}

03 Οκτωβρίου, 2015

Το Μοskva περιμένει εντολή για μαζική εκτόξευση cruise εναντίον ισλαμιστών ενώ Su-34 τους σφυροκοπούν (vid, φωτο)

ΞΕΚΙΝΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΡΩΣΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ-ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ
του Βασίλη Καπούλα


Aπό στιγμή σε στιγμή θα ξεκινήσει η μεγάλη ρωσική "καταιγίδα" στη Συρία αφού σύμφωνα με πληροφορίες, το ρωσικό ναυτικό έχει πάρει θέσεις μάχης με επικεφαλής το καταδρομικό Μoskva και αναμένει την εντολή για μαζική εκτόξευση πυραύλων κρουζ  τη στιγμή που ρωσικά μαχητικά θα σφυροκοπούν θέσεις των ισλαμιστών ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσει και η μεγάλη χερσαία επιχείρηση σε Λαττάκεια, Ιντλίμπ, Χομς, Χάμα, Ραστάν!

Το αμερικανικό μυστικό... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!



Η Ρωσία οδηγήθηκε σε μία ακόμη παγίδα, επεμβαίνοντας στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής – αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη στροφή της υπερδύναμης, στην κατεύθυνση μίας παγκόσμιας οικονομικής αστυνομίας των αγορών 
Από τη συζήτηση διαρκείας ενενήντα πέντε λεπτών του Αμερικανού με το Ρώσο πρόεδρο, στο περιθώριο της συνόδου του Ο.Η.Ε. στη Νέα Υόρκη διαπιστώθηκε ότι, επρόκειτο για δύο διαφορετικούς ηγέτες δύο εντελώς ανόμοιων χωρών, οι οποίες ακολουθούν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες στρατηγικές.

Γιατί ρε Έλληνα το πετάς;

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου

Είναι γεγονός πως η αποκαλούμενη κρίση έφερε κατακλυσμιαίες αλλαγές στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Διαλύθηκαν οικογένειες, χάλασαν φιλίες, μεγάλωσαν οι έχθρες, μέχρι και χιλιάδες συνάνθρωποί μας μη αντέχοντας το βάρος αυτοκτόνησαν. Εν ολίγοις ξεγυμνώθηκαν άπαντες απέναντι στο πρόβλημα που απέδειξε πως όλα ήταν βασισμένα στο χρήμα.

Μήπως με τις αποφάσεις τους "δουλεύουν" για την Τουρκία;

ΦΠΑ 23% στα νησιά του Αιγαίου αφορολόγητες ζώνες στα τουρκικά παράλια! Τυχαίο; 

Η Τουρκία δημιουργεί στα τουρκικά παράλια “Αφορολόγητες Τουριστικές Ζώνες”, όπου μαρίνες, ξενοδοχεία, χώροι διασκέδασης, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και άλλα καταστήματα θα έχουν μηδενική φορολογία, με στόχο την προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών, ειδικά από το χώρο της κρουαζιέρας και του yachting.

Τελικά, θα είναι οι «κομμουνιστές» που θα μας πάρουν τα σπίτια;

Γράφει ο Βασίλης Αναστασόπουλος 

Είναι ίσως συμβολικό, αλλά αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το κωμικοτραγικό της υπόθεσης. Ένα μήνα μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, περί της 20 Οκτωβρίου δηλαδή, θα αρχίσουν να καταφτάνουν στους ιδιοκτήτες ακινήτων τα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016, ήτοι σε πέντε δόσεις.

Όπως πολύ καλά θυμάται κανείς, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ είχε αποτελέσει μία από τις βασικές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, όταν ακόμα η προμετωπίδα της πολιτικής του ήταν εκείνο το περίφημο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».

NY Post: "Ο Μ.Ομπάμα παρέδωσε το σκήπτρο της παντοδυναμίας στην μόνη πλέον υπερδύναμη του πλανήτη την Ρωσία"

"ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ - ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ" 



του Θεόφραστου
 Ανδρεόπουλου

"Η μόνη πλέον υπερδύναμη είναι η Ρωσία και ο Μ.Ομπάμα παρέδωσε το σκήπτρο του ισχυρότερου ηγέτη στον Β.Πούτιν και αυτός με μεγάλη προθυμία το σήκωσε" και "η Ρωσία θα καταρρίψει ένα αμερικανικό drone γιατί ξέρει ότι μπορεί και δεν θα κάνουμε τίποτα γι'αυτόαναφέρει σε άρθρα της η Νew York Post, εμφανίζοντας τα δείγματα ηττοπάθειας που κατατρέχουν τις ΗΠΑ μετά την ρωσική επέμβαση στην Συρία.

"Σφυροκόπημα" της ρωσικής Αεροπορίας σε Ιντλίμπ και Παλμύρα - Εξοντώνονται όλες οι φάλαγγες των ισλαμιστών στους συριακούς αυτοκινητόδρομους (vid)

ΜΟΣΧΑ: "ΘΑ ΧTΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ISIL" - O XAΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

Tου Θεόφραστου 
Ανδρεόπουλου
Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί της ρωσικής Αεροπορίας στην ελεγχόμενη από την Αλ Κάιντα πόλη της Jisr Al-Shughour στην επαρχία Idlib στην οποία εξολοθρεύτηκε μεγάλη φάλαγγα ισλαμιστών, η οποία κατευθύνονταν προς ενίσχυση του ισλαμικού θύλακα στα βορειοανατολικά της Λαττάκειας.

Έλεος με τους γιαλαντζί Έλληνες!

Φτάνει πια με τους απολιτίκ, απάτριδες ψευτοκουλτουριάρηδες αριστερούς που δεν βλέπουν τη σημαντικότητα ενός μνημείου όπως ο τάφος στην Αμφίπολη
Αν έχει κανείς την… τύχη να πέσει πάνω σε αριστερά site ή έντυπα θα διαβάσει πολύ μεγάλες κουβέντες για την υπόθεση της Αμφίπολης. Βαθυστόχαστες αναλύσεις από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από αρχαιολογία, αλλά έχουν ιδέα από απολιθώματα αφού η αριστερά έχει πολλά από αυτά.

Τα μεγάλα μυστικά και οι εκπλήξεις που κρύβονται στην Τουρκία

Το ωτοστόπ, ο "παράξενος" οδηγός και το... χαϊμαλί (nazar) 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Το να κάνεις ωτοστόπ σε μια χώρα όπως η Τουρκία, στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα και μετά από ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, σίγουρα δεν είναι καθόλου φρόνιμο. Ο φίλος μου όμως ο Μπ, επέμενε πως μόνο έτσι μπορείς να γνωρίσεις την χώρα στο «πετσί της» και όπως συνήθως με είχε παρασύρει για άλλη μια φορά.

Στο Taxisnet την Δευτέρα πάνω από 300.000 νέα εκκαθαριστικά για πληρωμή

Στο Taxisnet την Δευτέρα πάνω από 300.000 νέα εκκαθαριστικά
Πάνω από 300.000 νέα εκκαθαριστικά, που αφορούν στην αύξηση της προκαταβολής φόρου για αγρότες και επιχειρήσεις και την αύξηση του φόρου πολυτελείας, εκδίδονται στο Taxisnet από Δευτέρα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ; του Σάββα Καλεντερίδη

Οι στρατηγικοί σχεδιασμοί των ΗΠΑ και η ανάδειξη νέου αρχηγού στη Ν.Δ.
Αποτέλεσμα εικόνας για στρατηγικοί σχεδιασμοί των ΗΠΑ και η ανάδειξη νέου αρχηγού στη Ν.Δ.Κανείς δεν πρέπει και δεν μπορεί να παραβλέπει τον συσχετισμό δυνάμεων στην εξωτερική πολιτική και στον γεωπολιτικό προσανατολισμό της χώρας, ο οποίος θα πρέπει να είναι μια επιλογή που εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της πατρίδας και του Ελληνισμού.
Μάλιστα, οι επιλογές αυτές θα πρέπει να  
γίνονται έστω κι αν χρειαστεί να παραβιαστούν ιδεολογικές γραμμές των κυβερνώντων. Για παράδειγμα, ο Ιωάννης Μεταξάς, παρότι γερμανοτραφής και ιδεολογικά πιο κοντά στη χιτλερική Γερμανία, αρκετά πριν αρχίσει ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος πείσθηκε από τους Αγγλους ότι τα συμφέροντα της Ελλάδας είναι με τη Βρετανία, εγγράφοντας με την επιλογή του αυτή υποθήκες για την ενσωμάτωση των ιταλοκρατούμενων τότε Δωδεκανήσων και της Κύπρου.

Τι έγινε στην Ανατολική Θράκη τον Οκτώβρη του ’22

Μια από τις πλέον άγνωστες σελίδες της νεότερης ελληνικής ιστορίας διαδραματίστηκε στην Ανατολική Θράκη τον Οκτώβριο του 1922, μετά την Καταστροφή της Σμύρνης και πριν το τέλος της  ιστορικής διαδικασίας αντικατάστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από έθνη-κράτη. Η Ανατολική Θράκη ήταν τότε μια περιοχή μεγάλης εγκατάστασης ελληνικού πληθυσμού, που περιλάμβανε και την Κωνσταντινούπολη. Την εποχή εκείνη η Κωνσταντινούπολη ήταν έδρα του ισλαμικού Χαλιφάτου και παράλληλα η  μεγαλύτερη, τότε, ελληνική πόλη, το καθεστώς της οποίας ήταν υπό διαμόρφωση.  Η Ανατολική Θράκη, εκτός από την Πόλη και την παραθαλάσσια ζώνη των Στενών που πέρασε σε βρετανικό έλεγχο, ενώθηκε με την υπόλοιπη Ελλάδα με τη Συνθήκη των Σεβρών, οι δε κάτοικοί της ψήφισαν και στις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου του 1920

Η υπερδύναμη του Βλ. Πούτιν


Με τον σταυρό στο χέρι και   τα Σουχόι οπλισμένα και έτοιμα να εξαϋλώσουν τους αποκεφαλιστές του Ισλαμικού Κράτους, η Ρωσία αναλαμβάνει τον ρόλο της εκπροσώπησης της κοινής λογικής και του καλού σ' έναν κόσμο που παραπαίει.

ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DEUTSCHE BANK ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΝΑΝΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!
ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ALVAREZ & MARSHALL ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Και ο επίορκος Ανανστασιάδης, αντί να οδηγήσει τους τραπεζίτες στην δικαιοσύνη, ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!
Σκάνδαλο Γερμανών και τραπεζιτών που για να το συγκαλύψουν στρέφονται τωρα κατά της Ελλάδας… ΝΤΡΟΠΗ!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ