}

04 Οκτωβρίου, 2015

Ξαναανοίγουν οι φάκελοι της διαφοράς για προμήθειες και δημόσια έργα


Ξαναανοίγουν οι φάκελοι της διαφοράς για προμήθειες και δημόσια έργα
Ανοίγουν ξανά οι φάκελοι της διαφθοράς που αφορούν προμήθειες και δημόσια εργα προαναγγέλει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημέτρης Παπαγγελόπουλος για να βρεθούν στο στόχαστρο όσοι πλούτισαν παρανόμως σε βάρος του λαού. Οπως διευκρινίζει σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, οι φάκελοι αυτοί είχαν μπει στο ράφι λόγω της εμπλοκής γνωστών ονομάτων που όλα αυτά τα χρόνια απολαμβάνουν ασυλία με το ελληνικό δημόσιο να χάνει δισεκατομμύρια.
Τωρα ολες αυτές οι υποθέσεις ξανανοίγουν και μπαίνουν στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης αφού έχουν σχέση με τα δημόσια έργα και τις προμήθειες και πίσω τυς βρίσκονται μεγαλόσχημοι, εφοπλιστές, καναλάρχες κλπ με 6.230 offshore εταιρίες και 35.000 ΜΚΟ που έχουν πάρει δισεκατομμύρια, με τα θαλασσοδάνεια επωνύμων και τις τεράστιες μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα. 
Οι αρχές έχουν στοιχεία για όλες αυτές τις αρπαχτές όως μέχρι τώρα δεν υπήρχε η πολιτική βούληση για να καθαρίσει η κόπρς του Αυγείου. Και κρατικοί λειτουργοί είχαν βάλει το δάχτυλο στο μέλι καθότι Τσοχατζόπουλοι υπάρχουν πολλοί. Το θέμα έχει φτάσει πλέον στην τσιμπίδα του νόμου. Η σύλληψη του εμπόρου όπλων Θ. Λιακουνάκου είναι μόνο μια πλευρά του μαύρου χρήματος των εξοπλισμών όπου τα λεφτά αντί να χρησιμοποιούνταν για την άμυνα, πήγαιναν σε λαδώματα και μίζες. Ο υπουργός αναφέρει ότι η υπόθεση αυτή είαι μόνο η αρχή και στη συνέχεια θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις.

ΠΗΓΗ

ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΒΟΛΑ ΣΤΟΥΣ «ΚΩΔΙΚΕΣ»



Eκαναν τα πάντα για να ακυρώσουν τη σημασία της ανασκαφής
Θα αναφερθώ σήμερα στην υπόθεση της Αμφίπολης για λόγους δικαιοσύνης. Και εθνικούς και ιδεολογικούς και προσωπικούς. Η ανακάλυψη της Κατερίνας Περιστέρη ότι ο τάφος προοριζόταν για τον στενό συνεργάτη του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ηφαιστίωνα ενισχύει το οπλοστάσιο των επιχειρημάτων μας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, δικαιώνει την εμμονή Σαμαρά να χρηματοδοτήσει την ανασκαφή, καταρρίπτει τον αιώνιο κομπλεξισμό της Αριστεράς για τους κώδικες αξιών του ελληνικού πολιτισμού και ασφαλώς γράφει το όνομα της«περιφρονημένης» Περιστέρη εις τας δέλτους της Ιστορίας μας.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε εκεί που παίζουν μόνο τα “μεγάλα παιδιά” Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Το «βάφτισμα του πυρός» στη διεθνή πολιτική σκηνή, εκεί που παίζουν μόνο τα «μεγάλα παιδιά», ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το βράδι για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και αναχωρώντας από τη Νέα Υόρκη για την Αθήνα ήρθε και η ώρα του λογαριασμού.
Ο πρωθυπουργός προσπάθησε να θέσει μερικά θέματα, και μάλιστα με επιμονή, όπως είναι το θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους και το προσφυγικό.

Η πύρινη ομιλία του ΠτΔ για την Θράκη: Από τον Ορφέα μέχρι τον Καραθεοδωρή, η δόξα της ιερής πατρίδας περνά από την Θράκη.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση αλλά και με εθνικό δέος αποδέχομαι την μεγάλη τιμή που μου περιποιείτε, ανακηρύσσοντάς με Επίτιμο Δημότη του Δήμου Ξάνθης. Επιτρέψατέ μου να σας διαβεβαιώσω ότι συγκαταλέγω, αυτονοήτως, αυτή την τιμή στις πραγματικά μεγάλες στιγμές που μου επιδαψίλευσε ο Λαός και η Θεία Πρόνοια.
. Η προαναφερόμενη διαβεβαίωσή μου δεν ενέχει τίποτα το υπερβολικό, τίποτα το εθιμοτυπικό. Είναι μια απολύτως ειλικρινής κατάθεση ψυχής, αν αναλογισθεί κανείς τι σημαίνει για κάθε Έλληνα το να θεωρείται μέρος των Θρακών, δηλαδή μέρος των ιστορικών Ακριτών της Ελλάδας.

700 ισλαμιστές παραδόθηκαν σε συριακές και ρωσικές ΕΔ - 150 αρχηγοί τους διέφυγαν στην Τουρκία μέσω διαδρόμου που άνοιξε η ΜΙΤ (φωτο, vid)

EMΠΛΕΞΕ ΑΣΧΗΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

του Βασίλη Καπούλα

700 ισλαμιστές παραδόθηκαν στις ρωσικές δυνάμεις και στον συριακό στρατό ενώ 150 αρχηγοί των ισλαμιστικών οργανώσεων τους πέρασαν στη Τουρκία από διάδρομο που τους άνοιξε η ΜΙΤ προκειμένου να διασωθούν από τους σφοδρούς ρωσικούς βομβαρδισμούς ενώ η Τουρκία πλέον είναι πολύ άσχημα μπλεγμένη αφού μετά από αυτή την εξέλιξη ρωσικά μαχητικά ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας!
Στο βίντεο και στις εικόνες παρακάτω θα δείτε την παράδοση των ισλαμιστών και το έγγραφο που έστειλαν στις ρωσικές και συριακές δυνάμεις με το οποίο ζητούσαν ...συγχώρεση!

Η απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (4 Οκτωβρίου 1919)

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟ 1919
Η κεντρική πλατεία της Ξάνθης το 1919
γράφει ο Αντγος Ε.Α    Νικόλαος Φωτιάδης, Επίτιμος Υδκτής Δ’ΣΣ

Το φθινόπωρο του 1918 υπήρξε περίοδος αποφασιστική για την έκβαση του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
Μετά την συντριβή των Γερμανοβούλγαρων και την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τον Σεπτέμβριο του 1918, η Γαλλική Στρατιά της Ανατολής με τον Στρατηγό Φρανσαι Ντ’ Εσπεραί, προήλασε και κατέλαβε την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη και έφθασε μέχρι τον Βόσπορο.

Νέο σενάριο για περικοπές σε συντάξεις

Στο στόχαστρο όσοι λαμβάνουν 1.000 ευρώ και άνω για να καλυφθεί μέρος του δημοσιονομικού κενού των 2,2 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2016
Παιχνίδια στην πλάτη εκατομμυρίων συνταξιούχων παίζει η κυβέρνηση, καθώς αφήνει να διαρρεύσουν μειώσεις στη συνταξιοδοτική δαπάνη, μέσω αξιοποίησης της εισφοράς υπέρ ΕΟΠΥΥ, η οποία όμως δεν αρκεί για να βρεθούν τα 2,2 δισ. ευρώ που απαιτούνται έως το τέλος του 2016. Ετσι, αναμένεται να προκληθεί ντόμινο περικοπών στις συντάξεις, αρχικά σε συνταξιούχους πρώην εργαζομένους σε ΔΕΚΟ και τράπεζες και στη συνέχεια στων υπολοίπων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι Σαμαροβενιζέλοι κουκούλωσαν τις μίζες των Γερμανών πολιτικών από τα υποβρύχια!


ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
– ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΙΖΑΔΟΡΟ ΜΑΤΑΝΤΟ!
– ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ!
– ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΙΤΖΙΑΝ!
– ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΣΙΩΠΗ
– ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!
– ΣΑΜΑΡΑΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΣΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ