "καίει" για τις πληρωμές των Type 214

ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΑΚΙΝΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ

του Γιάννη Πετρίδη

Ως μία πολιτική "γκάφα πρώτου μεγέθους" εξελίσσεται η χθεσινή παραγματικά αψυχολόγητη επίθεση για το θέμα των υποβρυχίων (που ούτε καν είναι στην ατζέντα της προεκλογικής συζήτησης) επίθεση του προέδρου της ΝΔ και πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας Ε.Μεϊμαράκη, κατά του νέου Α/ΓΕΕΘΑ, Ε.Αποστολάκη για το θέμα των ... υποβρυχίων.

Κωλοτούμπες και ο Λαφαζάνης με τον Γλέζο!

Αποτέλεσμα εικόνας για γλέζος λαφαζάνης
Ο Μανώλης Γλέζος επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Λαφαζάνη. Ντροπή! Αυτό έχω να πω. Σαν δεν ντρέπονται Γλέζος και Λαφαζάνης! Αυτό είναι το πολιτικό σχόλιο του αποδυτηριάκια. Ότι δεν υπάρχει τσίπα!

Πλήρη πρόσβαση αποκτά η εφορία στα στοιχεία καταθέσεων των φορολογουμένων

Πλήρη πρόσβαση αποκτά η εφορία στα στοιχεία καταθέσεων των φορολογουμένων
Πλήρη εικόνα για κάθε ευρώ που κατατέθηκε ή αναλήφθηκε από έναν τραπεζικό λογαριασμό τα τελευταία 10 χρόνια θα έχουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Αυτό είναι το νέο ηλεκτρονικό σύστημα για τις εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2015 στο: eregister.it.minedu.gov.gr

Στο eregister it minedu gov gr οι εγγραφές πρωτοετών 2015Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, ως προθεσμία εγγραφής των εισαγομένων στο ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 έχει οριστεί το διάστημα 10-17 Σεπτεμβρίου 2015. Παράλληλα το Υπουργείο ανακοίνωσε σήμερα το πως θα γίνουν ηλεκτρονικά οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας με τις Πανελλήνιες 2015.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015:Υπάρχει θέμα Α/ΓΕΕΘΑ μετά από την ανακοίνωση της ΝΔ για τα υποβρύχια;


Image


Η Εθνική Άμυνα όχι απλά δεν έμεινε εκτός της προεκλογικής πόλωσης αλλά αντιθέτως αποτελεί κυρίαρχο θέμα αντιπαράθεσης, μεταξύ δύο πολιτικών αρχηγών. Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί.
Η άγρια κόντρα Μεϊμαράκη -Καμμένου για το θέμα των υποβρυχίων ενέπλεξε τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη! Ο οποίος “κατηγορείται” επί της ουσίας σε ανακοίνωση της ΝΔ ότι υπήρξε υπασπιστής του Γιάννου Παπαντωνίου.

ΡΩΣΙΚΗ ΣΟΥΔΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! Μέσω Κασπίας οι πτήσεις του Κόνδορα!

Ρωσική Βάση τύπου "Σούδας" φτιάχνει ο δυναμικός Βλαδίμηρος Πούτιν στη Συρίατρελαίνοντας κυρίως Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Γαλλία, Ισραήλ και βεβαίως όχι τον Ομπάμα, αλλά το  Στέιτ Ντιπάρτμεντ,  που απαίτησε από Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Βουλγαρία να μην επιτρέψουν υπερπτήσεις Ρωσικών Μεταγωγικών, ακόμη και εάν μετέφεραν Ανθρωπιστική Βοήθεια στον Συριακό λαό!

Η εκδίκηση της ξεχασμένης ΑΟΖ

Του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΩΤΗ
Δεν περίμενα ότι το σλόγκαν της τυχερής Πατουλίδου «για την Ελλάδα ρε γαμώ το» να το χρησιμοποιήσει και ο Τσίπρας. Αλλά, σήμερα, στην Ελλάδα σκίζουμε μνημόνια, ασχολούμαστε με μια προβληματική Πρόεδρο και ασχολούμαστε με τον νέο αρχηγό κόμματος που μέχρι πρόσφατα νόμιζε ότι επισκεπτόταν την Σοβιετική Ένωση. Έτσι τώρα που βρισκόμαστε σε μια άλλη κρίσιμη προεκλογική περίοδο (δεν θυμάμαι ούτε μια εκλογική αναμέτρηση που δεν ονομάστηκε «κρίσιμη»), καλό θα ήταν να κυριαρχήσει το σλόγκαν «Για την ΑΟΖ ρε γαμώ το» για να φοβηθούν οι Τούρκοι και οι φίλοι μας οι Αιγύπτιοι που αλωνίζουν την Μεσόγειο και βρίσκουν τεράστιες ποσότητες υδρογονανθράκων και εμείς, οι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων,  χαζεύουμε τους κουτούς Άραβες που προσπαθούν να γίνουν πλούσιοι!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ