}

15 Σεπτεμβρίου, 2015

Ελληνικός τύπος: Άξια τέκνα του Γκέμπελς

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου 

Από τις μαρτυρίες των παλαιότερων, από πηγές ιστορικές, μέχρι και από τις κινηματογραφικές ταινίες, βλέπουμε και μαθαίνουμε, πως όταν η Κομαντατούρα σε κάθε περιοχή ήθελε να μεταφέρει οδηγίες στον πληθυσμό, αφού έβγαζε με ντουντούκες τους γερμανοτσολιάδες, μετά κάρφωνε σε επιλεκτικά σημεία για τις δουν όλοι τις ανακοινώσεις εις την Ελληνικήν. Από κάτω ήταν και η υπογραφή φαρδιά πλατιά του Γερμανού διοικητή. Την δουλειά για μια κονσέρβα την έκαναν πρόθυμοι που απέκτησαν φοβερή τεχνική και την πέρασαν στο DNA των αφισοκολλητών απογόνων τους.

Φτάνει πια με την Ευρωπαϊκή Υποκρισία. Αλληλεγγύη Τώρα !!

αρχείο λήψης (1)

του Δημήτρη Τσαϊλά, υποναυάρχου ε.α.

Πολλοί πρόσφυγες εξακολουθούν να είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους για να μπουν στην Ευρώπη, η οποία φοβάμαι πως με γοργούς ρυθμούς αρχίζει να μετατρέπεται σε απόρθητο φρούριο. Τώρα πλέον το ερώτημα εάν η Ευρώπη μπορεί 
να ενσωματώσει τα εκατομμύρια των προσφύγων, που είναι εν αναμονή αναχώρησης από τα εδάφη της Μέσης Ανατολής και Αφρικής, πρέπει να τροποποιηθεί. Οι Ευρωπαίοι πρέπει να σταματήσουμε κάθε συζήτηση με το “εαν” και να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε με το “πώς”.

Το πολιτικό σύστημα έχει εκπέσει στη συνείδηση των πολιτών

Ενόψει των εκλογών. Η κοινωνία αντιμέτωπη με το παρελθόν της ολιγαρχικής κομματοκρατίας.
Το δίλημμα Αριστερά ή Δεξιά σημαίνει απλώς την μεθάρμοση δυναστών. 
Η εναλλαγή στην εξουσία προσφέρει εναλλασσόμενα αδιέξοδα και καταστροφές, όχι ελπίδα. 
Όλοι οι κομματικοί μονομάχοι ενσαρκώνουν το παλαιό. 
Είναι μέρος του προβλήματος όχι της λύσης. 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Ποιος πολιτικός μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Εθνική Άμυνα;


ImageΤου ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ  
Λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, η φωτογραφία του Νίκου Παναγιωτόπουλου είναι πολύ επίκαιρη και ταιριάζει “γάντι” στο ερώτημα: Ποιος μπορεί να κοιτάξει τους στρατιωτικούς στα μάτια;

Κανείς είναι η απάντηση.

Η προεκλογική περίοδος απέδειξε περίτρανα ότι η Εθνική Άμυνα και οι στρατιωτικοί είναι και θα μείνουν στο περιθώριο. Η Εθνική Άμυνα ως “αναγκαίο κακό” ,οι στρατιωτικοί ως “δεδομένοι”!

Απόστρατοι ΑΝΕΑΔ προς κόμματα: "Δεν ξεχνάμε την απαξίωση της Εθνικής Άμυνας"

Image
Να δεσμευτούν όλα τα κόμματα ότι θα επανορθώσουν τις κατάφωρες αδικίες που επιβλήθηκαν στους απόστρατους καλεί με ανακοίνωσή της η ΑΝΕΑΔ.

Στην ανακοίνωσή της τονίζει:

Στις 20 Σεπτεμβρίου καλούμαστε με την ψήφο μας να αναδείξουμε την νέα Κυβέρνηση της χώρας .

Η ΑΝΕΑΕΔ πιστή στις αρχές της ,μια εκ των οποίων είναι η ανεξαρτησία της, και σεβόμενη τα μέλη της, κατά την πάγια τακτική της παραμένει έξω και από αυτήν την προεκλογική αντιπαράθεση.

"Εμπρηστική" δήλωση από τον Αλβανό πρώην ΥΦΥΠΑΜ: "Να φύγουν κολυμπώντας οι Βορειοηπειρώτες από την Χειμάρρα"!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ο πρώην Αλβανός υφυπουργός Άμυνας, Ντριτάν Χίλα ζήτησε "να φύγουν οι Βορειοηπειρώτες από την Χειμάρα και να κολυμπήσουν μέχρι τα Διαπόντια νησιά του Ιονίου Πελάγους που είναι μια ώρα κολύμπι από την ακτή"!
Η δήλωση αυτή έρχεται να προστεθεί σε σειρά αλβανικών προκλήσεων που γίνονται το τελευταίο διάστημα κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών με αποκορύφωμα την κατεδάφιση του ορθόδοξου ναού του Αγίου Αθανασίου στην Χειμάρα.

Στην έρημο Negev στο Ισραήλ ελληνικά Apache, NH 90 και CHINOOK [εικόνες]


Από τις 6 έως 11 Σεπτεμβρίου  , συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού της 1ΗΣ ΤΑΞΑΣ αναπτύχθηκε με επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-64 Apache και μεταφορικά ελικόπτερα ΝΗ90 και CH-47D Chinook, στην έρημο Negev στο Ισραήλ, όπου πραγματοποίησε διεθνή άσκηση συνεργασίας με την επωνυμία «White and Blue Glory».

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ