}

19 Οκτωβρίου, 2015

Ερντογάν κατά Πούτιν: Ζητά εμπλοκή της Δύσης ενάντια στον πόλεμο της Συρίας!

Δηλώσεις μπουρλότο που αναμένεται να φέρουν «τούμπα» όλον τον πλανήτη έκανε σήμερα Τούρκος επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών!

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής των μυστικών δυνάμεων της γείτονας χώρας σε δηλώσεις του στο εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, Ανατολού, καταγγέλλει τη Μόσχα και τον Βλάντιμιρ Πούτιν για τον πόλεμο της Συρίας!
Στις δηλώσεις του αθωώνει το Ισλαμικό Κράτος και τονίζει πως το Ισλαμικό κράτος είναι μία πραγματικότητα που η Δύση πρέπει να αναγνωρίσει. Η Ρώσικη εισβολή στην Συρία είναι παραβίαση του Ισλαμικού κράτους και παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου!

Προσφυγικό: Η ιδεοληψία Τασίας-Τσίπρα, υποβάθμισε την Ελλάδα και αναβάθμισε γεωπολιτικά την Τουρκία! - Ανυπολόγιστες οι συνέπειες για Κύπρο και Ελλάδα

Του Σάββα Καλεντερίδη
Στο άρθρο μας της Παρασκευής, αναφερόμενοι στο προσφυγικό ζήτημα, προτείναμε να ελεγχθεί το φαινόμενο της απόβασης εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων, οικονομικών μεταναστών και λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά, με ενίσχυση της Frontex και εντοπισμό των προσφύγων στις μικρασιατικές ακτές. 

Αρμαγεδδών το νέο ασφαλιστικό: Μειώσεις έως και 33% στις συντάξεις άνω των 1.000€


Συντάξεις μόνο για όσους βρίσκονται κοντά στο κατώφλι της φτώχειας θα καταβάλλει το προτεινόμενο συνταξιοδοτικό σύστημα που εξοντώνει τους μελλοντικούς συνταξιούχους και τιμωρεί τους σημερινούς που γλίτωσαν από τις παλιότερες μεταρρυθμίσεις. Το ανάμεικτο υβριδικό μοντέλο που εφαρμόστηκε στο… Κιργιστάν (χώρα της Κεντρικής Ασίας, δίπλα στο Καζακστάν) ισοπεδώνει μεσαίους και υψηλούς μισθούς, έτη ασφάλισης και υψηλές εισφορές που έχουν ήδη καταβληθεί. Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος παραδέχεται ότι μόνο τα πολύ χαμηλά εισοδήματα μπορούν πλέον να προστατευτούν καταδικάζοντας τους «υψηλόμισθους» σε ποινή χαμηλότερης σύνταξης. 

Ανοίγει σήμερα το Taxisnet για ρυθμίσεις οφειλών - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε και για το ΦΕΚ των κατασχέσεων της πρώτης κατοικίας, της 15/10/2015

Αποκαλύπτουμε το ΦΕΚ 2289/15-10-2015 που δημοσιεύτηκε η απόφαση με αρ. 148/10/5.10.2015 με την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και βάζει τέλος στην παραπλάνηση της κυβερνητικής επικοινωνιακής διαχείρισης.
Ανοίγει από σήμερα, Δευτέρα (19/10/2015) -εκτός απροόπτου- το σύστημα Taxisnet, το οποίο είχε κλείσει από την Παρασκευή καθώς έπρεπε να περαστούν οι αλλαγές που έχουν να κάνουν με τις ρυθμίσεις οφειλών.

Παράξενες συμπτώσεις στο Αιγαίο κρύβουν μεγάλους εθνικούς κινδύνους


  • Στα νερά του Αιγαίου πνίγουν την ελληνική εθνική κυριαρχία
  • Η εκβιαζόμενη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου εκβιάζεται και πάλι στο Αιγαίο
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Αυτές τις ημέρες κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει στο Αιγαίο. Κάτι που η «τρέχουσα ειδησεογραφία» δεν επέτρεψε να αναδειχθεί και να αποκαλυφθεί το διακύβευμα για την ελληνική πλευρά.

Πόσο θα αντέξει και αυτή η ελληνική κυβέρνηση; - Θα "βουλιάξει" μαζί με την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία;

ΦΟΡΟΙ, ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΑ-ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ 
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Μέσα σε ένα μήνα ήδη όλοι έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται πόσο θα αντέξει και αυτή η ελληνική κυβέρνηση με τα μέτρα που έχει υποχρεωθεί να πάρει από τους δανειστές, καθώς  η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε ολοκληρωτική οικονομική,κοινωνική και εθνική καταστροφή. 
Ανοίγει ο δρόμος για τις κατασχέσεις της πρώτης κατοικία, πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνειά τους αλλά και τα χρέη τους στο δημόσιο τα οποία συσσωρεύονται από την αδυναμία πληρωμής των ληστρικών φόρων.

Πρωτοφανές: Βάζουν μουσουλμάνους βουλευτές στις άκρως απόρρητες ενημερώσεις της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ "ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ


Μείζονα ερωτήματα προκαλεί η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει στην εθνικά ευαίσθητη Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής τους δύο μουσουλμάνους βουλευτές που έχει εκλέξει στην Περιφέρεια της Ροδόπης. Τους βουλευτές που οι Τούρκοι στη Δυτική Θράκη τους θεωρούν «δικούς τους ανθρώπους που εξελέγησαν με τη δική τους ψήφο».

Συνταξιοδοτικό στρατιωτικών: Δεν αλλάζει τίποτα και η γκάφα με τα 58 έτη


ImageΠολύ φασαρία η οποία προκάλεσε απολύτως δικαιολογημένη ανησυχία στα στελέχη των ΕΔ για τα συνταξιοδοτικά τους ζητήματα. Το ηλικιακό όριο των 58 ετών που στο τέλος του καλοκαιριού είχε κάνει άνω κάτω τις Ένοπλες Δυνάμεις , όπως αποδεικνύεται ήταν μια γκάφα ολκής του επιτελείου Κωσταράκου το οποίο επέμενε με κάθε τρόπο να συμπεριληφθεί για την “προστασία” υποτίθεται των στελεχών. Ο τρόπος και η επιμονή που το χειρίστηκαν τότε προκάλεσε όλα αυτά τα ερωτήματα και τις ανησυχίες των στελεχών που δικαιολογημένα ανησύχησαν ότι ενδέχεται να “εγκλωβιστούν”.

ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ της Δημοσιογράφου Λέτας Καλαμαρά


Bαθιά απομόνωση για την Ελλάδα και τους Έλληνες, με μόνη διέξοδο τη μετανάστευση, πηδώντας το τείχος της ολιγαρχίας του Αλέξη Τσίπρα. Των μεσαζόντων της Μεταπολίτευσης που στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα έχουν βρει τον τελευταίο των Μνημονιακών για την προστασία τους.

Πώς να μη γίνουμε σαν αυτούς

Ουδέποτε έλειψαν από τις κοινωνίες όσοι είχαν ροπή στην αποδοχή κολακειών
«Οι ομιλητές ωφελούν εκείνους που παρακολουθούν με αφοσίωση και δίνουν προσοχή, όχι μόνο όταν μιλούν σωστά αλλά και όταν σφάλλουν. Τις φτωχές σκέψεις, άλλωστε, το άστοχο λεκτικό, τη δυσάρεστη κατασκευή, την αλλαγή θέματος, μαζί με την ακαλαίσθητη διάθεση για έπαινο και τα παρόμοια, τα κατανοούμε πιο εύκολα όταν ακούμε άλλους να μιλούν παρά όταν μιλάμε οι ίδιοι. [...] Δεν πρέπει να διστάζουμε ν' απευθύνουμε συνέχεια στον εαυτό μας σχετικά μ' αυτούς που κάνουν λάθη τη διαπίστωση του Πλάτωνα: "Μήπως είμαι κι εγώ όπως αυτοί;"»...
Πλουτάρχου «Περί του ακούειν», από τον τόμο «Ισις και Οσιρις», εκδόσεις

Ένα κράτος τρομοκράτης… εγγυητής της Κύπρου: Αυτό θέλουμε;

Kadil Devlet, δολοφόνο κράτος. Αυτό έγραφε το υπερμέγεθες πανό, με μαύρα μεγάλα γράμματα, που κουβαλούσαν διαδηλωτές στη εκδήλωση διαμαρτυρίας και πένθους που οργανώθηκε στην Πόλη στις 10 Οκτωβρίου, την επομένη της δολοφονικής επίθεσης κατά των Κούρδων που είχαν οργανώσει εκδήλωση υπέρ της ειρήνης και της δημοκρατίας σε πλατεία της Τουρκικής πρωτεύουσας.

FOX NEWS: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ - Ο Β.Πούτιν "κερδίζει" και τους Αμερικανούς πολίτες: "Κυρίαρχος στη Συρία ισοπεδώνει τους τζιχαντιστές" - "Αδύναμος και χωρίς σχέδιο ο Μ.Ομπάμα


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «κερδίζει» και την αμερικανική κοινή γνώμη στο θέμα της Συρίας, αφού σε δημοσκόπηση που έκανε το Fox News εμφανίζεται κυρίαρχος του «παιχνιδιού» στη Μέση Ανατολή, σε αντίθεση με τον Μπάρακ Ομπάμα που φέρεται να μην έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών, οι οποίοι έχουν τρομοκρατήσει ολόκληρο τον πλανήτη με τα ειδεχθή εγκλήματα τους. 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ