}

17 Οκτωβρίου, 2015

Σοκ – Έρχονται πλειστηριασμοί για την πρώτη κατοικία

Σοκ  – Έρχονται πλειστηριασμοί για την πρώτη κατοικία
Σοκ σε εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες με τις νέες ρυθμίσεις του αναθεωρημένου Κώδικα Δεοντολογία που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και προμηνύει πλειστηριασμούς ακόμη και για την πρώτη κατοικία.
Ο αναθεωρημένος κώδικας δίνει παράταση έξι μηνών στους υπερήμερους οφειλέτες να συνεργαστούν με τις τράπεζες και να ρυθμίσουν τα δάνειά τους .
Εάν δεν το πράξουν θα χαρακτηρίζονται «μη συνεργάσιμοι» και οι τράπεζες θα μπορύν να βγάζουν στο σφυρί ακόμη την πρώτη και μοναδική τους κατοικίας του.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Λίγο μετά την απόρριψη του γερμανικού τελεσιγράφου οι Τούρκοι χτύπησαν σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΚΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Λίγο μετά την απόρριψη του γερμανικού τελεσίγραφου για κοινές περιπολίες με τους Τούρκους στο Αιγαίο πράκτορες της ΜΙΤ επιχείρησαν να χτυπήσουν πλοίο της ελληνικής Ακτοφυλακής για να προκαλέσουν άλλο ένα επεισόδιο με το οποίο θα στηρίξουν τις απαιτήσεις της Α.Μέρκελ.

Μένουμε στο ευρώ για να μας πάρουν και τα σπίτια...!

Ρίξτε τους μωρέ! Τι περιμένετε;
Τι άλλο χειρότερο θέλετε να δείτε, για να συνέλθετε;
Ολα όσα συμβαίνουν σήμερα, στους πολίτες αυτής της χώρας είναι μαθηματικά σχεδιασμένο, για να τους καταστρέψει!
Δεν υπάρχει σωτηρία, για κανέναν, όσο δεν αρνούμαστε και δεν διαγράφουμε μονομερώς το χρέος!
Το απεχθές! Το παράνομο! Το επονείδιστο!
Η εθνική οικονομία έχει χάσει 2 τρισ.!
Οι πολίτες περιουσίες 600 δισ.!
Και το χρέος των 320 δισ. όλο και μεγαλώνει, χωρίς ποτέ να χορταίνει!

Σάββας Καλεντερίδης : «Ναι» στις κοινές περιπολίες, αλλά μόνο στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας



Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή το τεράστιο κύμα προσφύγων που εισέρρευσε στα ελληνικά νησιά και εκείθεν στην Ευρώπη -κυρίως στη Γερμανία-, διάφορα κέντρα των Βρυξελλών και του Βερολίνου προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα προτείνοντας την υπογραφή μιας συμφωνίας για τη δημιουργία ενός μηχανισμού, ο οποίος θα σχεδιάζει και θα συντονίζει κοινές περιπολίες του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος και της τουρκικής ακτοφυλακής. Ως ιδέα είναι θαυμάσια και είναι να απορεί κανείς πώς την απορρίπτει η ελληνική κυβέρνηση! Τόση έλλειψη φαντασίας; Να εξηγήσουμε γιατί πιστεύουμε ότι είναι μια θαυμάσια ιδέα οι κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες. Καταρχάς, να εξηγήσουμε πώς προέκυψε δευτερογενώς το πρόβλημα. 

ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!



Αφόρητες πιέσεις στη Σύνοδο Κορυφής από Βερολίνο και Τουρκία για κοινές περιπολίες
Από τον
Νίκο Ελευθερόγλου

Στις 23 Σεπτεμβρίου η «δημοκρατία» αποκάλυπτε την εντολή της Ανγκελα Μέρκελ για «παράδοση άνευ όρων του Αιγαίου». Βολικό πρόσχημα είναι η προσφυγική κρίση που οι ίδιοι οι Γερμανοί και οι άλλες ισχυρές χώρες της Δύσης δημιούργησαν σε πολιτικό επίπεδο, μη σταματώντας τον πόλεμο στις περιοχές όπου το ISIS και τα παρακλάδια του σφάζουν, καταστρέφουν και λεηλατούν.
Η Γερμανία έμεινε για μήνες θεατής επειδή το πρόβλημα δεν είχε χτυπήσει την πόρτα της και έκλεινε τα μάτια και τα αυτιά στα όσα έκαναν οι Τούρκοι λαθρέμποροι στο Αιγαίο. Τώρα όμως αποφάσισαν να παρέμβουν βάζοντας την Τουρκία στο κόλπο. Στόχος τους, να παραδώσουν το Αιγαίο και τα ευρωπαϊκά σύνορα σε μια χώρα που δεν είναι μέλος της Ε.Ε.!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ