}

31 Οκτωβρίου, 2015

Από Δευτέρα απελευθερώνονται οι πλειστηριασμοί ακινήτων

Στην απελευθέρωση από την προσεχή Δευτέρα 2 Νοεμβρίου όλων των πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης όπως οι πλειστηριασμοί προχώρησε η κυβέρνηση.

Απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων γνωστοποιήθηκε στις τράπεζες με την οποία δεν παρατείνεται εκ νέου η κοινή υπουργική απόφαση που ανέστειλε πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης αρχικά ως την 30η Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία ως την 31η Οκτωβρίου.

Οι Έλληνες είναι για τους Αλβανούς ο μεγαλύτερος εχθρός

Ο ανθελληνισμός αποτελεί αναγκαιότητα του αλβανικού εθνικισμού, όπως θα παρατηρήσει όποιος παρακολουθήσει τον αλβανικό Τύπο.

Οι Αλβανοί θεωρούν πλέον την Ελλάδα ως τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την χώρα τους, πιο επικίνδυνη και από την Σερβία ακόμη, με την οποία πολέμησαν το 1999 για το Κοσσυφοπέδιο και με την οποία έχουν ανοικτούς λογαριασμούς. Και όχι μόνον αυτό, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν άλυτα ζητήματα όσον αφορά το Σαντζάκ, αλλά κυρίως την κοιλάδα του Πρέσεβο στη νότια Σερβία, όπου ζει αλβανική μειονότητα!

Όταν η υποκρισία βαράει κόκκινο...

...μπορεί και η "Αυγή" να "νοιάζεται" για το παιδί

Του Γιώργου Αλεξάτου 

Η εφημερίδα η οποία στηρίζει την κυβέρνηση που διατηρεί τον φράχτη στον Έβρο και τον υπερασπίζεται, μάλιστα, με δηλώσεις του ίδιου του αρμόδιου υπουργού, υποστράτηγου Τόσκα.

Η εφημερίδα που στηρίζει την κυβερνητική πολιτική της εγκληματικής αναλγησίας και της πλήρους αδιαφορίας για το αυτονόητο: τη δρομολόγηση πλοίων σε συνεννόηση με την Τουρκία για την ασφαλή μεταφορά των προσφύγων. 

Η απελευθέρωση της αναλγησίας!

Ο ρυθμός της καταστροφής που πλήττει την Ελλάδα επιταχύνεται. Η κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαία και όλα δείχνουν πως οι δυνάμεις που διάκεινται εχθρικά προς τον λαό και την πατρίδα όχι μόνο λειτουργούν ανενόχλητες, αλλά διευκολύνονται κιόλας στο απαίσιο έργο τους από τις αλληλοδιάδοχες κυβερνήσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η είδηση που δημοσίευσε η «δημοκρατία» και η οποία αναφερόταν σε κατασχέσεις καταθέσεων, δεσμεύσεις και πλειστηριασμούς κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων που θα μπορούν πλέον να επιβάλουν εις βάρος των οφειλετών τους το Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και οι τράπεζες από την ερχόμενη Δευτέρα!

Τα «παιχνίδια» της Αλβανίας με την Ορθοδοξία

Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011, συγκλονίστηκαν όλοι από το ποσοστό του 6,78 % που έλαβε η Ορθόδοξη Κοινότητα της Αλβανίας, σε σχέση με το συνολικό πληθυσμό της χώρας.

Ακολούθησε μια έντονη αντίδραση από τις εκκλησίες, τις οργανώσεις και μεμονωμένες προσωπικότητες τόσο στη χώρα, όσο και στο εξωτερικό, σημειώνει η σλαβική των Σκοπίων εφημερίδα «Ντνέβνικ».

Στη συνέχεια το Κόμμα της Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ΚΕΑΔ) υποστήριξε το αντιπολιτευόμενο Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS) στις εκλογές που ακολούθησαν.

“Εμείς καταρρίψαμε το ρωσικό αεροσκάφος”, λένε οι τζιχαντιστές

Με ανάρτησή του στο Twitter το Ισλαμικό Κράτος στην Αίγυπτο υποστηρίζει ότι κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος που κατέπεσε σήμερα στη χερσόνησο του Σινά, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ.

“Οι στρατιώτες του Χαλιφάτου πέτυχαν να καταρρίψουν ένα ρωσικό αεροσκάφος στην επαρχία του Σινά, που μετέφερε περισσότερους από 220 Ρώσους σταυροφόρους οι οποίοι σκοτώθηκαν όλοι” ανέφερε το μήνυμα της τζιχαντιστικής οργάνωσης που ισχυρίζεται ότι προχώρησε στην ενέργεια αυτή σε “αντίποινα” για τη ρωσική επέμβαση στη Συρία.

Η ανεκτίμητη στρατηγική σημασία του "τριγώνου" συνεργασίας Ελλάδα-Αίγυπτος-Ισραήλ και ο ρόλος των ελληνικών ΕΔ

"ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ BLUE FLAG 2015 ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑ (ΦΩΤΟ-VID)

Η Ελλάδα με αιχμή τις Ένοπλες Δυνάμεις της έχει καλλιεργήσει ένα πολύ καλό κλίμα τα τελευταία χρόνια με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, εκμεταλλευόμενη και τη σύγκρουση των δύο αυτών μεγάλων δυνάμεων της ανατολικής Μεσογείου με την Τουρκία. Υπάρχουν ωστόσο πολλά που μπορούν και πρέπει να γίνουν προκειμένου το “τρίγωνο” συνεργασίας αυτό να δέσει ακόμη περισσότερο και να σχηματιστεί μία ισχυρή συμμαχία μαζί και με την Κύπρο προς όφελος των εθνικών συμφερόντων. 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ