}

21 Οκτωβρίου, 2015

Η Κίνα έτοιμη να κάνει μια χαψιά τον Ερντογάν !!




 Το μακρύ τζιχαντιστικό χέρι του Ερντογάν έχει φθάσει μέχρι και την Κίνα, όπου θεωρείται ότι υποστηρίζει τους τζιχαντιστές  
Ουιγούρους Τούρκους στον «ιερό πόλεμο» που διεξάγουν κατά της Κίνας.
Οι Ουιγούροι Τούρκοι είναι οι γνήσιοι Τούρκοι (μογγολική φυλή) και κατοικούν στην κοιτίδα των Τούρκων στη δυτική Κίνα. Είναι μουσουλμάνοι με ισχυρό τζιχαντιστικό κίνημα που διεξάγει αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις.

Δείτε πώς είχε διαμορφωθεί ο χάρτης της Συρίας έως τις 13 Οκτωβρίου


Δείτε πώς είχε διαμορφωθεί ο χάρτης της Συρίας έως τις 13 Οκτωβρίου



Νέος χάρτης που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το The Arab Source δείχνει πώς έχει διαμορφωθεί ο διαμελισμός της Συρίας μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2015.
Με το πράσινο χρώμα είναι τα εδάφη της βορειοδυτικής Συρίας που ελέγχει ο Στρατός της Κατάκτησης (Τζαΐς Αλ Φατέχ), η συμμαχία δηλαδή της Αλ Κάιντα με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) που υποστηρίζεται από την Τουρκία.

Η ώρα του μεγάλου “ξεπουλήματος”;

Γράφει ο The Realist 

Όποιος παρακολούθησε την κυριακάτικη επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, στη γειτονική Τουρκία, δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικά ανήσυχος για το μέλλον των εθνικών θεμάτων και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας στο προσεχές μέλλον.

Ξεδιάντροπα η κ. Μέρκελ, προχώρησε σε παραχωρήσεις στον νέο Σουλτάνο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, καθήμενη στο χρυσοποίκιλτο, θρόνο που την έβαλε, με στόχο να ξεκαθαρίσει ποιος έχει το πάνω χέρι στο εν λόγω αλισβερίσι.

Point System για τα «κόκκινα» δάνεια»: Ποιοι κινδυνεύουν από τα κριτήρια που βάζουν οι τράπεζες


Στον διαχωρισμό εκείνων που πραγματικά αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους από τους κακοπληρωτές επιθυμούν να προχωρήσουν οι τράπεζες.
 
Έτσι, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, έχουν εφαρμόσει ένα point system για τα «κόκκινα» δάνεια, ένα σύστημα το οποίο ουσιαστικά τις βοηθά στις κατηγοριοποίηση των δανειοληπτών και στον διαχωρισμό των αδυνάτων από εκείνους οι οποίοι είναι κακοπληρωτές.

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ DRONE Βίντεο: Ρωσικά μαχητικά αναχαιτίζουν αμερικανικό UAV Predator στη Συρία


Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της πτώσης  του αμερικανικού UAV MQ-1 Predator το οποίο πετούσε πάνω από τη Συρία σε αποστολή συλλογής πληροφοριών.
Η νέα τροπή στην υπόθεση έρχεται ύστερα από βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Αμύνης στο οποίο φαίνονται ρωσικά μαχητικά να αναχαιτίζουν το αμερικανικό UAV το οποίο πετούσε πάνω από την βόρεια Συρία.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ