}

30 Σεπτεμβρίου, 2015

Αποκάλυψη για εμπλοκή πολιτικών και εκδοτών στο σκάνδαλο Λιακουνάκου: Έθαψαν την έρευνα της αμερικανικής δικαιοσύνης!

Ποιοι πολιτικοί και εκδότες – εργολάβοι λαδώθηκαν για να αγοράσει η ελληνική κυβέρνηση τα αεροσκάφη της Boeing; Όλο το παρασκήνιο από τις εποχές των «χρυσών» μιζών.
H υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών είναι ίσως το πιο αμαρτωλό σκάνδαλο των τελευταίων δεκαετιών και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περιοριστεί στα ονόματα του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Σμπώκου και του Κάντα.

Ας ενωθούμε κατά του σχεδίου της Αλ Κάιντα και του ΙΚ!!!!! ΑΝΑΛΥΣΗ του Τιερί Μεϊσάν

Η σύγκρουση που θλίβει τη Συρία δεν είναι ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ δύο κοινοτήτων, αλλά ένας πόλεμος μεταξύ δύο διαφορετικών σχεδίων για τη κοινωνία.

Από τη μία πλευρά, μια σύγχρονη και κοσμική Συρία, που σέβεται δηλαδή την εθνική, θρησκευτική, πολιτική διαφορετικότητα, και από την άλλη, η ιδεολογία των Αδελφών Μουσουλμάνων η οποία στοχεύει, από την έναρξή της το 1928, να αποκαταστήσει το οθωμανικό χαλιφάτο μέσω του τζιχάντ.

Δεν υπάρχουν προδότες, αλλά δωσιλογικά ενεργοί...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Παραφράζοντας την μεγαλειώδη δήλωση ενός τιτανοτεράστιου βαρεμένου (όνομα και πράμα): ''Δεν υπάρχουν άνεργοι αλλά μη οικονομικά ενεργοί!'', δήλωση που έρχεται να συμπληρώσει τα γεμιστά της θειάς Θεανούς, μπορούμε κι εμείς να δηλώσουμε με βεβαιότητα πως όχι, δεν υπάρχουν προδότες, παρά μόνο δωσίλογοι που εξυπηρετούν     τα συμφέροντα των κατακτητών. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξεκίνησαν οι ρωσικοί βομβαρδισμοί (επίσημα) στη Συρία (Vid) - Μόσχα προς ΗΠΑ: "Αποσύρετε τα αεροπλάνα σας από την περιοχή"

BINTEO: ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΜΦΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
                                      Η Μόσχα ζήτησε πριν από λίγο από τις ΗΠΑ να διατάξει την άμεση αποχώρηση των μαχητικών αεροσκαφών της που πετούν στον εναέριο χώρο της Συρίας καθώς ρωσικά Su-25 ξεκίνησαν τον βομβαρδισμό των ισλαμικών θέσεων (επίσημα πλέον) στην πόλη Χομς όπου ήδη εξολόθρευσαν 50 τζιχαντιστές, λίγη ώρα αφ'ότου ο πρόεδρος Β.Πούτιν πήρε το "πράσινο" φως από την άνω Δούμα για την αποστολή ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων.

Δείτε πως σας κλέβει η ΔΕΗ!!! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.


[Εικόνα: 11825765_10204678304537392_9067483274479...e=569FB865]

Πήρα τηλέφωνο στην ΔΕΗ στο ΤΗΛ 11770 και μου είπαν ότι το ποσό αυτό αντιστοιχεί στο κόστος μεταφοράς από τον ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!!!!!!μέχρι το σπίτι μας. Το βάζουν μόνο στον ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Είναι δε ανάλογο με το ποσό που καταναλώνεις. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ: "ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ή ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ?? ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ???" "Απάντηση γι' αυτό δεν πήρα.(Κανονισμός !!!!!!!της ΔΕΗ σου λένε)

Τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ μέσα στο γήπεδο της με σκορ 2-3 (βίντεο)


Θριαμβευτής από το Emirates έφυγε ο Ολυμπιακός.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αν και ισοφαρίστηκαν δύο φορές από την Άρσεναλ, τελικά επικράτησαν 3-2 των «κανονιέρηδων» και μπήκαν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League.

Άκης, Σμπώκος και άλλοι πολιτικοί πήραν μίζες ως το 2009 για τα Erieye Τι αναφέρει η δικογραφία για τον επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο


Άκης, Σμπώκος και άλλοι πολιτικοί πήραν μίζες ως το 2009 για τα Erieye

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης

Τη δικογραφία με επίκεντρο τον συλληφθέντα επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο παρουσιάζει  «Το Βήμα». 
Εκτός από τους Άκη Τσοχατζόπουλο και Γιάννη Σμπώκο, στους οποίους κατέληξαν 1,8 εκατ. ευρώ από την υπεράκτια Interaction με έδρα το Μονακό, η ανακρίτρια κυρία Βασιλική Μπράτη εκφράζει ευθέως στο κατηγορητήριο την άποψη ότι χρηματίστηκαν και άλλοι πολιτικοί.
Αναφέρει επί λέξει: «Κατέβαλες πριν και μετά την κατάρτιση της σύμβασης άγνωστα εισέτι στην ανάκριση χρηματικά ωφελήματα και σους αγνώστους στην ανάκριση πολιτικούς ή στρατιωτικούς υπαλλήλους...»

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ