}

05 Νοεμβρίου, 2015

Χωρίς υποψήφιους οι εκλογές στην ΕΑΑΑ Λάρισας!

ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ «ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ»  

Η Αθήνα καλείται να αποφασίσει για τις τοπικές κοινωνίες

Χωρίς υποψήφιους οι εκλογές στην ΕΑΑΑ Λάρισας!
 Του Δημήτρη Βάλλα
Τα πάνω κάτω έρχονται για φέτος στις εκλογές της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας καθώς αυτές για τα παραρτήματα ουσιαστικά «καταργούνται» και τα Διοικητικά Συμβούλια θα διορίζονται από τη κεντρική διοίκηση των Αθηνών...

Μόνο με πυγμή καταλαβαίνουν




Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί την Τουρκία και εκ μέρους της Ε.Ε., είπε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς κατά τη συνάντησή του με τον Ελληνα πρωθυπουργό. Αυτό σίγουρα έχει ενδιαφέρον, μια και από το χαλιφάτο του κ. Ερντογάν εκκινούν πολλά προβλήματα για την Ελλάδα και την Ευρώπη, ενώ ποτέ δεν προκύπτει κάποια λύση για αυτά.

Προκλήσεις Τούρκων εθνικιστών σε βάρος της Κρήτης και της Ιστορίας!

Η διαστρέβλωση της Ιστορίας χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα από ακραίους εθνικιστικούς κύκλους στην Τουρκία προκειμένου να διαμορφώσει ένα περιβάλλον "αδικίας" σε βάρος της χώρας!

Τουρκοκύπριος ιστορικός, στην εφημερίδα Kibris Postasi, που κυκλοφορεί στα κατεχόμενα, σε ένα κείμενο πρόκληση για την Ιστορία, ισχυρίζεται - φυσικά χωρίς να παραθέτει κανένα ντοκουμέντο- ότι οι κρητικές επαναστάσεις, από το 1770 μέχρι και το 1897 αλλά η περίοδος της Κρητικής Πολιτείας, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά "σφαγές δεκάδων χιλιάδων οθωμανών από τους χριστιανούς", με τη βοήθεια, μάλιστα των μεγάλων ευρωπαϊκών δυνάμεων! 

Αφού ψηφίσαμε ανθέλληνες, γιατί τώρα γκρινιάζουμε;

Όποιος ζει στην Ελλάδα, έχει πάει σε Ελληνικό πανεπιστήμιο ή έχει γενικά κάνει συζητήσεις με διάφορες παρέες, ξέρει πολύ καλά τι είναι οι περισσότεροι Αριστεροί.
Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι εθνομηδενιστές, ανθέλληνες, λαθρολάγνοι, σιχαίνονται οτιδήποτε εθνικό, και όταν δεν έχουν επιχειρήματα σε αποκαλούν ρατσιστή ή/και φασίστα, και καθαρίζουν. Όχι όλοι, μην παρεξηγούμε, αλλά οι περισσότεροι.

Εμπόριο οστών νεκρών Ελλήνων από τους Τούρκους

Για όσους δεν έχουν ακούσει τίποτε περί Γενοκτονίας 

Επιμέλεια κειμένου: Φώτης Μιχαήλ
Η αφήγηση ενός Έλληνα αιχμαλώτου των Τούρκων -στα περιβόητα ’’τάγματα εργασίας’’- για την τύχη 40 χιλιάδων Ελλήνων από την Σμύρνη και την Μαγνησία, θυμάτων του αιμοσταγούς Μουσταφά Κεμάλ, είναι αποκαλυπτική και συνάμα αποστομωτική για κάθε νεοφανή αμφισβητία και αρνητή της Γενοκτονίας. Την διασώζει ο Ηλίας Βενέζης στο βιβλίο του «Το νούμερο 31328. Το βιβλίο της σκλαβιάς», ο οποίος και γράφει:

Είναι εθνικισμός όταν αγαπάει κανείς την πατρίδα;

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Γιατί άραγε πρέπει να ντρεπόμαστε όταν λέμε πως αγαπάμε την πατρίδα μας, όταν λέμε πως είμαστε πατριώτες;

Είναι εθνικισμός όταν αγαπάει κανείς την πατρίδα; 
Όχι βέβαια. Και είναι σκόπιμη η παραπλάνηση.
Ο εθνικισμός έχει μιά βασική  και ουσιαστική διαφορά από την έννοια ''πατριωτισμός'' σε τούτο: Ο πατριωτισμός, ορίζεται ως η αγάπη για την πατρίδα η οποία αναπτύσσεται χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους,  σε αντίθεση με τον εθνικισμό, ο οποίος δομείται στη βάση της θεώρησης "ανώτερο/κατώτερο έθνος".

Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας 2015 (Video)

Θεέ και Κύριε των δυνάμεων και πάσης Κτίσεως δημιουργέ. Συ ο οποίος εξέχεας προς αναπνοάς τον αέρα και τούτου την δύναμιν υπό το κράτος του ανθρώπου υπέταξας, ευδοκήσον όπως ούτος ούριος γένηται εις τα ελληνικά πτερά, ίνα δι' αυτών μεταφέρηται ανά τον κόσμον άπαντα η ιδική Σου αγάπη και ειρήνη. Αμήν.





ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

Αρ. Ανακ. 123/2015
Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας 2015

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, από την Πέμπτη 5 έως και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Πέμπτη 5 έως και  Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Μετασταθμεύσεις αεροσκαφών για εμπλουτισμό των στατικών εκθέσεων των Μονάδων
Στατικές και φωτογραφικές εκθέσεις στις Μονάδες
Εκδηλώσεις Αερολεσχών και Αεραθλητικών Σωματείων σε Αεροπορικές Βάσεις
Πτήσεις αεροσκαφών άνωθεν ακριτικών νησιών
Εθελοντική Αιμοδοσία
Εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές Γ΄ Λυκείου
Παρουσίαση αεροπορικών εκθεμάτων στον χώρο του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος (6 έως και 12 Νοεμβρίου)
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων με σκοπό τη διάθεσή τους σε ιδρύματα και ευπαθείς ομάδες
Επισκέψεις ιατρικών κλιμακίων, διαφόρων ειδικοτήτων του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, για παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε ιδρύματα
Εξωραϊσμός, με τη μορφή διαφόρων υλικοτεχνικών εργασιών, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα
Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

20:00: Μουσική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, με τη συμμετοχή του Βασίλη Σκουλά, του Γεράσιμου Ανδρεάτου και της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας, στην οποία θα βραβευτούν Βετεράνοι που συμμετείχαν στον πόλεμο της Κορέας και στην επιχείρηση «ΝΙΚΗ» στην Κύπρο
Αριθμός προσκλήσεων διατίθεται δωρεάν από το γραφείο ενημέρωσης κοινού (Λεωφόρος Μεσογείων 227-231, TK 15561, Χολαργός, τηλέφωνo: 210 6598664), εως τις 26 Οκτωβρίου.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Πτήσεις Απόστρατων Αξιωματικών με αεροσκάφη F-4, F-16 και M-2000
Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

08:00: Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση
10:15: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι
11:30: Επίσημος Εορτασμός - Δοξολογία στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι
Οι Αεροπορικές Βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι επισκέψιμες για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες:

Την Πέμπτη 5, την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, από 09:00 έως 17:00
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, από 13:00 έως 17:00
Πρόγραμμα Αεροπορικών Επιδείξεων

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

13:00, 114 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Τανάγρας: Αεροπορική επίδειξη των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος»
 Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

12:00, Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου: Αεροπορική επίδειξη των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», T-6A «Δαίδαλος» και ελικοπτέρου Super Puma
12:00 Αλεξανδρούπολη: Αεροπορική επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς»
Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

13:30, 111 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου: Αεροπορική επίδειξη των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος»
14:00, 115 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Σούδας: Αεροπορική επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς»
 *    Οι επιδείξεις, κατά περίπτωση, ενδέχεται να αλλάξουν ώρα πραγματοποίησης ή να ματαιωθούν λόγω καιρικών συνθηκών.

Αντισμήναρχος (Ι) Ιωάννης Τσιτούμης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ

Ο Χάρυ Κλυν περνά από «γενεές 14» τον Φίλη: Αρνητή της ποντιακής γενοκτονίας είσαι το όνειδος της Αριστεράς


XARY KLYN



Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη εξαπολύει μέσω του προσωπικού του blog ο γνωστός κωμικός Χάρυ Κλυν αναφορικά με τις δηλώσεις του για την γενοκτονία των Ποντίων. 
Ο Χάρυ Κλυν περνά κυριολεκτικά από «γενεές 14» τον Νίκο Φίλη και παραθέτει αρχικά ένα χρονικό του Σάββα Καταρτζή ο οποίος έζησε από κοντά τα τραγικά γεγονότα και στη συνέχεια εξαπολύει σφοδρή επίθεση σε βάρος του κ. Φίλη. 

"Ο όρος Γενοκτονία προέκυψε από τη σφαγή των Ποντίων κύριε Φίλη"! Ζιαζιάς κατά υπουργού Παιδείας


Image


Μάθημα ιστορίας στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη από τον πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγό Κωνσταντίνο Ζιαζιά. Του υπενθυμίζει ότι ο άνθρωπος που επινόησε τον όρο γενοκτονία χρησιμοποίησε τις περιπτώσεις των Ποντίων και των Αρμενίων στα επιχειρήματά του προς τα Ηνωμένα Έθνη.

Πρωθυπουργός ελληνόφωνος ντελιβεράς στο στρατηγικό σχέδιο της Τουρκίας

Ένα ανδρείκελο που υποβαθμίζεται αυτοβούλως από πολιτικός ηγέτης σε θλιβερή μαριονέτα με ρόλο κομπάρσου, σε μια νεοταξίτικη παράσταση όπου όλοι της οι συντελεστές ξέρουν τι ζητούν και που θέλουν να οδηγήσουν το πράγμα, και μόνο η ελληνόφωνη μαριονέτα περιφέρεται χαζογελώντας ανάμεσα σε μαντηλοφορούσες, χωρίς να ξέρει που πατά και που βρίσκεται...

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ