}

02 Οκτωβρίου, 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έξι ρωσικά Su-30SM αναχαίτισαν τέσσερα ισραηλινά F-15 στην Συρία (vid, φωτό)

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Εξι ρωσικά μαχητικά Su-30SM απογειώθηκαν και αναχαίτισαν τέσσερα ισραηλινά μαχητικά F-15 στον συριακό εναέριο χώρο χθες τη νύχτα, αναφέρουν στο pronews.gr πληροφορίες από το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Αμυνας το οποίο μέσω των κυπριακών ραντάρ παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στην περιοχή της Α. Μεσογείου. 
Προηγουμένως τα ισραηλινά μαχητικά είχαν παραβιάσει τον εναέριο χώρο του Λιβάνου με αποτέλεσμα το Γενικό Επιτελείου της χώρας να ανακοινώσει στην Βυρηττό ότι στις 23.13 τοπική ώρα "Τέσσερα εχθρικά αεροσκάφη (σ.σ.: με τον χαρακτηρισμό προσδιορίζονται πάντα ισραηλινά μαχητικά) παραβίασαν τον εναέριο χώρο του Λιβάνου". 

Έτσι πήραν μίζα και οι Γερμανοί πολιτικοί από τα υποβρύχια!

ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ!

Γι’ αυτο πιέζουν για κυβερνηση πασοκοθεοδωράκηδων!

Όσο περισσότεροι μάρτυρες μιλούν για τις μίζες των εξοπλιστικών, τόσο περισσότερο ξετυλίγεται το κουβάρι της διαπλοκής και οι διαδρομές του μαύρου χρήματος το οποίο δεν κατέληγε μόνο σε Έλληνες πολιτικούς αλλά και σε ξένους.

Αποκάλυψη: Το πιο διεφθαρμένο κράτος είναι η Γερμανία!


germania


Μετά και τις αποκαλύψεις για την παραποίηση των εκπομπών καυσαερίου από τη VW, ολόκληρος ο πλανήτης αναρωτιέται εάν υπάρχει πιο διεφθαρμένο κράτος από τη Γερμανία.
Σε αυτή τη χώρα οι διαφθορείς αυξάνονται και πληθύνονται με γοργούς ρυθμούς, ενώ η οργανωμένη φοροδιαφυγή βρίσκεται στα θεμέλια του κράτους…

Όλη η αλήθεια για τα πετρέλαια στο Αιγαίο και το ρόλο των ΗΠΑ

Η ξαφνική συμπάθεια και το ενδιαφέρον των Αμερικανών για το ζήτημα του ελληνικού χρέους δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Όλα έχουν το τίμημά τους και το θέμα που καίει την υπερδύναμη δεν είναι άλλο από το ζήτημα της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων. 
Τα σχέδια των πολυεθνικών, των ΗΠΑ και συγκεκριμένα της οικογένειας Κλίντον για τα πετρέλαια της Ελλάδας μπήκαν σε εφαρμογή ουσιαστικά το 2011. 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 
Υπάρχουν, πραγματικά, πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο. Μπορείς να τον μαχαιρώσεις στην κοιλιά, να του αρπάξεις το ψωμί απ’το στόμα, να μην τον γιατρέψεις από την ασθένεια που πάσχει, να τον βάλεις σε μια άθλια κατοικία, να τον εξοντώσεις βάζοντάς τον να δουλεύει μέχρι θανάτου, να τον οδηγήσεις στην αυτοκτονία, να τον στείλεις στον πόλεμο. Λίγοι μόνο απ’αυτούς τους τρόπους είναι απαγορευμένοι στο κράτος μας.
Mπέρτολντ Μπρεχτ

Υπάρχει κανείς άραγε που να πιστεύει πως είναι δυνατόν, αυτό το χρέος που μας το παρουσιάζουν ως πραγματικό, να αποπληρωθεί κόβοντας μισθούς και συντάξεις, και αυξάνοντας φόρους και χαράτσια;

Γ.Βαρουφάκης προς Β.Σόιμπλε: "Το νέο Μνημόνιο είναι καταδικασμένο να αποτύχει" - Γερμανός ΥΠΟΙΚ: "Το ξέρουμε - Το σχεδιάσαμε έτσι"

ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Ο Γιάνης Βαρουφάκης προχώρησε σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη για την περίοδο των διαπραγματεύσεων, όταν είχε πει ο ίδιος στον Β.Σόιμπλε ότι το νέο μνημονιο θα αποτύχει, και αυτός του απάντησε κυνικότατα "ναι το ξέρουμε, είναι σχεδιασμένο να αποτύχει".

ΕΣΚΑΣΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS - Έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αποκαλύπτει την μεγάλη απάτη.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ, ΜΙΣΘΩΤΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ

Με Έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους
Οι λογαριασμοί Nostro – Vostro των τραπεζών εξαιρούνται των capital controls !!!
Το κόλπο των μεγαλοκαταθετών !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ !!! : Νόαμ Τσόμσκι: Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ΔΝΤ και ΕΕ με σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας

Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ΔΝΤ και ΕΕ με σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας όπως αποκαλύπτει σε μια άκρως φιλελληνική και συγκλονιστική συνέντευξη ο κορυφαίος Αμερικανός διανοητής   Νόαμ Τσόμσκι
Μιλά για την Ελλάδα και… υποστηρίζει ότι καταστρέφεται βάσει σχεδίου, με σκοπό την τελική υποδούλωση η οποία θα χρησιμεύσει σαν «μάθημα» σε οποιονδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να αντισταθεί.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αμερικανικό C-130 συνετρίβη στο Αφγανιστάν - 12 νεκροί (φωτο)

ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ;

του Βασίλη Καπούλα

Δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα αμερικανικό C-130  συνετρίβη ενώ απογειωνόταν από αεροδρόμιο στο Αφγανιστάν σύμφωνα με αμερικανούς αξιωματούχους.
Η συντριβή συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τοπική ώρα 3.30, στο αεροδρόμιο Jalalabad σύμφωνα με τον Συνταγματάρχη Brian Tribus.
Πέντε από τους δώδεκα ήταν μέλη της αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, μέλη του πληρώματος, πέντε ήταν πολιτικοί σύνδεμοι και δύο Αφγανοί πολίτες.

Ρωσικά μαχητικά έπληξαν με 20 πυραύλους στρατόπεδο της CIA - Η USAF μεταφέρει F-22 στη Μέση Ανατολή (vid)

ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ SU-25 - ΝΕΟΙ ΣΦΟΔΡΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ

του Βασίλη Καπούλα

Ρωσικά μαχητικά σε δύο αεροπορικές επιδρομές έπληξαν με είκοσι πυραύλους στρατόπεδοεκπαίδευσης ισλαμιστών της CIA όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη αν ανάμεσα στους νεκρούς ισλαμιστές βρίσκονται και αμερικανοί πράκτορες ενώ το ρωσικό ΥΠΑΜ ανακοίνωσε πως στη Συρία έχουν αναπτυχθεί 50 μαχητικά!
Ταυτόχρονα, η USAF μεταφέρει μαχητικά F-22 Raptor στη Μέση Ανατολή κλιμακώνοντας επικίνδυνα την κατάσταση ενώ σε βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ισλαμιστές ισχυρίζονται πως κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό Su-25!

Eπίκειται κινεζική εμπλοκή στην Συρία - Η συριακή Αεροπορία μετέφερε τα αεροσκάφη της από την Hmamiyat για να χρησιμοποιηθεί ως βάση από τα κινεζικά μαχητικά!

ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

του Θεόφραστου 
Ανδρεόπουλου

Συριακές πηγές αναφέρουν ότι αναμένεται εντός μερικών εβδομάδων η άφιξη των πρώτων κινεζικών μαχητικών αεροσκαφών τα οποία θα συμμετάσχουν και αυτά στις αεροπορικές επιδρομές κατά του ISIL.
Οι Σύροι αξιωματούχοι αναφέρουν μάλιστα ότι η εγκατάστασή τους θα γίνει στα Hmamiyat Airfields στον τομέα του διεθνούς αεροδρομίου Bassel Al-Assad τον οποίο χρησιμοποιεί η συριακή Αεροπορία προς επίβλεψη των συριακών ακτών. Το αεροδρόμιο βρίσκεται κοντά στην ρωσική βάση του Jableh της Lattakia.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ